Închide meniul

Gigi Becali, gata să vândă doi titulari de la FCSB: „Unul în Rusia, altul în Belgia!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 august 2023, 21:10

Gigi Becali, gata să vândă doi titulari de la FCSB: „Unul în Rusia, altul în Belgia!

Gigi Becali, gata să vândă doi titulari de la FCSB

Gigi Becali, patron FCSB / Hepta

Gigi Becali e gata să vândă doi titulari de la FCSB, după ce echipa a fost eliminată din preliminariile Conference League. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că după meciul cu Nordsjaelland a primit două oferte, una din Belgia şi una din Rusia, pentru Adrian Şut, respectiv Andrea Compagno.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a început „curăţenia” la FCSB, după înfrângerea suferită în faţa celor de la Nordsjaelland. Imediat după duelul cu nordicii, patronul roş-albaştrilor a declarat că Andrei Cordea, Valentin Gheorghe şi Valentin Creţu vor pleca de la echipă. Pe lista plecărilor se pot adăuga alte două nume, Andrea Compagno şi Adrian Şut.

Gigi Becali, gata să vândă doi titulari de la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că oferta primită pe numele lui Andrea Compagno este de 1,5 milioane de euro, şi s-a declarat dispus să-l vândă pe golgheterul echipei pe această sumă. O echipă din Rusia este interesată de serviciile atacantului italian.

Pe de altă parte, Becali a mai dezvăluit că de Adrian Şut s-a interesat Genk, echipă din prima ligă din Belgia. Patronul de la FCSB a mărturisit că e gata să-l vândă pe mijlocaş dacă în schimbul său va primi suma de 3 milioane de euro.

Totodată, Becali a mai dat asigurări că, în cazul în care îi va vinde pe Compagno şi Şut, va face de urgenţă transferuri la FCSB. Patronul roş-albaştrilor ţinteşte să transfere jucători din Liga 1.

Reclamă

Au avut azi oferte Compagno și Șut. Refuz eu vreodată banii? Eu am cerut 3 milioane pentru Șut. Au întrebat dacă îl dau cu două, am zis că nu. Despre Compagno au întrebat dacă îl dau cu 1,5 milioane. Da, îl dau cu 1,5 milioane. E ofertă din Rusia.

Se pune problema să plece Șut dacă dau 3 milioane. Dacă pleacă, imediat (n.r – transferă alți jucători). Am eu ceva, dar nu sunt încă sigur. După ce pleacă, mă concentrez. Din România, da.

Am primit telefonul. Unul din Rusia, unul din Belgia. Am zis 3 milioane pentru Șut și 1,5 pentru Compagno. Pentru Șut e Genk sau nu mai știu. Am cerut prețul minim: 3 milioane”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a anunţat primele plecări de la FCSB

Gigi Becali a anunţat primele plecări de la FCSB, după eliminarea din Conference League. Patronul roş-albaştrilor a spus că Andrei Cordea va pleca de la echipă. Un alt jucător care va părăsi FCSB este Valentin Gheorghe.

„Pleacă Cordea. Cordea pleacă, e ca și plecat, 1.315.000 de euro e suma. Pleacă în Arabia, nu știu la ce echipă, habar n-am. Şi Vali Ghoerghe pleacă acum. A plecat şi Edjouma. Şi gata! Şi ne axăm pe Liga Campionilor”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

FCSB a fost eliminată din Conference League, iar Gigi Becali a anunţat că se va axa pe câştigarea titlului în Liga 1. În direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, FCSB a pierdut partida cu Nordsjaelland, scor 0-2.

„Nu am ce măsuri să iau. O să le iau ca să fac treaba mea şi să nu mai fac voi. Să nu se bage patronul. Prima dată au zis că vor să joace cu Băluţă atacant şi am fost de acord. Prima dată şi schimbările. M-au informat. Nu am zis că dacă merge echipa fac ca ei. Poate aveam alte idei. Am vrut să fac ca ei. S-a accidentat la antrenament, pe terenul acesta a făcut o entorsă. Nici schimbările nu au fost făcute bine. Şi Chiricheş a făcut greşeala asta. Nou nu avem un antrenor care să antreneze cornerele. Olaru nu poate să ridice o minge. Antrenorii trebuie să antreneze cornerele. Vreau să văd jucător care să poată să ridice mingea din corner. Dacă era după mine, îl scoteam pe Djokovic şi îl băgam pe Cordea. Nu dau vina pe ei şi dau vina pe mine”, a mai spus Gigi Becali.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și