Închide meniul

Gigi Becali i-a dat dreptate lui Florin Tănase: „La ora asta nici nu am ce schimbări să fac”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 iulie 2022, 15:50

Gigi Becali i-a dat dreptate lui Florin Tănase: „La ora asta nici nu am ce schimbări să fac

Gigi Becali e patron la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali i-a dat dreptate lui Florin Tănase, după ce căpitanul de la FCSB susţinea că clubul din Berceni nu are un lot atât de mare. Gigi se vaită că nu mai poate face 4 schimbări la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iniţial, Gigi l-a criticat dur pe cel pe care acum îl vinde pe 3 milioane de euro în China. Acum, latifundiarul a ajuns la vorbele decarului roş-albaştrilor.

Gigi Becali i-a dat dreptate lui Florin Tănase: „La ora asta nici nu am ce schimbări să fac”

„Nici nu contează asta. Sunt prea bucuros, ne-am calificat. Ce rost are să mai vorbim dacă îl voi lăsa sau nu? Păi ce, sunt nebun, dacă și-a revenit echipa? Și atunci ce rost are dacă îmi place cum joacă echipa. De ce să mă bag?

La ora asta nici nu am ce schimbări. Nici nu avem lot. Acum îmi dau seama că avea dreptate Tănase. Pe cine să bagi? Îți dai seama că nu puteam să zic așa ceva dacă nu știam așa ceva”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

„Emoţiile le trăieşti altfel cu VAR, altfel nu ai cum. Poate am avut şi penalty azi, dar noi trebuia să jucăm mai mult. Cu toate astea, trebuia să jucăm mai mult. Probabil şi lotul pe care îl avem nu este atât de numeros pe cât ar trebui să fie. Multă lume spune: „Lotul, lotul. Că FCSB are cel mai bun lot”. De unde? Avem şi copii, suntem puţini!”, spunea Tănase, după FCSB – U Cluj 1-1.

Reclamă

Mihai Stoica l-a „taxat” pe Florin Tănase

MM Stoica nu îi înţelege declaraţiile lui Florin Tănase, după partida cu U Cluj. Managerul general al FCSB îi reproşează căpitanului echipei că a spus lucuri fără sens.

„Nu are nicio noimă ce spune Tănase. Dacă discuția asta era după 10 etape, cu jucători accidentați, înțelegeam. Cum să vorbești de lot la prima etapă? Ce copii avem? A jucat Musi, a jucat Tănasă? Nu are absolut nicio noimă ce spune! Poate să simte orice, dar nu are sens.

O să îi explic mâine că tot ce a spus nu are niciun sens. Nu de asta am făcut noi 1-1 cu U Cluj, că am avea mulți copii în lot. Atât m-a deranjat, că nu are sens. El e un băiat foarte deștept, dar a spus lucruri fără sens”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Florin Tănase pleacă în China
  • Gigi Becali i-a dat dreptate căpitanului de la FSCB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și