Închide meniul

Mihai Stoica a dat de pământ cu Florin Tănase! Atac fără precedent: „Toate-s invenții! Ești liber să pleci!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 iulie 2022, 22:43

Mihai Stoica a dat de pământ cu Florin Tănase! Atac fără precedent: „Toate-s invenții! Ești liber să pleci!

Mihai Stoica a dat de pământ cu Florin Tănase

Florin Tănase şi Mihai Stoica / Colaj Hepta

Mihai Stoica a dat de pământ cu Florin Tănase. Analiza dură făcută de căpitanul roş-albaştrilor după remiza cu „U” Cluj l-a scos din minţi pe managerul general al vicecampioanei. Acesta i-a transmis lui Tănase că nu este indispensabil şi că poate pleca la o altă echipă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cum ai alergat, Tase, 9 km și jumătate, iar Dawa a alergat 10,8 km? Explică-mi asta! Niciodată, dar niciodată, fundașii centrali nu au cum să alerge mai mult decât un mijlocaș.

Mihai Stoica a dat de pământ cu Florin Tănase

Nu ai voie așa ceva. Nu e normal. El are o problemă cu recunoașterea culpabilității. El niciodată nu greșește… Asta e foarte grav!

Acum a greșit că nu a alegat, apoi că a vorbit. Nu l-am auzit niciodată să spună că a făcut ceva greșit. Un jucător care câștigă 1.000 de euro pe zi vorbește despre politica unui club? Nu are voie să vorbească și să atace politica clubului! Nu era o șezătoare despre problemele pe care le are Steaua la finalul meciului.

Mihai Stoica: „Tănase să se facă patron de echipă și să aducă antrenori și jucători după gustul lui!

O să îl întreb eu mâine. Care lume a zis că FCSB are cel mai bun lot? Toți au zis că CFR are cel mai bun lot, că au dubluri, tripluri pe post! El are 30.000 de euro salariu ca să dea goluri și să alerge. A inventat o polemică. El ar trebui să aibă mai mult discernământ. A vorbit la nervi acum. Dacă iau tot culoarul birourilor și strâng salariile nu ajung la salariul lui. De unde să inventezi asta? Toate-s invenții! Nimeni nu a spus asta. A spus-o el!

Reclamă

Ne-am făcut de râs contra lui Ispas și Florin Ilie, oameni care au jucat toată viața la Liga 2. Hai să vorbim concret, nu prostii. Care copii l-au încurcat? Să îi amintesc câte meciuri au câștigat anul trecut Ianis Stoica și Octavian Popescu? Să se facă patron de echipă și să aducă antrenori și jucători după gustul lui.

Înțeleg că a fost mereu interes pentru el. Poate cineva să îi achite clauza, 3 milioane de euro. Drum bun și succes!”, a răbufnit Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Gigi Becali: „Tănase e și antrenor și patron!”

Gigi Becali și-a făcut praf vedetele după FCSB – U Cluj 1-1. Patronul roș-albaștrilor i-a criticat pe căpitanul Florin Tănase, Darius Olaru și pe Octavian Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

”Ce să fac, nu mai ştiu nici eu ce să cred. Nu ştiu, fumurile jucătorilor. Nu ai văzut că Tănase e şi patron, şi antrenor. Joacă tu fotbal! Dacă tu nu joci nimic în prima repriză şi apoi dai vina pe alţii. Nu ai jucat tu!

Nu dau nici 7 euro pe el. Eu dacă vin mâine, nu îţi dau nici 7 euro pe Olaru. Pe Tavi cât vrei? 50 de milioane? Nu îți dau nici 50 de lei. Aici nu e accident, oamenii s-au crezut vedete, sunt vedete. Olaru crede că îl aşteaptă jucătorii pe el. Eu spun de meciul ăsta… Tavi Popescu 5 lei, Olaru 7 lei.

Eu aştept să le iasă fumurile din cap. Olaru crede că e Maradona, stă cu mingea la picior. Bă, oamenii îţi fură mingea. Apoi vai capu, vai genunchiul”, a spus Gigi Becali, citat de Digi Sport.

Florin Tănase: „Nu avem cel mai bun lot!”

Florin Tănase a făcut o analiză dură la finalul partidei şi nu a iertat pe nimeni. A tras un semnal de alarmă şi conducerii clubului. I-a transmis lui Gigi Becali că mai e nevoie de jucători.

„Un joc modest al nostru, chiar dacă am avut câteva şanse de a înscrie. Trebuia să jucăm mai mult, să pasăm mai mult. Nu am făcut-o şi din cauza asta am făcut acest egal. Ei au jucători cu experienţă. Nu pot să spun că ne-au surprins. Dacă ne surprindeau, ajungeau de mai multe ori la poartă în prima repriză.

Este primul meci, nu putem să spunem din primul meci. Când luăm gol, poate şi noi sus greşim. Ce e deranjant e că nu am jucat, nu am pasat! Şerban este şi el un copil, nu putem să-i dăm în cap acum. A luat acel cartonaş la început, fiind fundaş nu mai poţi să ai aceleaşi intrări. Acum ne apucăm să criticăm jucătorii?

Emoţiile le trăieşti altfel cu VAR, altfel nu ai cum. Poate am avut şi penalty azi, dar noi trebuia să jucăm mai mult. Cu toate astea, trebuia să jucăm mai mult. Probabil şi lotul pe care îl avem nu este atât de numeros pe cât ar trebui să fie. Multă lume spune: „Lotul, lotul. Că FCSB are cel mai bun lot”. De unde? Avem şi copii, suntem puţini! Dacă vom juca la fel ca în seara asta, nu vom avea nicio şansă (n.r. în Conference League)„, a declarat Florin Tănase la digisport.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și