Închide meniul

Gigi Becali i-a dat mesaje lui Horaţiu Feşnic toată noaptea: „Mi-a trimis vorbă prin cineva: ‘Spune-i lui nea Gigi să mă ierte!'”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 aprilie 2023, 18:37 / Actualizat: 26 aprilie 2023, 20:47

Reclamă
Gigi Becali i-a dat mesaje lui Horaţiu Feşnic toată noaptea: „Mi-a trimis vorbă prin cineva: Spune-i lui nea Gigi să mă ierte!'

Gigi Becali i-a dat mesaje lui Horaţiu Feşnic toată noaptea

Gigi Becali, într-o conferință / Hepta

Gigi Becali i-a dat mesaje lui Horaţiu Feşnic toată noaptea, după derby-ul cu Rapid. Patronul de la FCSB a dezvăluit şi răspunsul primit de la arbitru, căruia i-a trimis mesaje până la 3 noaptea, dar şi la 7 dimineaţa, când s-a trezit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lui Gigi Becali i-a trecut supărarea după ce a văzut că Horaţiu Feşnic şi-a cerut scuze.

Gigi Becali i-a dat mesaje lui Horaţiu Feşnic toată noaptea

„I-am dat mesaje și lui Feșnic. Mi-a trimis vorbă prin cineva: „Spune-i lui nea Gigi să mă ierte! Nu pot să-i răspund, dar îl înțeleg perfect pentru tot ceea ce a făcut’. Da, mi-a transmis Feșnic asta.

A zis că nu poate să spună (n.r – de ce a luat anumite decizii), că nu are voie. Dacă omul a spus așa, mi-a cerut iertare, eu eram prea supărat și cu asta basta. Ce vrei să fac? La ce a făcut, i-am dat mesaje până la 3 noaptea și la 7 dimineața, când m-am sculat. Dacă am văzut că omul cere pacea, imediat am răspuns cu pace la pace. După aia m-am ușurat”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali a reacționat după acuzele de corupție aduse de Răzvan Burleanu

Gigi Becali a reacționat după acuzele de corupție aduse de Răzvan Burleanu! Omul de afaceri este hotărât să renunțe la FCSB și să iasă din fotbal, după ce echipa sa a fost învinsă de Rapid, 0-1, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1.

Reclamă

Răzvan Burleanu a declarat faptul că, în cazul în care Gigi Becali dorește să aibă o discuție cu el, va trebui să-i dezvăluie trei foști arbitri cărora le-a dat bani.

Gigi Becali susține că nu a corupt vreodată un arbitru. Totodată, omul de afaceri a dezvăluit că i-a oferit 5.000 de dolari lui Jean Pădureanu, pentru ca arbitri să conducă în mod corect meciurile echipei sale.

„Niciodată în viaţa mea nu am dat bani la un arbitru. A fost o singură dată nea’ Jean Pădureanu, când am intrat în fotbal. Şi i-am dat lui nea’ Jean Pădureanu 5.000 de dolari ca să fim protejaţi. Doar pentru protecţie, nu ca să câştige.

Reclamă 4 / 0/3

A mai fost încă o dată, a mai fost un meci, şi am zis: «Dă, bă, banii înapoi!». Niciodată nu am dat bani la arbitri. Nu era de corupţie, ci doar ca să nu fim furaţi. Nu am dat în viaţa mea. Dacă eu voiam să fac corupţie cu arbitri…

Era Grigorescu care juca pe la cazinou şi mi-a cerut 10.000 de euro să mai joace. Şi i-am zis că nu îi dau. Cu Iaşi mi s-a propus să câştig meciul şi am zis că nu.

În ceea ce priveşte corupţia, nu am făcut pentru că nu stă în ADN-ul meu. Nu există aşa ceva. Eu puteam să controlez şi iarba de la Federaţie, dar nu am vrut”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile Vezi toate știrile
Citește și