Închide meniul

Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mititelu înainte de derby-ul Craiovei: „Eu ştiu cum e în puşcărie, e naiv dacă crede că nu l-am vrut liber!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 august 2022, 16:39

Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mititelu înainte de derby-ul Craiovei: „Eu ştiu cum e în puşcărie, e naiv dacă crede că nu l-am vrut liber!

Adrian Mititelu, răspuns pentru Gigi Becali în cazul transferului lui Juan Bauza

Gigi Becali şi Adrian Mititelu / Colaj Hepta

Gigi Becali a răspuns la atacurile lui Adrian Mititelu

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova, duminică, 21:30, LIVE TEXT pe as.ro

Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mititelu înaintea derby-ului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova, din etapa a 4-a a Ligii 1. Patronul lui FCSB a încercat să îl liniştească pe omul de afaceri din Bănie, care şi-a ieşit din minţi şi a ţipat în direct la TV.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu a lansat mai multe acuzaţii grave la adresa lui Mihai Rotaru. „El m-a băgat în închisoare, am fost executat„, a tunat şi a fulgerat finanţatorul lui FC U Craiova 1948 care tocmai a ieşit de după gratii.

Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mititelu înainte de derby-ul Craiovei

Chiar şi Gigi Becali a căzut la mijloc şi a fost arătat cu degetul de Mititelu pentru „prietenia” cu Mihai Rotaru. Latifundiarul din Pipera a reacţionat şi asigură că a fost interpretat greşit.

Reclamă

Tată, eu îl cunosc bine pe Adrian Mititelu, iar ăsta e oltean orgolios și vă spun eu ceea ce l-a deranjat mai mult pe el față de persoana mea. Ok, el spune că nu avocata mea a făcut lucruri care l-au ajutat să iasă din închisoare. Să zicem că e ca el, deși nu e ca el, că eu știu foarte bine ce a făcut avocata mea pentru el. Că dacă ne opuneam noi, poate că îi puneam bețe în roate omului și nu voiam deloc așa ceva. Eu știu cum e în pușcărie, iar Mititelu e naiv dacă crede că eu nu l-am vrut liber. Eu am vrut ca omul să iasă afară și să meargă la familie.

Însă, pe Mititelu l-a deranjat cel mai tare un alt lucru, cel pe care eu l-am spus și îl recunosc în continuare. L-a deranjat că am spus că nu m-am bătut și nu m-am confruntat niciodată cu el. Nea Adriene, tu ai avut o echipă bună în urmă cu 10-12 ani, că dacă nu consideram că ai o echipă bună nu ajungeau la mine Mihai Costea, Florin Costea, Prepeliță și Dănănae. Nu îl punem pe Găman că pe ăla nu l-am luat eu de la tine. Pe Mihai am dat bani, iar de ăia trei știi foarte bine care a fost treaba. Nu mai are rost să vorbim acum că au trecut foarte mulți ani. Însă, tu te-ai bătut cu mine vreodată la campionat? Rotaru ăla s-a bătut și cu mine, dar și cu Neluțu Varga.

Reclamă

Din păcate, tu nu te-ai bătut niciodată până în ultima etapă la campionat, cu titlul pe masă la Craiova. Uite că Rotaru ăla s-a bătut. Și uite că a câștigat și niște trofee și a iesit și vicecampion al României. Și acum să îți mai spun o chestie. Să nu crezi că m-am aliat cu Rotaru împotriva ta. Nu mă interesează pe mine războiul dintre voi în Craiova. Băteți-vă acolo cât vreți între voi și apoi care este mai bun dintre voi doi să se bată cu mine la titlu.

Becali îl asigură pe Mititelu: „Cu tine sunt mai bun prieten față de Rotaru”

Mint Adrian când spun că tu nu te-ai bătut până în ultima etapă cu mine la campionat? Ăia de la CFR s-au bătut, dar și Rotaru s-a bătut cu noi. Consider că te-ai supărat aiurea pe mine. Cu tine sunt mai bun prieten față de Rotaru. Cu Rotaru ăla nu m-am văzut în viața mea. Am vorbit doar la telefon. Cu tine, în schimb, m-am întâlnit de atâtea ori față în față și vorbeam și cu orele la telefon. Uite, acum poate că echipa ta e mai în formă decât a lui Rotaru, dar o să te bați cu noi până în final la campionat? Ați jucat bine și cu CFR, dar și cu noi„, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Etapa trecută, FC U Craiova 1948 a remizat cu FCSB, pe Arena Naţională. Tamm a deschis scorul în minutul 47, dar Compagno a restabilit egalitatea din penalty, în minutul 58.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu, gata să se lupte pentru titlu cu Gigi Becali, Neluţu Varga şi Mihai Rotaru

Adrian Mititelu e gata să se lupte pentru titlu cu Gigi Becali, Neluţu Varga şi Mihai Rotaru. FC U Craiova 1948 a învins CFR Cluj, scor 3-1, şi a remizat cu FCSB, scor 1-1, iar patronul oltenilor are încredere deplină.

Știți că sunt un optimist incurabil. Eu cred că putem să ajunge foarte, foarte sus. Sincer, nu văd la ora asta o echipă care să fie mai bună decât noi, dar aici ține de continuitate emoțională, psihică, de șansă, dar echipa noastră, la ce face ea… de la locul 6 până la locul 1 e posibil orice. Depinde cum gestionăm situația, depinde ce mai aducem, că ne mai trebuie unul-doi jucători.

Eu am investit 30 de milioane și mi-am pierdut 20 de ani din viață pentru echipa asta. Cine își dorește mai mult ca mine titlul? Dar ne batem cu coloși, uitați-vă ce club s-a format la Cluj, a dominat fotbalul românesc atâția ani, degeaba îi criticăm noi pe aici. Ce au făcut acolo nu se mai poate repeta în următorii 100 de ani. Au dominat fotbalul românesc atâția ani și au câștigat atâtea trofee.

Mă uit la echipă și văd că ne mai trebuie jucători. Ca să aspirăm la locurile și de mai sus, trebuie să ne mai întărim. Problema e că și lista e completă. Trebuie să mai renunțăm la 1-2 și să vină alți 1-2″, a declarat Adrian Mititelu, potrivit sport.ro.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:36 FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out 20:00 Dinamo – Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul „câinilor” în minutul 90+3! Dinamo a urcat pe locul 7 în play-out! 19:57 Primele informaţii despre starea lui Luca Mihai, jucătorul lui Poli Iaşi care a ieşit cu masca de oxigen pe faţă de pe teren! 19:51 FotoBayer Leverkusen a câştigat Bundesliga pentru prima oară în istorie! Fanii au invadat terenul înainte de fluierul final 19:46 Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select 19:38 VideoMicuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare! 19:24 A ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben! Tony Da Silva le-a arătat obrazul arbitrilor 19:00 UPDATEMomente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! 18:41 Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă 18:15 Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii”, un nou pas greşit în lupta la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield Vezi toate știrile
Pe același subiect
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre "palma" primită de antrenorii români de la Gigi Becali
Liga 1 • 9:00
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!”
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor
Liga 1 • 13 apr., 23:23
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal
AntenaPLAY • 13 apr., 20:36
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Gigi Becali l-a anunţat primul 11 al FCSB-ului pe Neluţu Varga
Liga 1 • 13 apr., 11:54
Gigi Becali l-a anunţat primul 11 pe Neluţu Varga! Elias Charalambous are „mână liberă” să facă o singură schimbare