Închide meniul

Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce antrenorul a spus că nu ar lucra niciodată cu milionarul din Pipera la FCSB!

Bogdan Stănescu Publicat: 23 ianuarie 2024, 14:28

Reclamă
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce antrenorul a spus că nu ar lucra niciodată cu milionarul din Pipera la FCSB!

Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce antrenorul a spus că nu ar lucra niciodată cu milionarul

Gigi Becali şi Adrian Mutu / Hepta, Profimedia Images

Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce antrenorul a spus că nu ar veni vreodată la FCSB să lucreze în condiţiile de acum de la „roş-albaştri”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu s-a înţeles cu CFR Cluj şi urmează să semneze cu formaţia patronată de Neluţu Varga, după ce milionarul din Gruia va rezolva situaţia cu Andrea Mandorlini.

Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce antrenorul a spus că nu ar lucra niciodată cu milionarul din Pipera la FCSB!

Mutu nu poate să lucreze (n.r.: la FCSB), că Mutu nici nu poate să vină. Vine vreodată Mutu la mine? Ce să caute Mutu la mine? N-are ce căuta. El e antrenor valoros, dar nu… El știe, de ce crezi că a zis asta? Știe că nu-l iau! Vulpea când nu ajunge la struguri zice că-s acri”, a spus astăzi Gigi Becali la Palat.

Adrian Mutu a declarat, recent, că nu ar putea să meargă la FCSB în condiţiile în care se lucrează acum la clubul patronat de Gigi Becali.

Mutu a precizat că nu trecutul dinamovist l-ar face să nu semneze vreodată cu FCSB, ci faptul că s-ar simţi inutil pe banca echipei patronate de Gigi Becali.

Reclamă

Întrebat dacă visează să antreneze FCSB, Adi Mutu a avut o reacţie categorică: „M-aş simţi inutil!”

Întrebat dacă visează să antreneze FCSB, Adi Mutu nici nu a stat pe gânduri şi a avut o reacţie categorică. Noul tehnician al lui CFR Cluj a explicat de ce nu ar putea niciodată să stea pe banca echipei lui Gigi Becali.

„Briliantul” a fost liber de contract după despărţirea de Neftchi Baku şi a fost convins de Neluţu Varga să vină în Gruia. Mutu se declară mulţumit şi asigură că FCSB nu era pe lista echipelor la care îşi dorea să ajungă.

„(n.r. – n-ai visat niciodată să ajungi la FCSB?) Nu. Nu pot spune că e o echipă care nu e importantă. Din contră. E una dintre cele mai importante.

Reclamă 4 / 0/3

Dar lucrurile sunt cum sunt acolo, am mai vorbit despre asta, și cred că m-aș simți inutil acolo. Profilul meu nu cred că s-ar potrivi FCSB-ului.

(n.r. – are legătură cu gena ta de dinamovist?) Nu are legătura cu asta. Dacă era așa nu mergeam nici la Rapid. Eu sunt antrenor profesionist și încerc să rămân așa, să nu fac diferențe din punctul ăsta de vedere.

„Profilul meu nu se potrivește la FCSB”

(n.r. – nu te vezi la FCSB că Gigi centrează și dă cu capul. Nu te vezi antrenor-legumă) Nu aș vrea să spun lucrul ăsta. Eu nu îi văd așa pe antrenorii de acolo sub nicio formă. Dar profilul meu nu cred că se potrivește la FCSB”, declara Adi Mutu pentru fanatik.ro.

La CFR Cluj, Adrian Mutu are ca obiectiv grupele europene şi va avea un salariu lunar de 35.000 de euro, din care îşi va plăti şi stafful. La Rapid, fostul mare atacant al naţionalei câştiga 12.000 de euro pe lună.

Neluţu Varga încearcă să se înţeleagă amiabil cu Andrea Mandorlini pentru rezilierea contractului. Italianul nu ar avea o clauză de reziliere uriaşă, de 300.000 de euro, aşa cum se vehicula. Neluţu Varga ar dori să îi achite 2-3 salarii italianului pentru ca acesta să renunţe la contract. În caz contrar, Varga ar trebui să îi achite salariul până la încheierea contractului. Mandorlini are contract cu CFR Cluj până în vara acestui an.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și