Închide meniul

Întrebat dacă visează să antreneze FCSB, Adi Mutu a avut o reacţie categorică: „M-aş simţi inutil!”. Explicaţiile „Briliantului”

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 ianuarie 2024, 16:48

Reclamă
Întrebat dacă visează să antreneze FCSB, Adi Mutu a avut o reacţie categorică: „M-aş simţi inutil!. Explicaţiile „Briliantului

Întrebat dacă visează să antreneze FCSB, Adi Mutu a avut o reacţie categorică

Adi Mutu, într-un meci Rapid - FCSB / Colaj Profimediaimages

Întrebat dacă visează să antreneze FCSB, Adi Mutu nici nu a stat pe gânduri şi a avut o reacţie categorică. Noul tehnician al lui CFR Cluj a explicat de ce nu ar putea niciodată să stea pe banca echipei lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Briliantul” a fost liber de contract după despărţirea de Neftchi Baku şi a fost convins de Neluţu Varga să vină în Gruia. Mutu se declară mulţumit şi asigură că FCSB nu era pe lista echipelor la care îşi dorea să ajungă.

Întrebat dacă visează să antreneze FCSB, Adi Mutu a avut o reacţie categorică

Mutu a oferit detalii şi a precizat de ce a refuzat să se gândească la postul ocupat de Elias Charalambous.

(n.r. – n-ai visat niciodată să ajungi la FCSB?) Nu. Nu pot spune că e o echipă care nu e importantă. Din contră. E una dintre cele mai importante.

Dar lucrurile sunt cum sunt acolo, am mai vorbit despre asta, și cred că m-aș simți inutil acolo. Profilul meu nu cred că s-ar potrivi FCSB-ului.

Reclamă

(n.r. – are legătură cu gena ta de dinamovist?) Nu are legătura cu asta. Dacă era așa nu mergeam nici la Rapid. Eu sunt antrenor profesionist și încerc să rămân așa, să nu fac diferențe din punctul ăsta de vedere.

(n.r. – nu te vezi la FCSB că Gigi centrează și dă cu capul. Nu te vezi antrenor-legumă) Nu aș vrea să spun lucrul ăsta. Eu nu îi văd așa pe antrenorii de acolo sub nicio formă. Dar profilul meu nu cred că se potrivește la FCSB”, a declarat Adi Mutu pentru fanatik.ro.

La CFR Cluj, Mutu are ca obiectiv grupele europene şi va avea un salariu lunar de 35.000 de euro, din care îşi va plăti şi stafful. La Rapid, fostul mare atacant al naţionalei câştiga 12.000 de euro pe lună.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Mandorlini a fost demis după eşecul surprinzător suferit de CFR Cluj pe terenul ultimei clasate din Liga 1, FC Botoşani. Dacă o va învinge pe UTA, FCSB se poate distanţa la 11 puncte de „feroviari”.

Neluţu Varga l-a comparat pe Adi Mutu cu Sir Alex Ferguson

Neluţu Varga l-a comparat pe Adi Mutu cu Sir Alex Ferguson înainte de a-l anunţa oficial pe Briliant ca noul antrenor al lui CFR Cluj. Patronul feroviarilor susţine că îi va prelungi automat contractul lui Mutu, dacă acesta ia titlul în Liga 1.

De-abia aștept să-l văd pe Mutu muncind pentru CFR Cluj și făcând performanțe pentru CFR Cluj. Da, recunosc, am vrut să îl mai aduc de încă două ori pe Adrian Mutu. Și nu, nu pentru că este prietenul meu, unul dintre oamenii la care țin, ci pentru că este un antrenor care peste tot unde a mers a făcut treabă.

Mie mi-a plăcut foarte, foarte mult tot ceea ce a construit la Rapid și sunt convins că o va face și aici, la CFR Cluj. Obiectivul este cupele europene. Da, pentru că nu ar fi totuși corect să-i cer titlul în mod imperios lui Adi Mutu, ținând cont că este totuși o distanță față de locul 1. Deci obiectivul e cupele europene.

Să mergem în Europa League, acesta este obiectivul, dar bineînțeles că dacă va lua titlu, îi transmit public lui Adi, că dacă va lua titlul de campion și ne va face fericiți, va fi aici la CFR cum a fost Ferguson la Manchester United. Adică va sta mult, mult, mult timp să facem treabă împreună.

Dar dacă Adi ia titlul de campioană, atunci, repet, garantez o prelungire din vară pe cât dorește el. Eu pun contractul în alb, el îmi pune contractul în alb și eu îl semnez pe câți ani dorește.

Mutu este un antrenor extraordinar, se va mula fantastic pe lot. Avem un lot extraordinar de bun. Eu zic că cel mai bun din România, are toate condițiile să-și facă treaba și de-abia aștept să-l văd la treabă”, a declarat Varga.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și