Închide meniul

Gigi Becali i-a dat replica lui Mihai Stoica: „A visat el!” Mesaj categoric al patronului FCSB despre antrenamente

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 august 2023, 12:01

Gigi Becali i-a dat replica lui Mihai Stoica: „A visat el! Mesaj categoric al patronului FCSB despre antrenamente

Reacţia lui Mihai Stoica, după acuzaţiile dure aduse staff-ului de Gigi Becali

Gigi Becali şi Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali i-a dat replica lui Mihai Stoica. După ce managerul general de la FCSB a declarat că patronul echipei a cerut ca jucătorii să efectueze patru ore de antrenament, latifundiarul din Pipera a venit cu lămuriri. Acesta a mărturisit că doar o oră a cerut ca jucătorii să se antreneze în plus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a arătat nemulţumit de antrenamentele jucătorilor de la FCSB, după ce echipa a fost eliminată din preliminariile Conference League.

Gigi Becali i-a dat replica lui Mihai Stoica

Gigi Becali a aflat de declaraţiile lui Mihai Stoica, legate de antrenamente, şi a dezvăluit că cerinţa sa a fost total diferită faţă de cea dezvăluită de MM.

Patronul de la FCSB a declarat că îşi dorea ca jucătorii săi să se antreneze în plus o oră, faţă de antrenamentul obişnuit care durează o oră şi jumătate.

„Am văzut ce a declarat MM. A visat el 4 ore, eu nu am spus asta. Am zis o oră în plus și după am lăsat la o jumătate de oră în plus. Eu am cerut o oră în plus. Asta știe și Pintilii și s-a mirat când a auzit și el”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Reclamă

Iniţial, Mihai Stoica a declarat că Gigi Becali le-a cerut jucătorilor să se antreneze timp de patru ore, lucru care i se părea neobişnuit.

„Gigi ne-a zis la un moment dat să facem 4 ore antrenament. Ce vrei să fac? Avem un preparator fizic, care este în permanent contact cu cei mai buni preparatori din Europa. Sunt preparatori germani în Premier League. Lucrăm exact la nivelul ăla. Efectiv nu am cum să comentez așa ceva”, a declarat Mihai Stoica, în urmă cu câteva zile, conform orangesport.ro.

Gigi Becali, reacţie savuroasă după ce FCSB a învins-o pe Poli Iaşi

Gigi Becali a avut o reacţie savuroasă atunci când a vorbit despre victoria celor de la FCSB în faţa lui Poli Iaşi. Patronul roş-albaştrilor s-a declarat extrem de mulţumit de succesul echipei sale, remarcând faptul că a înregistrat cinci victorii, din tot atâtea meciuri, în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Pe de altă parte, Gigi Becali a mai declarat că nu se pune problema ca Mihai Pintilii să plece de la echipă, mărturisind că discuţia despre o eventuală plecare a antrenorului secund de la FCSB a avut loc în urmă cu aproape jumătate de an.

„Aduceţi-ne echipe, nu mai avem cu cine să jucăm. Nu am avut emoţii aseară, a fost mingea numai la noi. Numai Compagno a avut trei singur cu portarul. Echipa e prea puternică. Şi la 2-1, nici nu s-au apropiat de careu, ne apăram sus.

(N.r. despre plecarea lui Mihai Pintilii) Asta e invenţie, a fost o discuţie acum 5-6 luni. I-am spus eu lui Pinti să-i spună lui Chiricheş că nu sunt supărat pe el. A făcut o greşeală, nu trebuie să o mai facă, nimeni. S-a întâmplat. Nu sunt supărat pentru că era greu să-i scoatem pe Nordsjaelland. Ne băteau în prelungiri.

Pe mine mă interesează doar Liga Campionilor, să ne lăsaţi să ne pregătim. Am cinci din cinci (n.r. victorii în Liga 1). Nordsjaelland bătea pe oricine.

Din fotoliul se face cinci din cinci. Din sufragerie să faci cinci din cinci”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și