Închide meniul

Declaraţiile lui Gigi Becali, ironizate de Mihai Stoica: „Acum o săptămâna ne trebuia echipe să jucăm! Acum totul e greşit!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 august 2023, 20:20

Declaraţiile lui Gigi Becali, ironizate de Mihai Stoica: „Acum o săptămâna ne trebuia echipe să jucăm! Acum totul e greşit!

Declaraţiile lui Gigi Becali, ironizate de Mihai Stoica

Gigi Becali, patron FCSB / Profimedia

Declaraţiile lui Gigi Becali, din urmă cu o săptămână, au fost ironizate de Mihai Stoica. Patronul de la FCSB declara c[ are nevoie de echipe, pentru că nivelul formaţiei sale este unul mult prea ridicat. După ce roş-albaştrii au fost eliminaţi din Conference League de către Nordjsaelland, MM Stoica a amintit de declaraţiile lui Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost eliminată din Conference League, după ce a pierdut cu 0-2 returul cu Nordsjaelland. Partida a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Declaraţiile lui Gigi Becali, ironizate de Mihai Stoica

După ce Gigi Becali s-a plâns de antrenamentele efectuate de jucătorii de la FCSB, Mihai Stoica a oferit detalii despre cum îi antrenează Thomas Neubert pe roş-albaştrii.

MM a declarat că preparatorul fizic de la FCSB este în permanentă legătură cu preparatori fizici din Premier League, astfel că antrenamentele roş-albaştrilor sunt foarte bine efectuate.

De asemenea, Mihai Stoica a mai amintit şi de declaraţiile lui Gigi Becali. După ce patronul de la FCSB a declarat că are nevoie de echipe pentru formaţia sa, MM a declarat că brusc, totul s-a schimbat, iar latifundiarul din Pipera este nemulţumit de jucătorii săi.

Reclamă

„Gigi ne-a zis la un moment dat să facem 4 ore antrenament. Ce vrei să fac? Avem un preparator fizic, care este în permanent contact cu cei mai buni preparatori din Europa. Sunt preparatori germani în Premier League. Lucrăm exact la nivelul ăla. Efectiv nu am cum să comentez așa ceva.

Nu știu. E prima dată când aud de o discuție dintre ei. Habar n-am! Pregătirea fizică o face Thomas Neubert. Ori e cel mai bun și a demonstrat, ori nu știe. N-am auzit pe nimeni să se antreneze mult. Se antrenau rușii pe vremuri. Noi avem GPS și se calculează și starea de oboseală a jucătorilor.

Jucătorii care sunt în zona roșie nu mai joacă, sunt scoți. Bineînțeles că suntem la același nivel cu cei de afară. Mă rog, acum o săptămână eram foarte buni și ne trebuiau echipee să jucăm. Acum, deodată, totul e greșit”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali anunţă amenzi pentru fotbaliştii de la FCSB care încalcă noul regulament

Gigi Becali anunţă amenzi pentru fotbaliştii care încalcă noul regulament intern. FCSB a fost eliminată în turul 3 preliminar Conference League de Norsjaelland, care s-a impus cu 2-0 la general. Vlad Chiricheş, fundaşul revenit în această vară la FCSB, şi-a lăsat echipa în 10 oameni în ultima jumătate de oră.

După eliminarea lui Vlad Chiricheş din returul cu Nordsjaelland, Gigi Becali a anunţat că nu va mai tolera un astfel de comportament din partea jucătorilor. Patronul FCSB-ului va da amenzi de 25.000 de euro jucătorilor care vor lua cartonaşe galbene din cauza protestelor.

Cine mai ia galben pentru comentarii, primește 25.000 de euro amendă! De ce să comentezi tu? Comentează Messi la arbitru? Comentează marii fotbaliști? Aia e. Dacă dat arbitrul mai întoarce decizia dacă protestezi?”, a anunţat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă la palat.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și