Închide meniul

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Elias Charalambous, după FCSB – Rapid 1-5: „A acceptat!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 mai 2023, 16:42

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Elias Charalambous, după FCSB – Rapid 1-5: „A acceptat!

Gigi Becali, noi declaraţii xenofobe

Gigi Becali a oferit declaraţii la Palat / AntenaSport

  • Elias Charalambous a acceptat oferta lui Gigi Becali
  • Anunţul făcut de patronul lui FCSB

Gigi Becali anunţă că i-a decis viitorul lui Elias Charalambous. Latifundiarul din Pipera a avut prima reacţie după FCSB – Rapid, scor 1-5, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cipriotul cu licenţă PRO de la FCSB a avut de suferit după ce a ratat şansa de a le aduce roş-albaştrilor primul titlu după opt ani de aşteptare. Charalambous a fost anunţat de patron că salariul îi va fi redus cu 50%, dacă va accepta să rămână la echipă pentru un nou sezon.

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Elias Charalambous

Gigi Becali anunţă că a primit un răspuns afirmativ de la Elias Charalambous şi că deja au semnat o nouă înţelegere. Prin urmare, cipriotul de 42 de ani va continua pe banca lui FCSB, alături de Mihai Pintilii.

Reclamă

M-am înțeles cu Charalambous pentru prelungirea contractului. A acceptat noul salariu, iar băiatul a și semnat. Am fost supărat o zi după înfrângerea drastică cu Rapid, dar asta e viața. Nu mai putem să facem nimic acum. Zici că nici nu am fost pe teren cu Rapid, ci doar suporterii noștri în tribune.

Echipa a fost afectată rău psihic după lecția primită de la Hagi și de la Farul. Iar aia e o lecție de fotbal pe care nu trebuie să o uităm niciodată. Hagi a demonstrat încă o dată că știe mult, dar mult fotbal. El era singurul care ne putea întoarce de la 0-2”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă

Charalambous va încasa 5.000 de euro lunar, de două ori mai puţin decât a primit până acum la FCSB. Totuşi, antrenorul are trecute în contract bonusuri semnificative pentru îndeplinirea obiectivelor.

FCSB a încheiat play-off-ul cu 5 victorii, 2 remize şi 3 înfrângeri. Roş-albaştrii au avut 46 de puncte, cu 7 mai puţin decât liderul Farul.

Elias Charalambous a răbufnit după înfrângerea cu Rapid: „Îmi puneţi mereu aceeaşi întrebare!”

Elias Charalambous a transmis un mesaj clar, după ce FCSB a pierdut cu 1-5 duelul cu rivalii de la Rapid. Antrenorul roş-albaştrilor a declarat că îşi asumă umilinţa înregistrată de echipă, în faţa giuleştenilor, în ultima etapă a sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, tehnicianul cipriot susţine că pentru jucătorii săi, a fost o săptămână extrem de dificilă, după ce au ratat titlul în faţa celor de la Farul.

A fost o seară foarte grea pentru noi. Nu mă aşteptam să terminăm aşa sezonul. A fost o săptămână grea, după ce am oerdut la Ovidiu, dar asta nu e o scuză. Vreaă se le cerem scuze fanilor. Rezultatul a fost greu pentru noi. Voiam să jucăm la victorie pentru fani.

Întotdeuna există ziua următoare, ne simţit foarte rău, a fost un rezultat prost, dar trebuie să mergem înainte. Nu vreau să dau vina pe alţii, este responsabilitatea mea. Ieri am spus că sunt mândru de aceşti jucători, şi acum nu vreau să dau în ei. Îmi asum responsabilitatea, încă sunt mândru de jucători, a fost o seară grea.

Eu sunt responsabil pentru acest rezultat. Ştiu că nu e vroba doar de mine, suntem un colectiv. A fost o atmosferă dificilă pe parcursul săptămânii. Suntem profesionişti, trebuie să mergem mai departe.

De când am venit aici, cred că am făcut multe lucruri bune, dar am „distrus” totul în ultimele două meciuri. Am suferit mult, şi eu voi suferi mult după acest final, dar există şi ziua următoare.

(N.r. Rămâneţi la FCSB?) Cred că e prea mult, întrebați prea mult, îmi puneți mereu aceeași întrebare, nu trebuie să repet. Am spus-o deja că rămân”, a declarat Elias Charalambous, pentru digisport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat