Închide meniul

Gigi Becali i-a făcut un singur reproş lui Alex Băluţă: „E fotbalist, omul aleargă, dar i-a dat mult avânt! O să îi zic asta”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 noiembrie 2023, 11:15

Gigi Becali i-a făcut un singur reproş lui Alex Băluţă: „E fotbalist, omul aleargă, dar i-a dat mult avânt! O să îi zic asta

Gigi Becali i-a făcut un singur reproş lui Alexandru Băluţă, după golul superb marcat în meciul cu Oţelul Galaţi

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali i-a făcut un singur reproş lui Alex Băluţă, după golul superb marcat în meciul cu Oţelul Galaţi. Deşi a anunţat că Băluţă va fi titular, patronul de la FCSB e nemulţumit că jucătorul face prea multe faulturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a mai spus că golul marcat cu Oţelul nu este singurul motiv pentru care Băluţă şi-a câştigat postul de titular la FCSB.

Gigi Becali i-a făcut un singur reproş lui AlexBăluţă

O să îi zic lui Băluţă să nu mai facă atât de multe faulturi. I-a dat prea mult avânt, numai faulturi a făcut. Nu mai iese că a dat golul, ci pentru că e fotbalist, omul aleargă. În 5-10 minute se aude doar Băluţă. Mingea la Băluţă, Băluţă cutare. Mingea e la el„, a spus Gigi Becali.

Alex Băluţă acuză că FCSB a avut un gol valabil la reuşita superbă a lui Dawa din foarfecă

Alex Băluţă acuză că FCSB a avut un gol valabil la reuşita superbă a lui Dawa din foarfecă! Atacantul roş-albaştrilor a marcat un gol în deplasarea de pe terenul lui Oţelul Galaţi din Cupa României, scor 1-1.

Alex Băluţă a marcat al doilea gol în tricoul celor de la FCSB, după ce a marcat şi în meciul cu Petrolul din weekend. Fostul jucător al Universităţii Craiova a marcat în minutul 76 al partidei, cu o execuţie superbă.

Reclamă

Golul lui Băluţă nu a adus însă victoria celor de la FCSB, deoarece gazdele au restabilit egalitatea în prelungirile partidei. Ariel Lopez a înscris cu o lovitură de cap şi a adus un punct celor de la Oţelul Galaţi.

La finalul partidei, Alex Băluţă a acuzat arbitrajul. În minutul 87, Dawa a marcat un gol superb din foarfecă, dar reuşita sa a fost anulată. Asistentul a ridicat fanionul, considerând că mingea a ieşit din teren, înainte ca Ganea să centreze pentru Dawa:

„Se pare că am avut un meci greu, l-am avut în mână. Din păcate nu am reuşit, trebuie să vedem ce nu am făcut bine şi să mergem înainte.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e uşor pentru că toate echipele se mobilizează împotriva noastră. Trebuie să fim atenţi, nu ne permitem să pierdem puncte. Mă refer la următorul meci de campionat. Trebuie să înscriem mai mult. Am avut şi gol valabil, am înţeles că mingea nu a ieşit. Nu înţeleg de ce avem VAR, se analizează atât de mult, dar nu se trage o concluzie clară.

Trebuie să gestionăm finalul, aici suferim foarte mult. Trebuie să învăţăm din lucrurile astea. Cred că este al treilea sau al patrulea meci când suntem egalaţi în minutul 90. Am mai avut un gol asemănător în Ungaria. Exersez mult la antrenament, sunt bucuros că am reuşit un asemenea gol. Asta e datoria mea de atacant, să înscriu”, a declarat Alex Băluţă, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și