Închide meniul

Alex Băluţă acuză că FCSB a avut un gol valabil la reuşita superbă a lui Dawa din foarfecă!

Alex Masgras Publicat: 31 octombrie 2023, 23:21

Reclamă
Alex Băluţă acuză că FCSB a avut un gol valabil la reuşita superbă a lui Dawa din foarfecă!

Alex Băluţă acuză că FCSB a avut un gol valabil

Alex Băluţă, în timpul unui meci / Hepta

Alex Băluţă acuză că FCSB a avut un gol valabil la reuşita superbă a lui Dawa din foarfecă! Atacantul roş-albaştrilor a marcat un gol în deplasarea de pe terenul lui Oţelul Galaţi din Cupa României, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Dorinel Munteanu a restabilit egalitatea în prelungirile partidei, graţie loviturii de cap a lui Ariel Lopez.

Alex Băluţă acuză că FCSB a avut un gol valabil la reuşita superbă a lui Dawa din foarfecă!

Alex Băluţă a marcat al doilea gol în tricoul celor de la FCSB, după ce a marcat şi în meciul cu Petrolul din weekend. Fostul jucător al Universităţii Craiova a marcat în minutul 76 al partidei, cu o execuţie superbă.

Golul lui Băluţă nu a adus însă victoria celor de la FCSB, deoarece gazdele au restabilit egalitatea în prelungirile partidei. Ariel Lopez a înscris cu o lovitură de cap şi a adus un punct celor de la Oţelul Galaţi.

La finalul partidei, Alex Băluţă a acuzat arbitrajul. În minutul 87, Dawa a marcat un gol superb din foarfecă, dar reuşita sa a fost anulată. Asistentul a ridicat fanionul, considerând că mingea a ieşit din teren, înainte ca Ganea să centreze pentru Dawa:

Reclamă

„Se pare că am avut un meci greu, l-am avut în mână. Din păcate nu am reuşit, trebuie să vedem ce nu am făcut bine şi să mergem înainte.

Nu e uşor pentru că toate echipele se mobilizează împotriva noastră. Trebuie să fim atenţi, nu ne permitem să pierdem puncte. Mă refer la următorul meci de campionat. Trebuie să înscriem mai mult. Am avut şi gol valabil, am înţeles că mingea nu a ieşit. Nu înţeleg de ce avem VAR, se analizează atât de mult, dar nu se trage o concluzie clară.

Trebuie să gestionăm finalul, aici suferim foarte mult. Trebuie să învăţăm din lucrurile astea. Cred că este al treilea sau al patrulea meci când suntem egalaţi în minutul 90. Am mai avut un gol asemănător în Ungaria. Exersez mult la antrenament, sunt bucuros că am reuşit un asemenea gol. Asta e datoria mea de atacant, să înscriu”, a declarat Alex Băluţă, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB, 4 schimbări la pauză în meciul cu Oțelul! Cine a ieșit din teren

În debutul reprizei secunde, cei de la FCSB au decis să schimbe jocul echipei și au introdus în teren 4 noi jucători. Este vorba despre Darius Olaru, Dorin Rotariu, Alexandru Băluță și Adrian Șut, care i-au înlocuit pe David Miculescu, Mihai Lixandru, Andrea Compagno și Damjan Djokovic, care se pare că i-au dezamăgit pe reprezentanții vicecampioanei.

Astfel, după aceste modificări, vicecampioana României, care este pregătită de Elias Charalambous, a rămas doar cu o singură schimbare la dispoziție, pentru repriza secundă a partidei cu elevii lui Dorinel Munteanu.

Cum a arătat echipa de start a FCSB-ului, pentru partida din etapa a 2-a a Cupei României:

FCSB (4-3-3): Vlad – Crețu, Dawa, Haruț, Ganea – Ov. Popescu (C), Lixandru, Djokovic – Miculescu, Compagno, Oct. Popescu

Rezerve: Udrea, Panțîru, Șut, Toma, Băluță, Olaru, Pantea, Rotariu, Radaslavescu

Antrenor: Elias Charalambous

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și