Închide meniul

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Damjan Djokovic! Mijlocaşul de 400.000 de euro cu care negociază patronul de la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 ianuarie 2024, 9:33

Reclamă
Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Damjan Djokovic! Mijlocaşul de 400.000 de euro cu care negociază patronul de la FCSB

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Damjan Djokovic

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Damjan Djokovic, care a plecat de la FCSB şi a semnat cu Rapid. Patronul vicecampioanei României a pus ochii pe un mijlocaş care abia a împlinit 21 de ani. Maguette Gueye este noua ţintă a FCSB-ului. Jucătorul senegalez poate fi al 4-lea transfer al iernii reuşit de liderul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gueye joacă la FK Partizani şi valorează 400.000 de euro, potrivit Transfermarkt. Cota lui aproape s-a triplat în mai puţin de un an, datorită evoluţiilor remarcabile la ocupanta locului secund din campionatul Albaniei.

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Damjan Djokovic

Jurnaliştii albanezi au venit cu detalii despre ceea ce se întâmplă la negocieri. Maguette Gueye a intrat în ultimele şase luni de contract şi poate fi adus la fel ca Nana Antwi.

Maguette Gueye este aproape de a părăsi Partizanul. Talentatul mijlocaș a intrat pe radarul giganților români de la Steaua București (n.r. FCSB). Câștigătorii Ligii Campionilor au 3 ținte pe piață pentru a-și consolida echipa, iar una dintre ele este cea de mijlocaș central.

Africanul de 21 de ani este alesul de președintele miliardar Gigi Becali, care este gata să se așeze la masa negocierilor cu liderii Partizanului. Maguette strălucește în acest sezon în tricoul roșu fiind titular absolut.

Reclamă

În 16 meciuri, africanul a marcat 3 goluri și a dat un assist, dar cele mai bune calități ale sale sunt distrugerea atacurilor și caracteristicile sale de box-to-box.

Cu un contract care expiră vara viitoare, FCSB trebuie să bage mâna în buzunare pentru jucătorul lui Partizan, care s-a arătat destul de ‘dur’ la masa negocierilor„, au transmis jurnaliştii de la boldnews.al, citaţi de digisport.ro.

FCSB a adus trei jucători în această perioadă de mercato. Au fost deja prezentaţi Luis Phelipe, de la Poli Iaşi, şi Baba Alhassan, de la Hermannstadt. Nana Antwi urmează şi el să fie anunţat oficial, după ce a bătut palma latifundiarul din Pipera.

Reclamă 4 / 0/3

În primul meci din 2024, FCSB va juca împotriva celor de la UTA. Roş-albaştrii sunt lideri în Liga 1, cu 44 de puncte. Podiumul este completat de CFR Cluj (36 de puncte) şi Universitatea Craiova (34 de puncte).

El e atacantul de titlu pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB

Atacantul de titlu pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB are 22 de ani şi e o maşinărie de goluri. Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Andrea Compagno, în cazul în care atacantul italian va pleca de la FCSB.

Becali e dispus să îl vândă pe Compagno pentru suma de 500.000 de euro. Gigi Becali poate aduce un atacant spaniol de 22 de ani, care joacă în campionatul din Kosovo, la FC Pristina.

Jalen Blesa are 22 de ani, iar în acest sezon la Pristina a dat 8 şi a oferit 3 pase de gol în cele 17 meciuri jucate. Becali ar putea să îl aducă la FCSB pentru suma de 200.000 de euro, scrie fanatik.ro.

Blesa este cotat de site-ul Transfermarkt la 250.000 de euro. Atacantul de 22 de ani s-a născut la Barcelona, dar are şi cetăţenie americană. Blesa va împlini 23 de ani pe 5 februarie, într-o zi în care mai sunt născuţi Hagi, Cristiano Ronaldo şi Neymar.

Un avantaj ar fi că atacantul spaniol a intrat în ultimile 6 luni de contract şi ar putea fi luat „la reducere” de Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și