Închide meniul

El e atacantul de titlu pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB. Are 22 de ani şi e o maşinărie de goluri

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 ianuarie 2024, 10:20

Reclamă
El e atacantul de titlu pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB. Are 22 de ani şi e o maşinărie de goluri

El e atacantul de titlu pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB

Colaj Instagram

El e atacantul de titlu pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB. Are 22 de ani şi e o maşinărie de goluri. Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Andrea Compagno, în cazul în care atacantul italian va pleca de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali e dispus să îl vândă pe Compagno pentru suma de 500.000 de euro. Gigi Becali poate aduce un atacant spaniol de 22 de ani, care joacă în campionatul din Kosovo, la FC Pristina.

El e atacantul de titlu pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB

Jalen Blesa are 22 de ani, iar în acest sezon la Pristina a dat 8 şi a oferit 3 pase de gol în cele 17 meciuri jucate. Becali ar putea să îl aducă la FCSB pentru suma de 200.000 de euro, scrie fanatik.ro.

Blesa este cotat de site-ul Transfermarkt la 250.000 de euro. Atacantul de 22 de ani s-a născut la Barcelona, dar are şi cetăţenie americană. Blesa va împlini 23 de ani pe 5 februarie, într-o zi în care mai sunt născuţi Hagi, Cristiano Ronaldo şi Neymar.

Un avantaj ar fi că atacantul spaniol a intrat în ultimile 6 luni de contract şi ar putea fi luat „la reducere” de Gigi Becali.

Reclamă

Mihai Stoica, anunţ despre plecarea lui Andrea Compagno

Mihai Stoica a făcut un anunţ despre plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB. Oficialul roş-albaştrilor a spus că nu ştie nimic despre viitorul atacantului italian. Gigi Becali a spus, în urmă cu două zile, că italianul are şanse mari să plece.

Gigi Becali vrea 500 de mii de euro pentru Andrea Compagno. Patronul de la FCSB susţine că a primit o astfel de ofertă. Mihai Stoica a anunţat că, în acest moment, nu ştie nimic despre plecarea lui Compagno.

„Nu ştiu absolut nimic (n.r. – despre plecarea lui Compagno). Vine la vizita medicală şi merge cu noi„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno, aproape de un transfer stelar în MLS

Andrea Compagno este aproape de un transfer stelar în MLS. Fosta echipă a lui Mitriţă îl cheamă să se bată cu Messi şi celelte staruri din MLS. Presa internaţională scrie că Andrea Compagno este pe lista celor de la New York City. Mai mult, americanii ar fi început deja negocierile pentru transfer.

Gigi Becali a anunţat că Andrea Compagno este de vânzare. Mai mult, deşi a plătit 1.500.000 de euro pe italian, Becali e dispus să îl vândă cu doar 500 de mii de euro.

Ce echipă a ieșit din cursa pentru Andrea Compagno

S-a aflat ce echipă a ieșit din cursa pentru transferul lui Andrea Compagno. Atacantul era dorit de o formație din prima ligă din China, însă, conform ultimelor informații apărute în presa din Asia, acesta nu va mai face pasul în campionatul chinez.

Andrea Compagno a fost golgheterul FCSB-ului în sezonul trecut, însă în actuala stagiune, atacantul a intrat în dizgrațiile patronului echipei. Gigi Becali s-a declarat dispus să-l vândă pe italian în schimbul sumei de 500.000 de euro.

O publicație asiatică a anunțat faptul că Andrea Compagno este dorit de Tianjin Jinmen Tiger, formație de pe locul opt din prima ligă din China. Recent însă, jurnaliștii asiatici au revenit cu alte informații legate de un posibil transfer al atacantului italian în China.

Anterior au existat zvonuri potrivit cărora pentru postul de atacant central este dorit un atacant italian care evoluează în Europa de Est, iar el ar fi intrat în atenția staff-ului tehnic al lui Tianjin Tiger. S-a speculat că ar fi Compagno, un atacant de 27 de ani, care joacă la FCSB”, au notat chinezii de la 163.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și