Închide meniul

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB: „Clauză de 10 milioane de euro. Ne va califica în Champions League!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iunie 2024, 21:50

Reclamă
Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB: „Clauză de 10 milioane de euro. Ne va califica în Champions League!

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Gigi Becali anunţă că i-a găsit deja înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB. Patronul campioanei României asigură că Elias Charalambous are soluţii pentru preliminariile UEFA Champions League. Golgheterul roş-albaştrilor este pe picior de plecare, după ce arabii de la Al Duhail şi-au manifestat interesul de a plăti clauza de reziliere în această săptămână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali şi-a luat gândul că se va putea baza pe cel mai bun marcator al FCSB-ului în startul campaniei de calificare în Liga Campionilor. Totuşi, i-a liniştit pe fani şi este încrezător că Marius Ştefănescu îl va face repede uitat pe „Mbappe” Coman.

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB

Mai mult, finanţatorul roş-albaştrilor a dezvăluit ce clauză i-a pus mijlocaşului ofensiv transferat de la Sepsi. Este convins că Ştefănescu va fi vândut pentru o sumă de două ori mai mare decât Florinel Coman.

Nu ai cum să nu-l lași. Dacă se plătește clauza, e jucătorul lor. Să vedem mâine dimineața. Ei de trei zile zic că bagă banii. Eu le-am zis: ‘Cum să vă dau eu vouă comision la un jucător pe care nu vreau să-l vând? Pe mine mă interesează banii din Champions League, nu mă interesează astea 5 milioane ale voastre’. Dacă au plătit clauza, nu mai are rost să-l țin. Să se ducă omul să-și vadă de treaba lui.

L-am luat pe Ştefănescu care nu e mai talentat, dar e mai eficient decât Florinel. Ştefănescu ăsta ne va califica în Champions League. Spuneau unii că cu cine concurează… nu concurează cu nimeni! Ştefănescu va fi titular de drept, nu concurează cu nimeni.

Reclamă
Reclamă 4

Imediat îl ia (n.r. la naţională pe Ştefănescu) şi gata. Am pus 10 milioane de euro, o să plătească clauza. Atât i-am plătit clauză, după un an o să i se plătească„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

1.3 milioane de euro a plătit Gigi Becali în schimbul lui Marius Ştefănescu. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a înscris 14 goluri şi a oferit 8 pase decisive pentru Sepsi în sezonul 2023-2024.

Marius Ştefănescu, primul interviu ca jucător al FCSB-ului

Marius Ştefănescu a susţinut primul interviu ca jucător al FCSB-ului. Fostul fotbalist al lui Sepsi este extrem de fericit după ce a semnat cu campioana României.

Reclamă

Ştefănescu a avut un mesaj emoţionant pentru fanii „roş-albaştrilor”. El a mărturisit că speră ca transferul la FCSB să îl aducă şi în vederile selecţionerului României, Edi Iordănescu.

Mă simt extrem de fericit să fac parte din această echipă, cea mai frumoasă, cea mai iubită din România. Toată lumea ştie că FCSB este cea mai iubită echipă din România.

(n.r.: Cum ai trăit această perioadă, în care au existat discuţiile pentru transfer?) Am aşteptat să se finalizeze cât mai repede. Este clar că atunci când campioana României te doreşte nu ai nimic în cap decât să se finalizeze cât mai repede. Mă bucur că acest lucru s-a şi întâmplat.

FCSB-ul este cea mai bună echipă, cum am spus. Au jucători de calitate şi, în primul rând, acest lucru m-a făcut să vin, să cresc alături de ei şi să avem cele mai bune rezultate în Europa.

Am jucat în Europa, este cu totul altă competiţie. Sper să facem faţă cu brio şi să ne îndeplinim toate obiectivele.

După 5 ani de zile petrecuţi la Sepsi, a venit momentul să vin la o echipă care se luptă an de an pentru campionat şi pentru cupele europene. Este un vis devenit realitate.

(n.r: Crezi că venirea la FCSB va fi un motiv în plus pentru selecţioner să se uite cu interes la tine?) Nu ştiu acest lucru, dar sper şi îmi doresc din tot sufletul să ajung din nou la echipa naţională. Pe această cale le urez baftă şi să ajungă cât mai departe.

(n.r.: mesajul pentru suporterii FCSB) Am jucat pe Naţional Arena, 100% sunt cei mai frumoşi fani. Când joci cu 50.000 de oameni în spate nu ai cum să te simţi altfel decât fotbalist. Acest lucru m-a făcut să aleg FCSB-ul. Îmi doresc să vină cât mai mulţi suporteri (n.r.: la meciurile FCSB-ului) şi la final să ne bucurăm împreună”, a declarat Marius Ştefănescu pentru contul de Facebook al FCSB, în primul interviu de după semnarea contractului cu FCSB.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:25

Spania și-a anunțat lotul pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Lamine Yamal este marele absent! Jucătorii convocați

17:23

Participă la promoția 1+1 AntenaPLAY și dai play la fiecare zi de vară

17:23

FotoSoţia lui Marco Verratti şi-a uluit fanii. Jessica Aidi a îmbrăcat un costum de baie minuscul, iar imaginile s-au viralizat!

17:20

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

17:14

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

16:54

Andrea Compagno i-a „cucerit” pe jurnaliștii italieni cu cifrele din China! Mesaj superb despre fostul jucător de la FCSB

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și