Închide meniul

Gigi Becali i-a oferit un contract fabulos lui William Baeten. Câţi bani va primi, la FCSB, fosta „perlă” a lui Mititelu

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 iulie 2024, 21:39

Reclamă
Gigi Becali i-a oferit un contract fabulos lui William Baeten. Câţi bani va primi, la FCSB, fosta „perlă a lui Mititelu

Gigi Becali i-a oferit un contract fabulos lui William Baeten

William Baeten şi Gigi Becali / Colaj Profimediaimages

Gigi Becali nu s-a uitat la bani şi i-a oferit un contract fabulos lui William Baeten. Patronul FCSB-ului şi-a dorit cu orice preţ „perla” lui Adrian Mititelu de la FCU Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul belgian de 27 de ani a ajuns la un acord cu campioana României. Va deveni al patrulea transfer al verii reuşit de FCSB, după David Kiki, Daniel Popa şi Marius Ştefănescu.

Gigi Becali i-a oferit un contract fabulos lui William Baeten

Pentru a-l convinge pe Mititelu să renunţe la Baeten, latifundiarul din Pipera achită 300.000 de euro. Finanţatorul oltenilor păstrează totuşi 50% din drepturile federative ale jucătorului.

Potrivit fanatik.ro, William Batten va fi umplut de bani de Gigi Becali. A fost convins cu un salariu de 20.000 de euro, mai mult cu 4.000 de euro decât câştiga în Bănie. Belgianul va semna un contract valabil timp de doi ani.

Gigi Becali a confirmat negocierile cu William Baeten, însă nu a vrut să facă un anunţ oficial despre transferul mijlocaşului belgian la FCSB.

Reclamă
Reclamă 4

Încă negociem pentru Baeten. Sper să ne înțelegem. Dar cine v-a zis? Mititelu?”, a declarat Gigi Becali, conform sursei citate mai sus.

Belgianul de 27 de ani este cotat la 550.000 de euro şi a fost jucătorul Craiovei în perioada 2020-2024. În Liga 1, el şi-a trecut în cont 97 de meciuri, în care a marcat 17 goluri şi a oferit şi 11 pase decisive.

Cea mai mare cotă de piaţă avută de Baeten a fost de 800.000 de euro, în martie 2023. Contractul mijlocaşului cu FC U Craiova ar fi expirat în 2025.

Reclamă

Gigi Becali a spus cine e „cel mai bun fotbalist din România”

Gigi Becali a spus cine e „cel mai bun fotbalist din România” după Virtus – FCSB 1-7. Chiar dacă Marius Ştefănescu nu a jucat cu Virtus, Gigi Becali l-a elogiat.

Gigi Becali a transmis că regretă că nu i-a pus o clauză mai mare de 10 milioane de euro lui Marius Ştefănescu. A precizat că a luat în calcul vârsta lui atunci când a decis clauza de reziliere.

Îmi pare rău acum de Ștefănescu, i-am pus clauză de doar 10 milioane. Părerea mea, cel mai bun fotbalist din România e Ștefănescu. N-a fost la EURO că nu știe selecționerul fotbal. Glumesc, îți dai seama. Nu a ajuns că așa a văzut selecționerul”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Cheamă-l la palat, mai pune ceva peste și mărește clauza”, i-a transmis Ilie Dumitrescu.

Lasă, să dea 10. Dacă nu avea 25 de ani, îi puneam clauză mai mare. Joacă un an, face 26 de ani, 27, sunt buni 10 milioane”, a mai spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și