Închide meniul

Gigi Becali i-a transmis un mesaj lui Darius Olaru: „Vreau să fie excelent de bun”

Alex Ioniță Publicat: 22 august 2023, 15:10

Reclamă
Gigi Becali i-a transmis un mesaj lui Darius Olaru: Vreau să fie excelent de bun”

Gigi Becali i-a transmis un mesaj lui Darius Olaru

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă/ Profimedia

Gigi Becali i-a transmis un mesaj lui Darius Olaru. Latifundiarul din Pipera a vorbit despre evoluțiile mijlocașului legitimat la echipa sa. Totuși, patronul nu este în totalitate mulțumit de fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru a marcat în victoria celor de la FCSB din etapa a 6-a din Liga 1, împotriva celor de la Poli Iași. Partida s-a încheiat cu scorul de 2-1, iar astfel FCSB își continuă parcursul perfect din noul sezon al Ligii 1. Meciul a putut fi urmărit în format live text pe As.ro.

Gigi Becali i-a transmis un mesaj lui Darius Olaru. Ce așteptări are latifundiarul de la căpitanul echipei

Gigi Becali a vorbit despre căpitanul echipei sale. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit și așteptările pe care le are de la Darius Olaru. Patronul celor de la FCSB a menționat însă că nu dorește să îl critice pe fotbalist în spațiul public, deoarece acest lucru i-ar putea afecta forma acestuia.

„Olaru și-a mai revenit, dar nu e acela pe care îl vreau eu. Eu ştiu ce vreau de la Olaru. Dacă pronunț ce nu îmi place nu e bine. Eu vreau să joace așa cum juca acum un an, să fie în forma aia. Adică să joace puțin mai bine decât aseară.

Nu are rost să vorbim de Olaru. Eu nu vreau să fie foarte bun, eu vreau să fie excelent de bun. Eu nu vreau să fie foarte bun. El este foarte bun, dar eu vreau excelent, nu foarte bun. Hai lasă risipa de efort. Eu vreau ca Olaru să redevină jucătorul de acum un an. Dacă aveam să zic ceva de Olaru îl schimbam”, și-a început discursul latifundiarul din Pipera, potrivit fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali: „Eu nu îl schimb”

„Eu nu îl schimb, la meciul cu Poli Iași a fost schimbat pentru că el a spus că se simte obosit. Jucătorii au fost întrebați dacă pot juca și toți au vrut să joace. În afară de Djokovic și Dawa. Dawa a zis că se simte obosit după acum 3 zile, iar cu o seară înainte de meci a fost întrebat dacă poate și a zis că da”, a mai spus Gigi Becali, conform sursei citate anterior.

De la startul noului sezon din Liga 1, Darius Olaru a adunat 5 meciuri în tricoul „roș-albaștrilor”. Acesta a reușit să marcheze de două ori, în meciul cu Dinamo, câștigat de FCSB cu scorul de 2-1 și în meciul cu Poli Iași.

Căpitanul „roș-albaștrilor” a ajuns la echipă în luna ianuarie a anului 2021, de la Gaz Metan Mediaș. Atunci, Gigi Becali plătea suma de 600.000 de euro în schimbul serviciilor fotbalistului. De când a ajuns în lotul vicecampioanei, Olaru a adunat 140 de meciuri în tricoul echipei în care a marcat 20 de goluri și a oferit 25 de pase decisive. În prezent este cotat la suma de 5,3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Pentru vicecampioana României, următorul test din campionatul intern va avea loc pe data de 28 august, în deplasare, împotriva celor de la UTA Arad. Meciul va începe de la ora 21:30 și va putea fi urmărit în format live text pe As.ro.

Recomandări

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:46

România – Belgia la EURO 2024 | Denis Drăguș, pronostic uriaș înainte de meciul care îi poate duce pe tricolori în „optimi”

8:23

EXCLUSIVEdi Iordănescu, între familie și națională! Selecționerul întârzie să dea un răspuns Federației Române de fotbal

8:21

România – Belgia la EURO 2024 | Florin Răducioiu știe ce tactică trebuie să folosească Edi Iordănescu: „Se supără, dar..”

0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și