Închide meniul

Gigi Becali îi face plângere penală lui Istvan Kovacs: „E chestiune de pușcărie!”. Decizie radicală a patronului de la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2023, 20:29

Reclamă
Gigi Becali îi face plângere penală lui Istvan Kovacs: „E chestiune de pușcărie!. Decizie radicală a patronului de la FCSB

Gigi Becali îi face plângere penală lui Istvan Kovacs

Gigi Becali şi Istvan Kovacs / Colaj Hepta

Gigi Becali nu se lasă şi îi face plângere penală lui Istvan Kovacs. Patronul FCSB-ului e gata să mute în instanţă „războiul” cu arbitrul în vârstă de 39 de ani. L-a ameninţat chiar cu închisoarea!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera anunţă că ia o decizie radicală pentru a-l scoate pe Kovacs din arbitraj. Totul după ce „centralul” din Carei nu a acordat două penalty-uri pentru Petrolul, în meciul cu CFR Cluj, din etapa a 9-a a Ligii 1.

Gigi Becali îi face plângere penală lui Istvan Kovacs

Becali vrea să îl dea în judecată pe Istvan Kovacs. Îl acuză de fraudă şi anunţă că ar avea probe.

Ce poți să îi faci? Singurul lucru care mai rămâne e o chestie aberantă ce nu s-a mai întâmplat până acum, la aberații trebuie să răspunzi la fel, facem plângere penală la procuror că uite ce s-a întâmplat, de fraudă, asta rămâne. Ca să atragi atenția și să se ducă vestea la toată Europa că se face plângere penală la un arbitru de fotbal. Să venim cu toate probele, ce ne-a făcut Istvan Kovacs nouă de ani și ani”, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Mai mult, finanţatorul vicecampioanei României ameninţă că Istvan Kovacs ar putea ajunge după gratii.

Reclamă

Nu am cuvinte ca să pot să cataloghez ce a făcut el aseară. Asta înseamnă că, dacă se demonstrează așa (n.r. că Istvan Kovacs nu a ținut cont de recomandarea venită din camera VAR), se poate face o anchetă atunci și e penal, e chestiune de pușcărie, ce să mai zici?

Nu mai, gata, ce a făcut aseară, gata, crezi că ăia dorm, UEFA? El ce face, nu Burleanu, nu cred, nu e genul de om Burleanu să facă așa ceva. Păi, ar trebui să intervină, dar aici e chestie că iese Vassaras… Nu poate să facă așa ceva dacă nu îl pune cineva, care îl susține, nu ai cum să faci așa ceva cu VAR, nu ai cum. Dar nu Burleanu, aici cred că Vassaras.

Ne scapă ceva, e de film ce s-a întâmplat aseară. Nu știu, e posibil, ceva, nu știu ce, dacă știam, spuneam. Nu există să facă așa ceva fără susținere”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Adrian Mititelu Jr l-a atacat pe Istvan Kovacs

Fiul patronului de la FCU Craiova este de părere că Istvan Kovacs este un „distrugător de meciuri” și că echipa din Bănie pleacă cu un dezavantaj în momentul în care centralul oficializează meciurile acesteia. De asemenea, fiul lui Adrian Mititelu a dat și anumite exemple în care echipa sa a fost dezavantajată de centralul din Carei.

Sunt probleme mari de arbitraj și or să persiste în continuare. Se pare că cei din conducerea fotbalului românesc nu fac nimic în privința aceasta, ba chiar îl susțin din ce în ce mai mult pe acest Istvan Kovacs. Este un distrugător de meciuri și face niște parti-pris-uri (n.r. aprecieri subiective) de 15 ani, imense. Asta este România și începem să ne obișnuim cu lucrul acesta. Când ne arbitrează domnul Istvan Kovacs știm clar că plecăm un un mare dezavantaj.

În meciul de baraj pentru Conference, l-a dat afară pe Bauza. Nu a văzut un penalty clar la Manea, care a făcut henț. Cu câteva luni înainte, când am jucat cu CSU în tur, a dat un penalty când mingea i-a atins firele de păr de la mână lui Bahassa”, a spus fiul patronului de la FCU Craiova, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și