Închide meniul

Gigi Becali îl aduce pe Adrian Mititelu cu picioarele pe pământ: „Visează că ia campionatul. Nu ştii oltenii cum sunt”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 iulie 2022, 14:48

Gigi Becali îl aduce pe Adrian Mititelu cu picioarele pe pământ: „Visează că ia campionatul. Nu ştii oltenii cum sunt

Adrian Mititelu îl apără pe Edi Iordănescu, după ce România a terminat ultima în Liga Naţiunilor

Adrian Mititelu, în timpul unui antrenament / Hepta

Gigi Becali îl aduce pe Adrian Mititelu cu picioarele pe pământ! Gigi susţine că patronul de la FC U Craiova 1948 nu va vinde jucători, mai ales după victoria cu CFR Cluj, 3-1. Ieşirea din închisoare a omului de afaceri l-ar face pe acesta să viseze şi la titlu, spune Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-adevăr, Adrian Mititelu poate spera la un sezon mai bun decât precedentul, în care nu a prins play-off-ul. Asta dacă ne raportăm la partida cu campioana CFR Cluj, dominată autoritar echipa lui Marius Croitoru.

Gigi Becali îl aduce pe Adrian Mititelu cu picioarele pe pământ

„Mititelu nu îl dă pe Compagno. A ieşit de la puşcărie, îţi mai dă ăla jucători acum. A bătut CFR, nu mai dă jucători deloc, nici dacă se dă peste cap.

Visează că ia campionatul. Nu ştii oltenii cum sunt, adevărul că a şi jucat, i-a făcut pe CFR Cluj”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Adrian Mititelu aşteaptă victorii şi cu FCSB şi Universitatea Craiova

Mititelu a trecut deja peste victoria cu CFR şi vrea altele în derby-urile din următoarele două etape, cu FCSB şi Universitatea Craiova.

Reclamă

„Am făcut un meci bun, am întâlnit o echipă foarte bună a României, una care a dominat campionatul în ultimii 5 ani, în ultimii 10 ani de fapt. Când câştigi cu CFR, indiferent în ce circumstanţe, e un lucru bun, pentru că noi venim de jos. Avem nevoie de încredere şi încrederea o obţinem doar prin rezultate. Ne ajută victoria pentru ce ne-am propus.

Mi-a fost dor de stadion, mult timp m-am gândit la această zi şi uite că a fost o zi cum am visat-o. Însă, ne bucurăm 30 de minute, o oră, şi după aceea trebuie să ne gândim că în fotbal dacă nu ai constanţă şi nu ai rezultate pozive constant, nu rezolvi nimic.

Mititelu: Azi au jucat la 60-70% din ce pot

Echipa este foarte bine pregătită, atât fizic, cât şi tactic. Avem jucători de calitate, azi au jucat la 60-70% din ce pot. Dacă nu avem răbdare, nu facem nimic. Bauza e un jucător de mare valoare. Am reuşit să îl aduc într-un moment în care nu mai credeam. Sunt puţin ca el în România.

Reclamă 4 / 0/3

Două echipe foarte grele, la fel de bune ca şi CFR. Orice rezultat e posibil, cunoaştem valoarea celor două echipe, mai ales a celor de la FCSB. Dar şi a celor de la CSU. Vom încerca să le câştigăm”, a declarat Adrian Mititelu.

Recomandări
  • FC U Craiova 1948 – CFR 3-1
  • Prima victorie a oltenilor în acest sezon

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și