Închide meniul

Gigi Becali îl bagă în ședință pe Toni Petrea. Anunțul făcut de antrenor înainte de Universitatea Craiova – FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 mai 2022, 11:21

Gigi Becali îl bagă în ședință pe Toni Petrea. Anunțul făcut de antrenor înainte de Universitatea Craiova – FCSB

Toni Petrea rămâne la FCSB chiar dacă nu a câştigat titlul

Toni Petrea este antrenorul lui FCSB / Profimedia

Gigi Becali îl bagă în ședință pe Toni Petrea. La finalul sezonului, antrenorul va discuta cu patronul lui FCSB despre viitorul său pe banca roș-albaștrilor. Tehnicianul a făcut anunțul chiar înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea a precizat că nu a luat o decizie cu viitorul său și că totul se va stabili după discuția cu Gigi Becali, la finalul stagiunii, când FCSB speră să fie campioană.

Gigi Becali îl bagă în ședință pe Toni Petrea

Petrea a anunțat că e concentrat doar la meciurile care au rămas de jucat în actuala stagiune.

„Eu sunt aici antrenor, caut să-mi fac treaba cât mai bine. Am avut o perioadă mai bună, lumea poate să-și spună opinia, n-am ce să spun.

Nu m-am gândit la altceva decât la jocurile care au rămas. Vom analiza cu conducerea și vom lua o decizie. Mă interesează cum terminăm acest sezon. În funcție de asta voi decide ce facem în continuare”, a spus Toni Petrea, la conferința de presă dinaintea meciului Universitatea Craiova – FCSB.

Reclamă

FCSB e la două puncte de CFR Cluj, cu trei etape înainte de final. Echipele lui Toni Petrea și Dan Petrescu se vor duela în ultima etapă a campionatului. Meciul ar putea fi cu titlul pe masă.

Toate biletele la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB s-au vândut cu 4 zile înaintea marelui meci. Se aşteaptă aproape 30.000 de fani în tribunele arenei Ion Oblemenco, record absolut pentru gruparea din Bănie.

Helmut Duckadam a dat verdictul înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Are prima şansă”

Duckadam e de părere că echipa lui Laurenţiu Reghecampf va fi mai mult cu gândul la returul semifinalei de Cupă cu Sepsi. În tur, echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus cu 2-1, iar Universitatea Craiova trebuie să tragă tare pentru a întoarce rezultatul şi a se califica în finala Cupei României.

Reclamă 4 / 0/3

Stadionul va fi arhiplin (n.r. – la Craiova), ceea ce e un lucru foarte bun. Craiova va încerca să meargă pe două fronturi, să câştige şi acest meci cu FCSB, dar eu zic că, în subconştient, vor avea acea semifinală de joi cu Sepsi unde trebuie să câştige. Şansele mari sunt să câştige Cupa României.

Dacă vor să forţeze şi cu FCSB foarte mult, s-ar putea să aibă ghinion şi să aibă jucătorii obosiţi, poate accidentaţi. FCSB, şi moral şi din toate celelalte văzute de mine, are prima şansă„, a spus Helmut Duckadam în exclusivitate pentru as.ro.

Laurenţiu Reghecampf, categoric înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB

Antrenorul oltenilor asigură că meciul cu FCSB este cel mai important din acest sezon. În cazul unei victorii, poate continua să spere că va face campioană o echipă din Craiova pentru prima dată după 31 de ani.

Suntem sold-out şi mulţumim fanilor. Toată lumea aşteaptă o victorie. E cel mai important meci, după el vom şti multe lucruri. Ne dorim să rămânem cât mai sus. Jucătorii vor fi la un nivel foarte înalt. Avem toţi jucătorii pregătiţi, ne-am pregătit bine, sperăm să câştigăm cele trei puncte.

Jucăm acasă, cu un stadion arhiplin, sper ca suporterii să fie lângă echipă până la final. Întâlnim echipa care a marcat, paralel cu noi, cele mai multe goluri. Poate pune probleme multe, încercăm să nu le dăm ocazia. Sigur va fi un meci frumos. Un egal la CFR – FC Argeş cred că ne-ar mulţumi pe toţi. Am vrea să câştigăm titlul şi meciul de duminică seară, dar nu suntem doar la mâna noastră„, a declarat Laurenţiu Reghecampf, citat de news.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și