Închide meniul

Gigi Becali îl distruge pe şeful Şcolii de Antrenori: „Mergem toţi şi îngenunchiem la el! Asta ne mai trebuia, un Burchel”

Reclamă

Publicat: 18 ianuarie 2023, 22:58

Gigi Becali îl distruge pe şeful Şcolii de Antrenori: „Mergem toţi şi îngenunchiem la el! Asta ne mai trebuia, un Burchel

Gigi Becali, replică dură pentru Lucian Burchel

Gigi Becali/hepta

Gigi Becali îl distruge pe şeful Şcolii de Antrenori. Patronul FCSB a avut un discurs dur la adresa lui Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori din cadrul FRF. Burchel a sesizat Comisia de Disciplină în cazul lui Mihai Pintilii. Acesta este cel care antrenează FCSB, deşi nu are licenţă PRO. Becali l-a pus pe Leo Strizu antrenor în acte la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a mers în cantonamentul din Antalya fără antrenorul principal din acte, Leo Strizu. Mihai Pintilii a fost cel care i-a antrenat pe jucători pentru bătăliile finale din Liga 1. În acest context, Burchel l-a reclamat pe Pintilii, care poate fi suspendat.

Gigi Becali îl distruge pe şeful Şcolii de Antrenori

Gigi Becali a luat foc când a aflat demersul făcut de şeful Şcolii de Antrenori şi i-a dat o replică dură.

„Mergem toţi şi îngenunchiem la Burchel, mergem toţi, domnu’ Burchel, împărăția ta, Burchel care eşti tu Burchel, facem ca tine toţi. El e deștept în fotbal. Asta ne mai trebuia, un Burchel”, a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi. Atacuri în rafală la Răzvan Burleanu şi Lucian Burchel

Mihai Stoica a lansat atacuri în rafală la Răzvan Burleanu şi Lucian Burchel. Managerul general de la FCSB este revoltat că vicecampioana României este ameninţată că va fi amendată dacă nu va avea un antrenor cu licenţă PRO pe bancă. Managerul general de la FCSB şi-a ieşit din minţi şi a răbufnit la adresa preşedintelui FRF. Vizat a fost şi şeful Şcolii de Antrenori, care a anunţat că va face o anchetă pentru a afla de ce roş-albaştrii au plecat fără Leo Strizu în cantonament.

Reclamă

Managerul general de la FCSB şi-a ieşit din minţi şi a răbufnit la adresa preşedintelui FRF. Vizat a fost şi şeful Şcolii de Antrenori, care a anunţat că va face o anchetă pentru a afla de ce roş-albaştrii au plecat fără Leo Strizu în cantonament.

E bine că a aflat și Burchel că deținătorul licenței PRO nu a fost anul trecut în cantonamentul Rapidului. Aaa, nu a fost mandatat? Doamne… Mă scuzați… Am frisoane când aud asta.

Ce club a condus Burleanu ca să fie președintele Federației? Ce club a antrenat Burchel de e șeful Școlii de Antrenori? Ce studii are Vochin de e una dintre cele mai importante persoane din FRF? Ce studii am eu care sunt președinte de 30 de ani? Eu am făcut Institutul Politehnic. E drept, am luat note mari…

Reclamă 4 / 0/3

Noi respectăm regulamentele cu o strictețe demne de o cauză mai bună. Vom avea licență PRO pe bancă, indicațiile vor fi date de cineva cu licență PRO. Și nu doar atât, vom avea unul care a terminat «prestigioasa școală de antrenori din România». Să fim serioși…Sunt 200 de antrenori cu licență PRO, dar nu găsim… Să-mi spună Burchel, că e cel mai bun antrenor, că d-asta e șeful Școlii de Antrenori, «Ia-l pe astă și veți avea rezultate». Hai să fim serioși”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și