Închide meniul

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi. Atacuri în rafală la Răzvan Burleanu şi Lucian Burchel: „Nu găsim antrenor cu licenţă PRO!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 ianuarie 2023, 8:31 / Actualizat: 11 ianuarie 2023, 11:09

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi. Atacuri în rafală la Răzvan Burleanu şi Lucian Burchel: „Nu găsim antrenor cu licenţă PRO!

Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Mihai Rotaru, după ce a depus memoriu la FRF împotriva sa

Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Mihai Stoica a lansat atacuri în rafală la Răzvan Burleanu şi Lucian Burchel. Managerul general de la FCSB este revoltat că vicecampioana României este ameninţată că va fi amendată dacă nu va avea un antrenor cu licenţă PRO pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general de la FCSB şi-a ieşit din minţi şi a răbufnit la adresa preşedintelui FRF. Vizat a fost şi şeful Şcolii de Antrenori, care a anunţat că va face o anchetă pentru a afla de ce roş-albaştrii au plecat fără Leo Strizu în cantonament.

Mihai Stoica, atacuri în rafală la Răzvan Burleanu şi Lucian Burchel

MM anunţă că are probleme în a găsi un antrenor cu licenţă PRO şi i-a cerut varianta salvatoare chiar lui Burchel.

E bine că a aflat și Burchel că deținătorul licenței PRO nu a fost anul trecut în cantonamentul Rapidului. Aaa, nu a fost mandatat? Doamne… Mă scuzați… Am frisoane când aud asta.

Ce club a condus Burleanu ca să fie președintele Federației? Ce club a antrenat Burchel de e șeful Școlii de Antrenori? Ce studii are Vochin de e una dintre cele mai importante persoane din FRF? Ce studii am eu care sunt președinte de 30 de ani? Eu am făcut Institutul Politehnic. E drept, am luat note mari…

Reclamă

Noi respectăm regulamentele cu o strictețe demne de o cauză mai bună. Vom avea licență PRO pe bancă, indicațiile vor fi date de cineva cu licență PRO. Și nu doar atât, vom avea unul care a terminat «prestigioasa școală de antrenori din România». Să fim serioși…

Sunt 200 de antrenori cu licență PRO, dar nu găsim… Să-mi spună Burchel, că e cel mai bun antrenor, că d-asta e șeful Școlii de Antrenori, «Ia-l pe astă și veți avea rezultate». Hai să fim serioși”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Conform sport.ro, Dumitru Uzunea (45 de ani) are şanse mari să fie numit antrenor principal la FCSB. Uzunea a fost secundul lui Constantin Gâlcă chiar şi la FCSB, în anul în care echipa lui Gigi Becali a luat ultimul titlu în Liga 1. Uzunea a mai fost în staff-ul lui Gâlcă la Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayha, Vejle BK și Al-Hazem.

Reclamă 4 / 0/3

Adevăratul motiv pentru care Leo Strizu a fost lăsat acasă

FCSB a plecat în cantonamentul din Antalya, pe 4 ianuarie, fără antrenorul principal din acte, deținătorul de licentă PRO, Leo Strizu. Din informațiile AntenaSport, decizia roș-albaștrilor de a-l lăsa acasă pe Strizu are legătură cu încercările lui Gigi Becali de a scăpa din lot de fotbaliștii care l-au nemulțumit.

Pe lângă Leo Strizu, FCSB a mers în Turcia și fără mai mulți jucători, de care Gigi Becali își dorește să scape. Conform FRF, fotbaliștii pot reclama clubul dacă nu beneficiază de pregătire adecvată, ceea ce implică și îndrumare din partea unui antrenor cu licență PRO.

Ca să se asigure că jucătorii nu iau măsuri disciplinare împotriva FCSB, Gigi Becali l-a lăsat pe Leo Strizu acasă, să se ocupe de cei „exilați”.

Cluburile au obligația să folosească un management coerent, modern și eficient, bazat pe metode științifice și pe cooperarea permanentă cu jucătorii”, se arată în articolul 6 din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal.

În această iarnă, FCSB le-a reziliat contractele lui Andrei Dumiter, Radu Boboc și Bogdan Rusu, însă plecările lor nu erau finalizate în momentul când roș-albaștrii au plecat în cantonament. De asemenea, Ianis Stoica, Ovidiu Perianu și Alexandru Musi au fost împrumutați. Rachid Bouhenna e pe „lista neagră”, dar încă a rămas.

Recomandări
  • FCSB îi caută înlocuitor lui Leo Strizu
  • Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și