Închide meniul

Gigi Becali îl face praf pe Florin Talpan: „Îi execută casa de la Botoşani. Dă, mă, banii pe care mi i-ai luat!”

Dan Roșu Publicat: 20 iulie 2023, 15:05 / Actualizat: 22 iulie 2023, 13:21

Reclamă
Gigi Becali îl face praf pe Florin Talpan: „Îi execută casa de la Botoşani. Dă, mă, banii pe care mi i-ai luat!

Gigi Becali îl face praf pe Florin Talpan

Colaj Gigi Becali şi Florin Talpan / Antena Sport

Gigi Becali îl face praf pe Florin Talpan, care trebuie să îi restituie 30.000 de euro. Juristul CSA Steaua a pierdut procesul cu Becali. Judecătoria Dorohoi a dat verdictul la solicitarea de întoarcere a executării prin care Gigi îi plătea 30.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, la peste o lună distanţă, Gigi Becali susţine că Talpan nu i-a dat încă banii înapoi şi că juristului îi va fi executată casa din Botoşani.

Gigi Becali îl face praf pe Florin Talpan

„Cred eu că i-a venit sfârșitul lui Talpan, în 2-3 săptămâni va fi schimbat. Pentru ce îl mai țin? Face Armata de râs. E dubios că încă e ținut acolo.

Încă nu mi-a dat banii, îi execută casa de la Botoșani. Nu vrea să dea banii. Dă, ma, banii pe care mi i-ai luat. Sunt 30.000 de euro, i-a pus sechestru pe conturi”, a spus Gigi Becali, într-o conferinţă de presă.

Suma era stabilită în urma unui proces de calomnie din 2018, atunci când Talpan susţinea şi că a cheluit banii de la Becali, pentru a acoperi un credit. Acum, Talpan trebuie să îi dea banii înapoi omului de afaceri.

Reclamă

Gigi Becali nu renunţă la Ghencea

Patronul de la FCSB susţine că va băga 10 milioane de euro în conturile CSA Steaua, pentru eventualele reparaţii după meciurile pe care echipa sa le va disputa pe noul Stadion Steaua.

FCSB nu a putut închiria arena din Ghencea, pentru a disputa derby-ul cu Dinamo, astfel că meciul se va juca pe Arcul de Triumf. CSA susţine că Becali nu a prezentat poliţa de asigurare de 250.000 de euro.

„Adevărul trebuie spus, lumea trebuie să ştie. Eu am comunicat tot timpul şi vă spun doar atât. Atât de mare viclenie a fost, ne-au plimbat până în ultimul moment ca să zică nu.

Reclamă 4 / 0/3

E vorba de poliţă de asigurare 250.000 de euro. Ne-am dus cu poliţa de la Arena Naţională, cu ea ne-am dus şi la Arcul de Triumf şi au acceptat-o. Cereau ceva imposibil, ca să nu semneze contractul,

Vreau să rezolv o situaţie. Dacă eu îţi dau bilet la ordin. Fac ofertă publică 10 milioane de euro în contul vostru vă bag. La dispoziţia voastră, ce trebuie 7.000 de pagini?

Vă bag 10 milioane de euro la voi în cont. Scriem „10 milioane la dispoziţia CSA-ului, orice se întâmplă, CSA angajează filmă de reparaţie, plăteşte din banii ăia şi restul mi-i dă înapoi”, a spus Becali, într-o conferinţă de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:27 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 0-0. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și