Închide meniul

Gigi Becali îl ridică în slăvi pe Ngezana: „Pare prea bun”

Bogdan Stănescu Publicat: 11 iulie 2023, 16:13

Reclamă
Gigi Becali îl ridică în slăvi pe Ngezana: „Pare prea bun

Adevăratul motiv pentru care Siyabonga Ngezana nu joacă la FCSB

Siyabonga Ngezana, în FCSB - PAOK / Captură AntenaSport

Gigi Becali îl ridică în slăvi pe Ngezana. Patronul FCSB a fost fermecat de modul în care a evoluat sud-africanul în meciurile amicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu a făcut decât trei transferuri în această vară, dar e convins că a întărit echipa.

Gigi Becali îl ridică în slăvi pe Ngezana: „Pare prea bun”

Ngezana? Eu am zis că pare prea bun, dar să vedem în meciuri. Așa, el pare prea bun”, a declarat Gigi Becali, într-o întâlnire cu jurnaliştii.

Am făcut curățenie și am adus niște jucători valoroși, care să nu aibă emoții, jucători cu experiență. Acum, ei ce spun? Și antrenorii, și jucătorii. Ați văzut și Coman, a spus că o să-i batem pe toți. Și eu cred asta!

Nu văd cine ne poate sta în cale, nimeni nu s-a întărit ca noi, am adus doar jucători valoroși. Vom vedea acum. Pe mine în primul rând mă interesează calificarea, banii. Fără ei, nu poți să faci. Trebuie să luăm bani din Conference League. După, vedem la anul ce va fi”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă

Gigi Becali îi promite lui Florinel Coman un salariu uriaş, dacă FCSB ia titlul: „Câştigă ca în străinătate”

Gigi Becali îi promite lui Florinel Coman un salariu uriaş, dacă FCSB ia titlul. Coman, care se află la formaţia roş-albastră din vara anului 2017, a anunţat că se gândeşte la o plecare în această vară.

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a vorbit despre posibilitatea ca Florinel Coman să plece de la echipă. Acesta a anunţat că cel mai bun jucător al echipei din sezonul trecut poate pleca dacă va primi o ofertă de 5 milioane de euro.

În caz contrar, Gigi Becali i-a promis lui Coman că va câştiga la fel ca în străinătate, dacă va cuceri titlul şi se va califica în grupele Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

„De unde să știu eu, cum să plece? Cu macaraua sau cu basculanta? Coman pleacă doar dacă dă cineva 5 milioane.

Dacă nu, ne calificăm cu el, luăm campionatul, îi fac 50.000 de euro lunar, cu prime 700-800.000 pe an, și gata, rămâne la FCSB, căștigă ca în străinătate! Să tragă echipa după el și îi fac un milion”, a declarat Gigi Becali.

În 195 de meciuri disputate în tricoul lui FCSB, Florinel Coman a marcat 44 de goluri şi a oferit 51 de pase de gol. Adus în vara anului 2017 de la Viitorul pentru 3 milioane de euro, Florinel Coman este cotat în acest moment la 3 milioane de euro pe transfermarkt.com.

Gigi Becali, dispus să revină pe stadion dacă FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea

Gigi Becali este dispus să revină pe stadion, dacă derby-ul dintre FCSB şi Dinamo se va juca în Ghencea. Patronul roş-albaştrilor susţine că îi este dor să vadă un meci chiar de pe arenă.

FCSB nu va putea disputa derby-ul cu Dinamo pe Arena Naţională, deoarece pe stadion se vor organiza concerte în această vară. Roş-albaştrii vor ca meciul din etapa a doua din noul sezon de Liga 1 să se desfăşoare în Ghencea.

Gigi Becali susţine că are încredere totală în Marcel Ciolacu. Patronul de la FCSB susţine că este dispus să îl invite pe primul ministru pe stadion, dacă derby-ul dintre FCSB şi Dinamo se va desfăşura în Ghencea.

Eu nu ştiu nimic la ora aceasta. Trebuie să aşteptăm răspuns. Ştiu că Ciolacu s-a impus. Să vedem dacă se ţine de cuvânt, până acum am văzut că a fost om de treabă.

Reclamă

Dacă rezolvă, îl iau să stea lângă mine la meci, dacă se joacă în Ghencea. Eu sunt ca şi tatăl lui. Mi-e dor de Ghencea, dar asta e situaţia.

Nu au cum să o ţină aşa. Curtea de Conturi e pe capul lor. Banii cheltuiţi nu au justificare.

Poate să joace şi Hagi, de ce să nu joace. E stadion românesc. Să-şi aleagă, Arena Naţională, Ghencea, el de ce să nu joace”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:20 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:17 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez Vezi toate știrile
Citește și