Închide meniul

Gigi Becali îl scoate pe Andrea Compagno din primul 11 de la FCSB: „Nu e timp de aşteptare!” Cine îi va lua locul atacantului

Viviana Moraru Publicat: 24 ianuarie 2023, 11:42

Gigi Becali îl scoate pe Andrea Compagno din primul 11 de la FCSB: „Nu e timp de aşteptare! Cine îi va lua locul atacantului

Gigi Becali îl scoate din primul 11 de la FCSB pe Andrea Compagno

Gigi Becali este finanțatorul FCSB-ului din 2003 / Hepta

  • Gigi Becali îl scoate pe Andrea Compagno din primul 11
  • Cine îi va lua locul italianului

Gigi Becali îl scoate pe Andrea Compagno din primul 11 de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a fost nemulţumit de evoluţia atacantului din meciul cu Hermannstadt, meci câştigat de vicecampioni cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a început ca titular prima partidă din 2023, cu Hermannstadt. Vârful italian nu s-a făcut remarcat în prima repriză a duelului de la Sibiu, motiv pentru care italianul a fost schimbat la pauză.

Gigi Becali îl scoate pe Andrea Compagno din primul 11 de la FCSB

Gigi Becali l-a lăudat pe Billel Omrani, după ce acesta a marcat golul victoriei în partida cu Hermannstadt. În acest context, patronul de la FCSB a anunţat că francezul îi va lua locul lui Andrea Compagno.

Reclamă

Totodată, Gigi Becali l-a lăudat şi pe Florinel Coman, mijlocaşul reuşind să ofere pasă decisivă la golul lui Omrani.

„Nu e normal Omrani? Dacă a dat omul gol, și-a mai revenit, pentru că venise și se lovea mingea de el. Acum normal că o să joace el.

Reclamă

Păi, ia el (n.r – locul lui Compagno)! Ai văzut, a jucat David (n.r – Miculescu), acum o să joace Cordea. Depinde când îl bagi. La FCSB intri și joci, nu e timp de așteptare. Când joci, trebuie să demonstrezi. E bine că e în concurență în atac. Văd că și Florinel Coman și-a revenit”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Promisiunea lui Billel Omrani, după Hermannstadt – FCSB 0-1

Promisiunea lui Billel Omrani, după Hermannstadt – FCSB 0-1. Billel Omrani a fost eroul celor de la FCSB în partida cu Hermannstadt. Atacantul a marcat singurul gol al partidei în minutul 75.

Billel Omrani a marcat al doilea gol în Liga 1 pentru FCSB. Primul l-a reuşit anul trecut, în victoria cu Chindia lui Toni Petrea.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt foarte fericit că am dat gol. Cea mai importantă e victoria. A fost un meci foarte complicat. Am vorbit cu Pintilii şi am zis să fac tot ce pot şi să fac diferenţa. Toată echipa s-a antrenat bine, am pierdut două meciuri amicale, dar aici contează să câştigăm. A fost greu să revin la sută la sută după o pauză de 4 luni.

Am făcut un cantonament foarte bun, am alergat mult şi mă simt mult mai bine. Sper să continui aşa, la fiecare meci să dau assist sau să marchez şi o să fiu cel mai fericit., asta e cel mai important. Toată lumea ştie de ce am făcut asta. Între mine şi Edjouma e ceva. Jucam un joc şi am câştigat înainte de meci. Am câştigat 5 partide„, a spus Billel Omrani după Hermannstadt – FCSB 0-1.

Dan Petrescu a lăudat un jucător de la rivala FCSB

Dan Petrescu l-a remarcat pe Billel Omrani în partida celor de la FCSB, mărturisind că atacantul francez a fost cel care a făcut diferenţa în meciul de la Sibiu, cu Hermannstadt.

Aceasta declaraţie a venit în contextul în care CFR Cluj a marcat trei goluri în partida cu Farul, din tot atâtea şuturi pe poartă avute.

„(n.r. – CFR Cluj a marcat la primul șut pe poartă) Dacă ai jucători de calitate, așa se întâmplă. FCSB a dat un singur șut pe poartă și a dat gol. Când ai un jucător de calitate cum este Omrani, câștigi.

A intrat Kroos la Real Madrid în minutul 85, iar în minutul 87 a dat gol. Când ai fotbaliști de calitate, ești antrenor bun„, a declarat Dan Petrescu, în conferinţa de presă de la finalul partidei Farul – CFR Cluj 0-3.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu