Închide meniul

Gigi Becali îl vinde pe Andrea Compagno: „Azi m-a sunat Giovanni! Am cerut atât”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 ianuarie 2024, 20:40

Reclamă
Gigi Becali îl vinde pe Andrea Compagno: „Azi m-a sunat Giovanni! Am cerut atât

Gigi Becali a anunţat că îl vinde pe Andrea Compagno

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat că îl vinde pe Andrea Compagno pentru suma de 500.000 de euro. Mutarea se va face zilele următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno va pleca de la FCSB în această iarnă. Gigi Becali a anunţat că impresarul i-a găsit echipă atacantului.

Gigi Becali îl vinde pe Andrea Compagno

Eu am cerut 500.000. Și azi m-a sunat Giovanni. Impresarul mi-a zis că are o echipă, Giovanni mi-a zis și el. Mâine sunt la mănăstire, dar poimâine…Pe Compagno îl dau, pe Miculescu nu îl dau”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Andrea Compagno, aproape de un transfer stelar în MLS

Andrea Compagno este aproape de un transfer stelar în MLS. Fosta echipă a lui Mitriţă îl cheamă să se bată cu Messi şi celelte staruri din MLS. Presa internaţională scrie că Andrea Compagno este pe lista celor de la New York City. Mai mult, americanii ar fi început deja negocierile pentru transfer.

Gigi Becali a anunţat că Andrea Compagno este de vânzare. Mai mult, deşi a plătit 1.500.000 de euro pe italian, Becali e dispus să îl vândă cu doar 500 de mii de euro.

Reclamă

Ce echipă a ieșit din cursa pentru Andrea Compagno

S-a aflat ce echipă a ieșit din cursa pentru transferul lui Andrea Compagno. Atacantul era dorit de o formație din prima ligă din China, însă, conform ultimelor informații apărute în presa din Asia, acesta nu va mai face pasul în campionatul chinez.

Andrea Compagno a fost golgheterul FCSB-ului în sezonul trecut, însă în actuala stagiune, atacantul a intrat în dizgrațiile patronului echipei. Gigi Becali s-a declarat dispus să-l vândă pe italian în schimbul sumei de 500.000 de euro.

O publicație asiatică a anunțat faptul că Andrea Compagno este dorit de Tianjin Jinmen Tiger, formație de pe locul opt din prima ligă din China. Recent însă, jurnaliștii asiatici au revenit cu alte informații legate de un posibil transfer al atacantului italian în China.

Reclamă 4 / 0/3

Anterior au existat zvonuri potrivit cărora pentru postul de atacant central este dorit un atacant italian care evoluează în Europa de Est, iar el ar fi intrat în atenția staff-ului tehnic al lui Tianjin Tiger. S-a speculat că ar fi Compagno, un atacant de 27 de ani, care joacă la FCSB”, au notat chinezii de la 163.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și