Închide meniul

Ce echipă a ieșit din cursa pentru Andrea Compagno! Unde mai este dorit atacantul de la FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 decembrie 2023, 14:36

Ce echipă a ieșit din cursa pentru Andrea Compagno! Unde mai este dorit atacantul de la FCSB

Ce echipă a ieșit din cursa pentru Andrea Compagno

Andrea Compagno, în timpul unui meci / Hepta

S-a aflat ce echipă a ieșit din cursa pentru Andrea Compagno. Atacantul era dorit de o formație din prima ligă din China, însă, conform ultimelor informații apărute în presa din Asia, acesta nu va mai face pasul în campionatul chinez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost golgheterul FCSB-ului în sezonul trecut, însă în actuala stagiune, atacantul a intrat în dizgrațiile patronului echipei. Gigi Becali s-a declarat dispus să-l vândă pe italian în schimbul sumei de 500.000 de euro.

Ce echipă a ieșit din cursa pentru Andrea Compagno

O publicație asiatică a anunțat faptul că Andrea Compagno este dorit de Tianjin Jinmen Tiger, formație de pe locul opt din prima ligă din China. Recent însă, jurnaliștii asiatici au revenit cu alte informații legate de un posibil transfer al atacantului italian în China.

Anterior au existat zvonuri potrivit cărora pentru postul de atacant central este dorit un atacant italian care evoluează în Europa de Est, iar el ar fi intrat în atenția staff-ului tehnic al lui Tianjin Tiger. S-a speculat că ar fi Compagno, un atacant de 27 de ani, care joacă la FCSB”, au notat chinezii de la 163.com.

De asemenea, o altă sursă a menționat faptul că nu se pune problema ca Andrea Compagno să se transfere în China, oficialii celor de la Tianjin Jinmen Tiger fiind în continuare în căutarea unui atacant.

Reclamă

„Nu am auzit niciodată ca el să fie alesul și, personal, nici nu cred că va fi el. Poziția de atacant central este foarte importantă, iar clubul trebuie să fie foarte strict în ceea ce privește bugetul. Până acum nu a fost luată o decizie”, au notat chinezii, conform sursei menționate mai sus.

Spezia este cealaltă echipă interesată de serviciile lui Andrea Compagno. Presa din Italia a anunțat în urmă cu câteva zile faptul că italianul poate evolua în prima ligă din țara sa, însă până în acest moment, nu s-a luat o decizie concretă în privința viitorului său.

Mihai Stoica, dezvăluiri incredibile despre viitorul lui Andrea Compagno

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri incredibile despre viitorul lui Andrea Compagno. Managerul general al celor de la FCSB a vorbit despre atacantul italian din lotul lui Elias Charalambous, pe care Gigi Becali ar fi dorit să îl vândă în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, oficialul echipei „roș-albastre” a dat acum de înțeles că patronul echipei nu ar mai dori să scape de jucătorul transferat de la FCU Craiova, pentru suma de 1,5 milioane de euro. În urmă cu puțin timp, Becali a spus că Andrea Compagno poate pleca de la echipă în schimbul sumei de 500.000 de euro.

„Ne-a plăcut foarte mult cum a jucat (n.r. cu CFR Cluj). Noi ne-am bucurat foarte mult pentru că ştiam că o să-şi revină. Şi-a revenit când aveam mai mare nevoie. E sub contract cu noi. Nu o să-l vândă niciodată Gigi cu 200-300.000 de euro. Nu cred că mai e valabilă nici faza cu 500.000 de euro.

Compagno, acum e suspendat. A avut grijă Colţescu să-i dea galben şi să fie suspendat. Noi suntem ”team Andrea”. E un jucător pe care îl iubim şi îl apreciem enorm.

Nici când Gigi îl făcea zob, nu a declarat nimic. Doar când a zis că nu îşi vorbeşte cu bunicul şi nu poate să controleze ce declară acesta. Îl iubim. E un caracter extraordinar şi un profesionist cum rar ţi-e dat să vezi”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și