Închide meniul

Gigi Becali îl vrea pe Igor Armaş de la FC Voluntari. Patronul FCSB începe asaltul pe piaţa transferurilor

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iunie 2023, 15:13

Gigi Becali îl vrea pe Igor Armaş de la FC Voluntari. Patronul FCSB începe asaltul pe piaţa transferurilor

Gigi Becali, gata să dea lovitura pe piaţa transferurilor

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali îl vrea pe Igor Armaş de la FC Voluntari. Căpitanul de 35 ani al celor de la Voluntari este un jucător pe care Becali l-ar dori la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Igor Armaş este un jucător pe placul lui Gigi Becali. Are experienţă şi, cel mai important, va deveni liber de contract. Armaş a ajuns la FC Voluntari în 2018 şi are şi 86 de selecţii în naţionala Moldovei.

Gigi Becali îl vrea pe Igor Armaş de la FC Voluntari

Prioritatea principală pentru Gigi Becali este să aducă 2 fundaşi centrali, mai ales că le-a reziliat contractele lui Joonas Tamm şi Iulian Cristea. Astfel, Armaş este văzut de patronul de la FCSB varianta ideală pentru postul de fundaş central la FCSB în sezonul viitor, scrie fanatik.ro.

Gigi Becali a anunţat mai multe transferuri de titlu la FCSB

„Cinci jucători vor veni sigur. Că e posibil să vină șase, șapte… Dar cinci jucători sigur vor veni. De ce? Pentru că trebuie să luăm banii ăia 7-8 milioane care sunt în Conference League. Nu mai iau jucători tineri, am luat, uite, am luat. Acum trebuie să iau jucători cu experiență că ați văzut ce se întâmplă. Dacă nu ai experiență, mănânci bătaie 3-2 de la 2-0”, ”,a spus Becali, care a anunţat şi plecarea lui Billel Omrani.

Ați văzut, am dat vreo 7 afară. Vii la FCSB și ai contract un an, nu pe 3, 4. Un an, plus încă 3 ani, 4 ani. Nu-mi place de tine, pleci. Omrani a stat un an, după a plecat acasă. Eu așa fac, dacă îmi place unul, îl iau și gata.

Reclamă

Dacă nu e bun, asta e, pleacă. S-a mai întâmplat, așa a fost și cu Mamut, l-am luat de la Craiova, nu a mers, a plecat. Omrani mi-a plăcut, dar îl dau. Mă mai înșel. Îl mai întreb pe MM, el se uită la meciuri”, a declarat Gigi Becali.

Patronul FCSB spune că nu transferă de la Gică Hagi!

Gigi Becali nu vrea să mai achiziţioneze jucători de la Gică Hagi. A explicat şi motivul: în acest mod întăreşte Farul.

Hagi e prea scump, nu ne permitem așa mulți bani. Când știi că unul face mai bine decât tine, mai bine nu faci cu el afaceri. Că dacă tot timpul el iese în câștig, păi înseamnă că tu nu știi bine ca el. Și eu dacă am văzut că el iese tot timpul în câștig, păi mai bine îmi văd eu de treaba mea”, a spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Becali a precizat că l-ar dori pe Andrei Borza de la Farul, dar nu va face nicio ofertă pentru el fiindcă nu l-ar vinde Gică Hagi pe cât oferă el.

„Singurul jucător pe care l-aș lua… Nu vreau să spun că se supără (n.r. Hagi). Singurul jucător care îmi place e Borza. Și Mazilu e de viitor, dar pe mine nu mă mai interesează să iau jucători (n.r. de viitor), eu vreau acum. Și singurul care ar juca acum e Borza, așa din ce văd eu.

Borza e singurul care îmi place, dar eu nu pot să dau mai mult de un milion pe un jucător la ora asta și eu nu cred că îl dă Hagi pe Borza cu un milion. Tu crezi că îl dă? (n.r. Dacă mai scoateți 500 de mii și 20% dintr-un viitor transfer…) Vezi, știi tu… Păi, cică a plecat la Fulham cu 2-300 (n.r. 2.3 milioane). Sau poate este cu bonusuri. Poate e mai puțin, cine știe…”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
Vezi toate știrile
Citește și