Închide meniul

Gigi Becali îl vrea pe Vlad Chiricheș la FCSB: ”Ar face o mare greșeală. Când ţi-e lumea mai dragă, poate să te lase”

Dan Roșu Publicat: 24 mai 2023, 8:31

Reclamă
Gigi Becali îl vrea pe Vlad Chiricheș la FCSB: ”Ar face o mare greșeală. Când ţi-e lumea mai dragă, poate să te lase”

Reacţia presei din Italia, despre un posibil transfer al lui Vlad Chiricheş la FCSB

Vlad Chiricheș, în tricoul lui Cremonese / Profimedia Images

Gigi Becali îl vrea pe Vlad Chiricheș la FCSB, dar nu toată lumea vede cu ochi buni o revenire a fundașului de 33 de ani în fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul lui Cremonese s-a luptat cu accidentările, iar echipa lui a retrogradat în Serie B. Astfel, dacă nu vor exista oferte din Serie a, Chiricheș chiar ar putea lua în calcul revenirea la FCSB. Florin Motroc susține însă că ar fi riscantă mutarea pentru Becali.

Gigi Becali îl vrea pe Vlad Chiricheș la FCSB

”Cred că ar face o greşeală să se întoarcă în ţară. Faptul că el a avut problemele astea pe care le are în ultima perioadă, legate de accidentări, e un semn mare de întrebare vizavi de orice echipă care şi l-ar dori.

Şi el, când ţi-e lumea mai dragă, poate să te lase. Dar, dacă e sănătos, ar fi un jucător important. Ce garanţii ai că joacă un meci sau 30? Sunt probleme multe de analizat când te uiţi la jocul unui jucător”, a spus Florin Motroc, citat de orangesport.ro.

Gigi Becali, anunț despre Vlad Chiricheș

Gigi Becali a mărturisit marți că s-a întâlnit deja cu fundașul naționalei și că așteaptă un răspuns de la el. Asta în situația în care finanțatorul echipei din Berceni e hotărât să facă o echipă cu care să cucerească în sfârșit un titlu de campion.

Reclamă

Vlad Chiricheş evoluează în prezent la Cremonese, în Serie A. Fundaşul a mai evoluat la FCSB în urmă cu zece ani, atunci când pleca de la trupa roş-albastră la Tottenham.

„Omul care e posibil să vină, era lângă mine. Și mi-a făcut cu degetul: ‘Nu, nea Gigi, să nu spui!’. Și eu am mutat pista.

(N.r. Vlad Chiricheş v-ar putea ajuta?) A răsuflat cineva! Nu știu cine să fi răsuflat. Eu acum aștept un răspuns, îți dai seama. Da, e adevărat”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

La FCSB, Vlad Chiricheş a mai evoluat în perioada 2013 – 2015. Gigi Becali îl cumpăra de la Pandurii, în schimbul sumei de 1,3 milioane de euro, şi ulterior, doi ani mai târziu, fundaşul era transferat de Tottenham în schimbul sumei de 9,5 milioane de euro.

5 jucători pleacă de la FCSB

Pe de altă parte, Becali va începe și curățenia de vară. Pe lista neagră se află cinci jucători care vor pleca, Valentin Crețu, Deian Sorescu, Joonas Tamm, Boban Nikolov și Billel Omrani.

„Sunt cinci jucători care o să plece, la care explică contractul. Şi acum avem două soluţii. Nu sunt convins pe care să o aleg. O să vedem. Ori tăiem şi facem şi dregem, ori mai riscăm, investim şi să luăm campionatul la pas

Singurul jucător pe care îl avem noi e unul Coman. Altul nu mai avem. Ce, Olaru, şi el aseară praf! Şi Şut, căruia nu ai ce să îi spui. Nu că a dat gol, a jucat omul. Noi şi la 2-0, şi la 2-1, trebuia să avem un mijlocaş. Ei erau descoperiţi acolo. Noi numai minge lungă, minge lungă, minge lungă!

Nu, tată! Dacă ei sunt descoperiţi aşa 2-3 pase şi le dai gol. Sau mijlocaşi care se duc cu mingea până în poartă. Eu v-am spus că ne trebuie că ne trebuie 2 fundaşi centrali. Aia o să facem, o să luăm 2 fundaşi centrali neapărat„, a declarat Gigi Becali la o conferinţă de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și