Închide meniul

Gigi Becali vrea să-l transfere pe Vlad Chiricheş! Anunţul făcut de patronul FCSB: „Aştept un răspuns!”

Viviana Moraru Publicat: 23 mai 2023, 19:45

Reclamă
Gigi Becali vrea să-l transfere pe Vlad Chiricheş! Anunţul făcut de patronul FCSB: „Aştept un răspuns!

Gigi Becali vrea să-l transfere pe Vlad Chiricheş la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali vrea să-l transfere pe Vlad Chiricheş la FCSB! Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că s-a întâlnit cu fundaşul echipei naţionale, mărturisind că aşteaptă un răspuns pentru acesta. Latifundiarul din Pipera vrea să-şi întărească echipa pentru sezonul viitor, pentru a cuceri titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş evoluează în prezent la Cremonese, în Serie A. Fundaşul a mai evoluat la FCSB în urmă cu zece ani, atunci când pleca de la trupa roş-albastră la Tottenham.

Gigi Becali vrea să-l transfere pe Vlad Chiricheş la FCSB

Gigi Becali a făcut un nou anunţ răsunător. După ce a dezvăluit că încearcă să-l readucă pe Olimpiu Moruţan, patronul de la FCSB a declarat că poartă negocieri şi cu Vlad Chiricheş.

Latifundiarul din Pipera susţine că aşteaptă un răspuns de la căpitanul echipei naţionale.

„Omul care e posibil să vină, era lângă mine. Și mi-a făcut cu degetul: ‘Nu, nea Gigi, să nu spui!’. Și eu am mutat pista.

Reclamă

(N.r. Vlad Chiricheş v-ar putea ajuta?) A răsuflat cineva! Nu știu cine să fi răsuflat. Eu acum aștept un răspuns, îți dai seama. Da, e adevărat”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

De asemenea, conform digisport.ro, Gigi Becali îl vrea şi pe Damjan Djokovic! Mijlocaşul croat a câştiga patru titluri cu CFR Cluj, iar în prezen evoluează la formaţia lui Marius Şumudică, Al-Raed.

Contractul lui Vlad Chiricheş la Cremonese expiră la finalul acestui sezon, astfel că fundaşul central de 33 de ani va deveni liber de contract.

Reclamă 4 / 0/3

Chiricheş evoluează la Cremonese de la începutul acestui sezon, când italienii l-au transferat de la o altă formaţie de Serie A, Sassuolo.

La FCSB, Vlad Chiricheş a mai evoluat în perioada 2013 – 2015. Gigi Becali îl cumpăra de la Pandurii, în schimbul sumei de 1,3 milioane de euro, şi ulterior, doi ani mai târziu, fundaşul era transferat de Tottenham în schimbul sumei de 9,5 milioane de euro.

Gigi Becali schimbă din temelii lotul FCSB-ului. Aduce de urgenţă doi jucători

Gigi Becali a anunţat că schimbă din temelii lotul FCSB-ului, la 12 ore după înfrângerea cu Farul care l-a lăsat fără titlu. Patronul roş-albaştrilor a anunţat că nu mai ia în calcul să vândă echipa şi e gata să facă transferuri cu care să scape de orice emoţii!

Valentin Crețu, Deian Sorescu, Joonas Tamm, Boban Nikolov și Billel Omrani sunt jucătorii cărora le expiră contractul şi care au fost anunţaţi că nu vor mai continua la FCSB. Gigi Becali a dezvăluit că trebuie să aducă de urgenţă doi fundaşi centrali.

„Sunt cinci jucători care o să plece, la care explică contractul. Şi acum avem două soluţii. Nu sunt convins pe care să o aleg. O să vedem. Ori tăiem şi facem şi dregem, ori mai riscăm, investim şi să luăm campionatul la pas

Singurul jucător pe care îl avem noi e unul Coman. Altul nu mai avem. Ce, Olaru, şi el aseară praf! Şi Şut, căruia nu ai ce să îi spui. Nu că a dat gol, a jucat omul. Noi şi la 2-0, şi la 2-1, trebuia să avem un mijlocaş. Ei erau descoperiţi acolo. Noi numai minge lungă, minge lungă, minge lungă!

Nu, tată! Dacă ei sunt descoperiţi aşa 2-3 pase şi le dai gol. Sau mijlocaşi care se duc cu mingea până în poartă. Eu v-am spus că ne trebuie că ne trebuie 2 fundaşi centrali. Aia o să facem, o să luăm 2 fundaşi centrali neapărat„, a declarat Gigi Becali la o conferinţă de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:43 Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic 13:42 Yokohama – Al Ain LIVE VIDEO (sâmbătă, 13:00) în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” 11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” 11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu 10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată Vezi toate știrile
Citește și