Închide meniul

Gigi Becali, impresionat de un jucător de la echipa naţională: „Nu pot să-l iau, dar îmi place foarte mult de el!”

Viviana Moraru Publicat: 14 septembrie 2023, 12:02

Reclamă
Gigi Becali, impresionat de un jucător de la echipa naţională: „Nu pot să-l iau, dar îmi place foarte mult de el!

Gigi Becali, impresionat de un jucător de la echipa naţională

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali s-a declarat impresionat de un jucător de la echipa naţională. Patronul de la FCSB a analizat prestaţia „tricolorilor” din meciul cu Kosovo, şi l-a remarcat pe Andrei Raţiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Raţiu a fost titularizat de Edi Iordănescu în duelul dintre România şi Kosovo. Fundaşul de 25 de ani a fost de altfel integralist în partida câştigată de „tricolori”.

Gigi Becali, impresionat de un jucător de la echipa naţională

Gigi Becali a declarat că Andrei Raţiu a fost mereu pe placul său şi regretă faptul că nu poate să îl transfere la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa fundaşului dreapta.

Latifundiarul din Pipera este de părere că Raţiu este peste Deian Sorescu, jucător care a evoluat la FCSB în a doua parte a sezonului trecut. De cealaltă parte, în dizgraţiile lui Gigi Becali au intrat Răzvan Marin, Marius Marin şi Vladimir Screciu.

„Cine ți-a câștigat meciul? Screciu! De ce? A luat roșu ăla. Înseamnă că pe Screciu nu poți să-l scoți. Pe Răzvan și Marius Marin nu poți să-i mai bagi, n-ai cum. De exemplu, dacă îl vrei pe Sorescu, bagă-l fundaș dreapta, dar îți spun eu un lucru. Eu demult… dar nu pot să-l iau pe Rațiu. Mie îmi place foarte mult de el, pe cuvânt. Driblează, intră în atac, frace, drege, calitate mare.

Reclamă

Dintotdeauna mi-a plăcut de Rațiu. E un fundaș dreapta care mie îmi place. Urcă, driblează, se bate, e bătăios. Îmi place foarte mult de el”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Andrei Raţiu a fost transferat de Rayo Vallecano în această vară, de la Huesca, în schimbul sumei de 500.000 de euro.

Gigi Becali a luat în vizor un jucător al naţionalei, după victoria cu Kosovo

Gigi Becali a luat în vizor un jucător al naţionalei, după victoria cu Kosovo, scor 2-0. Patronul de la FCSB l-a remarcat pe Răzvan Marin, despre care susţine că nu se află în cea mai bună condiţie fizică şi are kilograme în plus.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Becali a mărturisit că Marin a fost mereu pe placul său, şi l-a surprins forma fizică a acestuia din ultimele meciuri ale naţionalei.

„Răzvan Marin verticalizează bine jocul, numai că să îți spun ceva. Nu l-am mai văzut slăbuț, suplu. L-am văzut cu puțină burtică pe la tricou. Îl știam cuminte, conștiincios, că se ține de treabă. Ce-i cu Răzvan Marin, puțină burtică la tricou?

Nu merge așa la fotbal, de-aia nu joacă pe acolo. Tată, scoate burtica aia de 3 kilograme. Dă-o jos, să nu se mai vadă burtica peste tricou, dacă vrei să fii la echipa națională. (n.r. Pușcaș) Nu m-am uitat la toți.

Eu la ăsta am văzut. Mie îmi plăcea de el ca fotbalist. Am văzut că data trecută cu Israel nu a jucat nimic. Aseară a mai verticalizat. Eu nu pot să spun cu cine să joace, eu spun ce văd că nu e în regulă”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și