Închide meniul

Gigi Becali a luat în vizor un jucător al naţionalei, după victoria cu Kosovo: „Tată, scoate burtica aia!”

Viviana Moraru Publicat: 14 septembrie 2023, 8:14

Reclamă
Gigi Becali a luat în vizor un jucător al naţionalei, după victoria cu Kosovo: „Tată, scoate burtica aia!

Gigi Becali a făcut un anunţ bombă

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO/ Hepta

Gigi Becali luat în vizor un jucător al naţionalei, după victoria cu Kosovo, scor 2-0. Patronul de la FCSB l-a remarcat pe Răzvan Marin, despre care susţine că nu se află în cea mai bună condiţie fizică şi are kilograme în plus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin a început ca rezervă duelul cu Kosovo şi a fost introdus în teren în minutul 63, în locul lui Andrei Burcă.

Gigi Becali a luat în vizor un jucător al naţionalei, după victoria cu Kosovo

Gigi Becali a analizat prestaţia lui Răzvan Marin şi a declarat că acesta a verticalizat bine jocul. În schimb, patronul de la FCSB a declarat că mijlocaşul lui Empoli are kilograme în plus şi l-a sfătuit să dea jos „burtica”, pentru a putea da un randament mai bun.

De asemenea, Becali a mărturisit că Marin a fost mereu pe placul său, şi l-a surprins forma fizică a acestuia din ultimele meciuri ale naţionalei.

„Răzvan Marin verticalizează bine jocul, numai că să îți spun ceva. Nu l-am mai văzut slăbuț, suplu. L-am văzut cu puțină burtică pe la tricou. Îl știam cuminte, conștiincios, că se ține de treabă. Ce-i cu Răzvan Marin, puțină burtică la tricou?

Reclamă

Nu merge așa la fotbal, de-aia nu joacă pe acolo. Tată, scoate burtica aia de 3 kilograme. Dă-o jos, să nu se mai vadă burtica peste tricou, dacă vrei să fii la echipa națională. (n.r. Pușcaș) Nu m-am uitat la toți.

Eu la ăsta am văzut. Mie îmi plăcea de el ca fotbalist. Am văzut că data trecută cu Israel nu a jucat nimic. Aseară a mai verticalizat. Eu nu pot să spun cu cine să joace, eu spun ce văd că nu e în regulă”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Gigi Becali, după România – Kosovo 2-0

Gigi Becali a vorbit după România – Kosovo 2-0 şi l-a lăudat pe Edi Iordănescu pentru deciziile luate înaintea meciului transmis în direct de Antena 1 şi AntenaPLAY. Asta după ce, după partida cu Israel îl criticase dur pe selecţioner.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu e că am câştigat, am dominat tot meciul. Mingea era la noi. Eu asta vreau la fotbal, să fie mingea la mine. Am spus cu Marinii, n-au mai jucat Marinii (n.r. Marius Marin şi Răzvan Marin).

Păi a zis şi Edi că ia toate criticile şi se gândeşte. Bine că n-are mândrie. S-a smerit şi m-a ascultat. Ţi-am zis de Sorescu, l-a scos şi l-a băgat pe Ianis. Nu poţi să îi compari.

Îi mai trebuie puţină viteză. Dar Ianis e cu 10 clase peste Sorescu. Am demonstrat aseară că avem valoare cât de cât. Dacă va găsi formula ideală, putem să ne calificăm de pe locul 1.

Să îi batem pe elveţieni. Noi am dominat o echipă Kosovo, care a făcut 2-2 cu Elveţia. Nu vreau să supăr pe nimeni, spun ce gândesc. Noi îi datorăm puţin victoria lui Moruţan.

Nu există în regulament aşa ceva. Doar pentru xenofobie şi rasism. Dacă îi jigneşti pe negri. Nici pe discriminare măcar. Totul este pe xenofobie. Bravo lui Edi, că a ţinut cont de ce am spus eu. Smerenia lui… l-a ajutat Dumnezeu”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și