Închide meniul

FC Botoşani – FCSB 0-1! Lixandru le-a adus roş-albaştrilor victoria. FCSB s-a distanţat faţă de CFR Cluj

Alex Masgras Publicat: 7 octombrie 2023, 23:22 / Actualizat: 9 octombrie 2023, 19:50

Reclamă
FC Botoşani – FCSB 0-1! Lixandru le-a adus roş-albaştrilor victoria. FCSB s-a distanţat faţă de CFR Cluj

Fanii FCSB-ului, revoltaţi după remiza cu Petrolul

Jucătorii lui FCSB, în timpul unui meci / Profimedia

FC Botoşani – FCSB 0-1! Lixandru le-a adus roş-albaştrilor victoria în etapa a 12-a a Ligii 1. Chiar dacă Ducan a făcut minuni împotriva fostei sale echipe, nu a putut să smulgă nici măcar un punct pentru moldoveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Lixandru a înscris singurul gol în minutul 23, după un corner executat perfect de Florinel Coman. „Mbappe de România” a avut şanse uriaşe de a marca, dar a ratat din toate poziţiile. Pe final a fost asalt la poarta FCSB-ului. Târnovanu a avut o intervenţie de zile mari şi FCSB este sigură că nu poate pierde poziţia de lider. FC Botoşani a rămas pe ultimul loc, cu 6 puncte.

Pentru FCSB urmează meciul de acasă cu FC Voluntari, după care are deplasare cu Petrolul. Peste trei etape, roş-albaştrii au derby pe teren propriu cu Rapid.

Cum arată clasamentul în Liga 1

1. FCSB – 12 meciuri – 29 de puncte
2. CFR Cluj – 11 meciuri – 25 de puncte
3. Rapid – 12 meciuri – 22 de puncte
4. Universitatea Craiova – 12 meciuri – 22 de puncte
5. Hermannstadt – 12 meciuri – 16 puncte
6. Petrolul – 12 meciuri – 16 puncte
7. Farul – 10 meciuri – 15 puncte

Reclamă

FC Botoşani – FCSB 0-1

Min. 90+4: FC Botoşani – FCSB 0-1! Final de meci.

Min. 90+1: Şansă uriaşă de gol pentru FC Botoşani. Târnovanu a respins cu piciorul execuţia unui adversar.

Min. 86: Octavian Popescu a fost aproape să înscrie un gol de poveste. A şutat din afara careului, la colţul lung, dar Ducan a respins în corner mingea care se ducea spre vinclu!

Reclamă 4 / 0/3

Min 61: Ocazie mare pentru FCSB! După o lovitură de la colțul terenului, balonul reluat de către Djokovic pe lângă poarta lui Ducan

Min 55: Ocazie pentru FCSB! După o serie de driblinguri reușite, șutul lui Florinel Coman a fost prins fără probleme de portarul celor de la FC Botoșani!

Min 52: Ocazie pentru FCSB! Dawa a avut o cursă bună, dar șutul trimis de către acesta a fost respins în corner

Min 49: Ocazie pentru FC Botoșani! După o eroare a lui Dawa, șutul lui Florescu a trecut la mare distanță de poarta lui Târnovanu

Min 46: A început a doua repriză!

Min 45+4: Pauză!

Min 41: Ocazie pentru FCSB! Florinel Coman a ales să nu paseze în interiorul careului, iar șutul acestuia a fost respins de Ducan

Reclamă

Min 37: Ocazie pentru FC Botoșani! Șutul lui Adams a fost respins ce Târnovanu în corner

Min 31: Ocazie pentru FC Botoșani! Ngoma a profitat de un moment de panică în defensiva vicecampioanei, dar șutul lui a fost blocat de Ngezana

Min 23: FC Botoșani – FCSB 0-1! Mihai Lixandru a înscris primul gol pentru vicecampioana României, printr-o lovitură de cap, în urma unui corner.

Min 22: Ocazie pentru FCSB! Șutul lui Florinel Coman a fost respins de Ducan!

Min 9: Ocazie pentru FCSB! În urma loviturii de la colț, balonul deviat de Dawa a fost prins de Ducan

Min 7: Ocazie pentru FCSB! Șutul lui Florinel Coman a fost respins în corner

Min 1: A început meciul!

Echipe de start în FC Botoşani – FCSB

FC Botoșani: Ducan – R. Benzar, Șeroni, Pius, Țigănașu – G. David, Dican, Ed. Florescu – F. Adams, Ngoma, Pinson

Rezerve: G. Ureche – Mutombo, Creț, Casap, Dragu, Cărăuși, Mouaddib, Cioiu, Ilicic

Antrenor: Dan Alexa

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Cr. Ganea – Djokovic, Lixandru, Olaru – Al. Băluță, Compagno, Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Panțîru, Haruț, Ad. Șut, Oct. Popescu, Miculescu, Ov. Popescu, Radaslavescu

Antrenor: Elias Charalambous

FCSB merge la Botoşani după ce a obţinut un singur punct etapa trecută. Pe Arena Naţională, echipa lui Elias Charalambous a încheiat la egalitate partida cu U Cluj, scor 2-2.

De partea cealaltă, FC Botoşani a încheiat pe stadionul Ion Oblemeco o serie de trei rezultate de egalitate la rând, pierzând meciul cu Universitatea Craiova la scor, 1-5.

FCC Botoşani şi FCSB s-au întâlnit sezonul trecut de trei oru, întâlnirile având loc în decurs de o lună şi jumătate. În cele două meciuri din Liga 1 şi în duelul din grupele Cupei României, FCSB s-a impus de fiecare dată.

Jucătorii de la FCSB care nu vor evolua în duelul cu Botoşani

Elias Charalambous a dezvăluit care sunt jucătorii de la FCSB care nu vor evolua în duelul cu Botoşani. Antrenorul cipriot al roş-albaştrilor a dezvăluit că Risto Radunovic şi Vlad Chiricheş sunt singurii absenţi din lotul vicecampioanei, pentru duelul cu „lanterna roşie” din Liga 1.

„Radunovic este singurul jucător absent, plus Chiricheș. Nu vă pot spune de acum cine va fi titular, pentru că urmează un antrenament. Vrem să avem toți jucătorii 100%, iar apoi vom decide cine va începe.

Avem încă un meci în deplasare. Toate meciurile sunt dificile. Am pierdut cele mai multe puncte în astfel de meciuri, așa că trebuie să fim concentrați pentru a câștiga. Botoșani e o echipă care are jucători rapizi în atac, buni pe tranziție. Trebuie să fim în cea mai bună formă. Venim după nu cel mai bun rezultat. Cel mai important e meciul următor.

Cred că experiența din acest sezon, când am pierdut cele mai multe puncte în astfel de meciuri, ne va ajuta să înțelegem că e un meci dificil. Analizăm adversarul, vorbim zilnic cu jucătorii, care sunt îndeajuns de inteligenți pentru a înțelege asta”, a declarat Elias Charalambous, în conferinţa de presă premergătoare duelului cu Botoşani.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și