Închide meniul

Gigi Becali, în depresie chiar dacă FCSB a câștigat: „Nu mai prindem primele 5 locuri!”. Patronul roș-albaștrilor a dat din casă: „M-am certat cu MM!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 octombrie 2022, 0:41

Gigi Becali, în depresie chiar dacă FCSB a câștigat: „Nu mai prindem primele 5 locuri!. Patronul roș-albaștrilor a dat din casă: „M-am certat cu MM!

Gigi Becali l-a făcut praf pe Joyskim Dawa

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali, în depresie chiar dacă FCSB a câștigat meciul cu FC Argeș, scor 3-2. Patronul vicecampioanei României spune că echipa sa nu mai are șanse să prindă primele 5 locuri din Liga 1. Latifundiarul din Pipera se teme că FCSB ar putea rata chiar calificarea în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali consideră că partida cu Petrolul, din etapa următoare, va fi decisivă pentru ca echipa sa să prindă play-off-ul.

Gigi Becali, în depresie chiar dacă FCSB a câștigat: „Nu mai prindem primele 5 locuri!”

În plus, Gigi Becali a recunoscut că s-a certat cu Mihai Stoica în timpul meciului FC Hermannstadt – Sepsi 1-2, disputat tot duminică. Becali o vede pe Sepsi drept una dintre echipele cu care FCSB se va lupta pentru calificarea în play-off.

„Nu mă mai interesează pe mine de România. Și ce am făcut cu coeficientul? Nu mă interesează coeficientul României. (N.r. – Nu vă interesează cupele europene?) Nu zic că nu mă interesează, că sunt o avere, dar ce fac? Jucăm cu Petrolul. Păi dacă ne bate Petrolul, la revedere cu play-off-ul. Să uităm play-off-ul!

Și atunci ce facem, vrem să jucăm în play-out? Am început să mă gândesc, măcar să luăm locul 7. Locurile de la 5 în sus nu mai ai cum. Singurul e locul 6, pentru care trebuie să scoți Sepsi, Petrolul și UTA. Bine că a mâncat bătaie UTA astăzi. Sută la sută, nu mai pot fi scoase de acolo (n.r. – primele 5 echipe din Liga 1). Nu mai ai cum, sunt multe puncte.

Reclamă

M-am certat cu MM, m-am certat prietenește. El ținea cu Sepsi (n.r. – la meciul cu FC Hermannstadt). I-am zis ‘Bă, ești nebun? Cum să ții cu Sepsi? Pe cine poți să depășești, pe ăla cu 16 puncte sau pe ăla cu 22?’. Acum avem o mai mare problemă cu Sepsi decât cu Petrolul. Nu mai avem treabă cu Hermannstadt, ei sunt în play-off. Nu mai sunt echipe slabe, toată lumea joacă.

Eu sunt mulțumit de toți jucătorii, pe cuvânt. Ei au calitate, se vede. Dică trebuie să facă ca mingea să fie la noi, să văd 5 pase. Nu 7, nu 10, vreau să văd 5. Noi am avut mai mult de 3 pase? Poate le zic că, dacă nu aveți mai mult de 3 pase, o să vă tai din salariu. Trebuie să găsesc ceva, o metodă. Zic și eu o nebunie de-a mea, nu mai știu ce să zic. Omrani? Cum să nu dai gol de acolo? Cum să ratezi? Încă nu e la sută la sută”, a spus Gigi Becali, pentru Digisport.

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi şi a făcut praf jocul lui FCSB

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi şi a făcut praf jocul lui FCSB, după victoria cu FC Argeş, scor 3-2. Patronul roş-albaştrilor s-a enervat după ce echipa lui Nicolae Dică a câştigat cu emoţii confruntarea de pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul FCSB s-a dezlănţuit după ce echipa sa a trăit periculos un nou meci în Liga 1. În cele 10 meciuri disputate până acum, vicecampioana a încasat 17 goluri.

„N-ai cum, păi dacă nu joacă echipa. Am avut noi șuturi pe poartă, am meritat victoria, dar aici nu e vorba… Dacă conduci 2-1 și după nu legi 2-3 pase. Nu văd, n-avem posesia. Eram pe vremuri când mâncam bătaie și spuneam că nu e nicio problemă. Nu știu să explic, nu știu ce să zic. Noi câștigăm pe valoarea jucătorilor. Nu mă interesează statistica, eu vreau să dominăm adversarul și mingea să fie numai la noi.

Vreau să dăm goluri, avem jucători valoroși. Dacă noi conducem, nu te retragi. Nu dai în minge bufa-bufa, ești Steaua, nu ești Târgoviște. Dacă avem 2-1, pasăm mingea la centrul terenului, dacă ai culoar dai al 3-lea gol. Nu bufa-bufa, ce facem aici? I-am cerut explicații (n.r. – lui Nicolae Dică). Emoții poți să n-ai, poți să pierzi 2-1 pe final sau 1-0 și poți să n-ai. Dar vreau să avem siguranța jocului, noi n-o avem!”, a declarat Gigi Becali, potrivit Digisport.

Recomandări
  • Gigi Becali, în depresie chiar dacă FCSB a câștigat
  • Reacția patronului roș-albaștrilor, după victoria cu FC Argeș

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și