Închide meniul

Gigi Becali, în război cu Răzvan Burleanu! Planul pus la cale de patronul FCSB: „Trebuie să avem bărbăţie!”

Viviana Moraru Publicat: 22 iunie 2023, 16:31

Reclamă
Gigi Becali, în război cu Răzvan Burleanu! Planul pus la cale de patronul FCSB: „Trebuie să avem bărbăţie!

Gigi Becali, criză de nervi din cauza lui Deian Sorescu

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali i-a declarat război total lui Răzvan Burleanu. Patronul FCSB a pus la cale un plan prin care vrea ca echipele din Liga 1 să se revolte împotriva regulii impuse de FRF, aceea de a folosi la fiecare meci din Liga 1 un jucător sub 21 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit că a vorbit şi cu ceilalţi patroni din Liga 1, declarând că este extrem de nemulţumit de regulile pe care le impune Răzvan Burleanu echipelor din Liga 1.

Gigi Becali, în război cu Răzvan Burleanu

Patronul FCSB a declarat că vrea să formeze o „alianţă” cu ceilalţi oficiali din Liga 1, pentru a nu se mai folosi regula U21. Becali a mărturisit că singurul care poate fi avantajat de regula impusă de FRF este Gică Hagi, deoarece „Regele” foloseşte deja mulţi jucători tineri în primul 11 de la Farul.

„Am vorbit cu ăsta de la Ploiești (n.r. – cu Marian Copilu), cu Rotaru, și am zis: «Bă, ne comandă pe noi Burleanu? Înseamnă că suntem idioți și proști». Aveți bărbăție în voi? Aveți. Dacă aveți, mergem la Ligă și spunem că nu ne pot obliga să folosim fotbaliști U21. E afacerea noastră. A inventat Burleanu așa ceva, nu mai există nicăieri în lume!

La Adunarea Generală nu putem, sunt AJF, «MJF», le fură voturile cu șpagă, le dau mingi, n-ai ce să faci. Comitetul Executiv e al lor, votează pentru ei. Aici (n.r. – la Ligă) suntem 16. Începe meciul, niciun fotbalist U21 în teren! Al doilea meci, la fel. Să vedem ce face Burleanu! Mai poate să ne comande? Trebuie să avem bărbăția asta. Acum urmează să ne întâlnim, putem să o facem.

Reclamă

Nimeni nu vrea regula U21. Poate Hagi vrea, că are el copii, dar rămâne doar el contra. Deci o să fie 15. Dacă nu putem să facem anul ăsta, mai bine mergem și ne împușcăm în cap singuri, că suntem prea idioți. Că ne comandă un copil (n.r. – se referă la Burleanu) și râde de noi. Nu ți-e rușine? Ne obligi pe noi să băgăm copii?

Ce amenzi să ne dea? Ne amendează pe toți? Atunci să ne înecăm, dacă ne dă el, un copil, amenzi. Dar în țară nu e bărbăție, de-asta nu se poate. Ce să facă și LPF? N-are putere. Că-ți bagă pumnul în gură! Comitetul Executiv e arma tiraniei! Nu se poate face fotbal așa. Ăsta nu-i fotbal. Eu bag milioane în fotbal și îmi spui tu cum să fac? Ești nebun la cap? Nu mă obligi cum să-mi fac eu activitatea!”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Gigi Becali negociază cu trei fundaşi

Gigi Becali negociază cu trei fundaşi şi încearcă să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Patronul FCSB-ului insistă pentru aducerea unui jucător care să rezolve problemele roş-albaştrilor din centrul defensivei. Unul dintre ţintele latifundiarului din Pipera este Vlad Chiricheş.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu l-a pierdut gratis pe Duarte, care va juca în Serie B. Gigi Becali s-a amuzat de rivalul său din Bănie.

„Chiricheş este (n.r. pe lista de transferuri), deci avem nevoie de un fundaş central. Sunt la ora asta cam trei. Duarte care era supărat Mititelu, zicea că vine cu toporul. Să se ducă cu toporul în Europa acum, că a plecat la o echipă din Europa. Să ia toporul, să se ducă cu toporul. Că de la mine lua nişte bani, 2-300.000. Venea jucătorul. Aşa dădea cu toporul, dă cu toporul acum. A plecat, a semnat cu altă echipă din Europa.

Mai sunt 3 jucători pe care nu îi ştiţi voi, e posibil să vină unul din ei trei. Din afară, din Europa nu ai ce. Am vrut să-l luăm pe Meleke, dar l-a luat Mirel Rădoi în ultimă instanţă„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și