Închide meniul

Gigi Becali, încântat de noul transfer de la FCSB: „Îmi plăcea de când era la Dinamo!” Toate detaliile contractului

Viviana Moraru Publicat: 24 mai 2024, 9:36

Reclamă
Gigi Becali, încântat de noul transfer de la FCSB: „Îmi plăcea de când era la Dinamo! Toate detaliile contractului

Gigi Becali, încântat de noul transfer de la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu - Hepta

Gigi Becali s-a declarat încântat de noul transfer de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a oferit toate detaliile din contractul pe care Daniel Popa îl va avea la formaţia campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Popa este al doilea transfer realizat de Gigi Becali, pentru Champions League, după cel al lui David Kiki. Ambii jucători urmează să fie prezentaţi oficiali la FCSB.

Gigi Becali, încântat de noul transfer de la FCSB

Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Daniel Popa, considerându-l pe acesta cel mai bun atacant din Liga 1. Latifundiarul din Pipera a transmis că ocaziile pe care nu le iroseşte vârful l-au convins să-l transfere la echipa sa, mărturisind că îl plăcea pe acesta încă de pe vremea când evolua la Dinamo.

De asemenea, Gigi Becali a declarat că îi va oferi 15.000 de euro lunar lui Popa, iar contractul va fi pe două sezoane. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit şi ce reacţie a avut Mihai Pintilii, când a aflat de transferul pregătit de el.

„Cred că da, i-am dat ordin să plătească astăzi clauza. Din România am considerat că e cel mai bun, e cel mai bun atacant care dă goluri. Îmi plăcea de el de când era de la Dinamo. Eu doar atât știu, că e un jucător oportunist, un atacant care marchează goluri și care nu ratează, speculează orice. E și puternic. Da, putem să spunem așa (n.r. – că e pariul lui) pentru că numai eu l-am vrut.

Reclamă
Reclamă 4

Pintilii a zis ‘nea Gigi, eu merg pe mâna ta. Ce zici, fă, nu te mai lua după nimeni, că dacă ai făcut bine până acum, fă de acum încolo și nu te mai lua după nimeni’.

I-am dat 15.000 pe lună și am plătit clauza 300.000, contract pe doi ani. Ce mare secret?”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Mihai Stoica nu a stat pe gânduri după ce Gigi Becali l-a transferat pe Daniel Popa la FCSB

Mihai Stoica nu a stat pe gânduri după ce Gigi Becali l-a transferat pe Daniel Popa la FCSB. Oficialul campioanei nu și-a schimbat părerea după mutarea realizată de patron și crede, în continuare, că David Miculescu este cea mai bună soluție pentru atacul campioanei.

Reclamă

Eu fac parte din staff… Eu am o deprindere, câteodată e bună, uneori nu e bună. Iau CV-ul și mă uit. Asta contează pentru mine, nimic altceva. În 2012, Gigi l-a luat pe bani mulți pe Nikolic. Apoi eram cu el la un restaurant, abia venise. Și era o știre la TV: «MM nu-l vrea pe Nikolic». Îți dai seama ce situație era… Și i-am spus «Băi, citește acolo. E adevărat, dar asta nu înseamnă că nu voi fi lângă tine și nu te voi ajuta. Așa că fă-mă să mă înșel».

Cu Nikolic am făcut performanțe mari. Am bătut Copenhaga, am făcut 2-2 cu Stuttgart, am bătut Ajax. A avut Gigi dreptate. Sper să aibă și acum. Nu știu ce să spun… Eu am mai spus, dar o spun degeaba. Pentru mine, Miculescu e cel mai bun număr 9. Dar e bine că va fi concurență”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
7:58

Echipa României pentru meciul cu Ucraina, debutul tricolorilor la EURO 2024

23:54 16 iun.

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50 16 iun.

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37 16 iun.

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31 16 iun.

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02 16 iun.

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și