Închide meniul

Gigi Becali începe „revoluţia” în lotul FCSB-ului! Patru jucători nu vor fi primiţi în cantonament. Mihai Stoica l-a dat de gol!

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 decembrie 2023, 20:48

Reclamă
Gigi Becali începe „revoluţia în lotul FCSB-ului! Patru jucători nu vor fi primiţi în cantonament. Mihai Stoica l-a dat de gol!

Gigi Becali începe "revoluţia" în lotul FCSB-ului

Gigi Becali, alături de Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Gigi Becali începe „revoluţia” în lotul FCSB-ului şi a luat o măsură radicală. Patronul liderului din Liga 1 le va grăbi plecarea jucătorilor pe care i-a pus pe „lista neagră”. În cazul în care aceştia refuză despărţirea, nu vor mai fi chemaţi în cantonamentul din această iarnă şi se vor pregăti separat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Damjan Djokovic, Dorin Rotariu şi George Ganea sunt fotbaliştii care nu vor mai îmbrăca tricoul roş-albastru. Şi Andrea Compagno are zilele numărate la vicecampioana României, dar italianul nu va fi lăsat să plece gratis.

Gigi Becali începe „revoluţia” în lotul FCSB-ului

Mihai Stoica a dezvăluit care este planul finanţatorului FCSB-ului, dar a ţinut să afirme că nu se va forţa cu orice preţ despărţirea.

Gigi a spus clar la cine vrea să renunţe. Ganea, Djokovic, Rotariu şi să-l vândă pe Compagno. (…) E clar ce a spus Gigi, e o singură variantă. Să te înţelegi ca să plece, dacă nu vor să plece, nu pleacă. Nu poţi forţa.

Ei nu vor merge în cantonament dacă nu vor să plece. E decizia patronului, dar vor avea condiţii de pregătire conform contractelor pe care le-au semnat„, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a lăsat din preţul pe care spera să îl primească pentru Compagno. În prezent cere 500.000 de euro pentru vârful de 27 de ani pe care plătea, în vara lui 2022, 1.5 milioane de euro pentru a-l aduce de la FC U Craiova.

Compagno ar putea ajunge în ţara natală. Spezia este clubul care l-a pus în capul listei de transferuri pe Compagno şi rămâne de văzut dacă Gigi Becali va ajunge la un numitor comun cu oficialii echipei din Serie B.

O nouă țintă pentru atacul celor de la Spezia: Andrea Compagno, atacant care a jucat un rol important la FCSB în ultimele două sezoane. El are mai multe experiențe în Italia și a evoluat și în San Marino, la Tre Fiori”, au scris cei de la Tuttob.com.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a trecut un alt jucător de la FCSB pe lista neagră!

Becali a declarat că s-a convins şi de Djokovic şi că vrea să se despartă şi de el. Djokovic a intrat pe teren, în meciul FCSB – Hermannstadt 3-0, abia în minutul 76 al partidei, înlocuindu-l pe Adrian Şut.

Să vedem, că o să ne despărțim de vreo câțiva jucători. Djokovic, Rotariu, Ganea, o să ne despărțim de ei. (n.r. Djokovic pe lista neagră?) Da, păi ce să facem?

Am zis că nu ne despărțim de Djokovic că mai aveam două meciuri de jucat. Am zis ca să nu știe. Djokovic este pe lista despărțirilor din iarnă. Facem selecție, selecție! Crema, crema!”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

FCSB este lider detaşat în Liga 1. Roş-albaştrii au 44 de puncte, cu 10 mai mult decât urmăritoarea Universitatea Craiova.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și