Închide meniul

Andrea Compagno, transfer surpriză în Italia. Echipa care îl vrea pe atacantul de la FCSB. Cât cere Gigi Becali

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 decembrie 2023, 8:57

Andrea Compagno, transfer surpriză în Italia. Echipa care îl vrea pe atacantul de la FCSB. Cât cere Gigi Becali

Andrea Compagno, transfer surpriză în Italia

Andrea Compagno, în tricoul FCSB - Hepta

Andrea Compagno e aproape de un transfer surpriză în Italia. Gigi Becali vrea să se despartă de atacantul cotat la 2.5 milioane de euro, după ce italianul a avut parte de un sezon slab la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali cere 500.000 de euro pentru vârful de 27 de ani pe care plătea în vara lui 2022 1.5 milioane de euro pentru a-l aduce de la FC U Craiova.

Andrea Compagno, transfer surpriză în Italia

Spezia este clubul care l-a pus în capul listei pe Compagno şi rămâne de văzut dacă Gigi Becali va ajunge la un numitor comun cu echipe de pe locul 18 din Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

„O nouă țintă pentru atacul celor de la Spezia: Andrea Compagno, atacant care a jucat un rol important la FCSB în ultimele două sezoane. El are mai multe experiențe în Italia și a evoluat și în San Marino, la Tre Fiori”, au scris cei de la Tuttob.com.

Gigi Becali a scăzut preţul pentru Andrea Compagno la 500.000 de euro, după ce iniţial cerea un milion de euro pentru italianul cu 4 goluri marcate în toate competiţiile acestui sezon.

Reclamă

Mihai Stoica, dezvăluiri incredibile despre viitorul lui Andrea Compagno

Pe de altă parte, Mihai Stoica a făcut dezvăluiri incredibile despre viitorul lui Andrea Compagno. Managerul general al celor de la FCSB a vorbit despre atacantul italian din lotul lui Elias Charalambous, pe care Gigi Becali ar fi dorit să îl vândă în această vară.

Totuși, „MM” a spus acum că latifundiarul din Pipera nu ar mai dori să îl vândă pe italian în această iarnă, nici pentru suma de 500.000 de euro, pe care acesta a cerut-o inițial. De asemenea, Mihai Stoica a dezvăluit faptul că staff-ul celor de la FCSB este foarte mulțumit de Compagno și l-a numit pe italian un „profesionist cum rar se vede”.

„Ne-a plăcut foarte mult cum a jucat (n.r. cu CFR Cluj). Noi ne-am bucurat foarte mult pentru că ştiam că o să-şi revină. Şi-a revenit când aveam mai mare nevoie. E sub contract cu noi. Nu o să-l vândă niciodată Gigi cu 200-300.000 de euro. Nu cred că mai e valabilă nici faza cu 500.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Compagno, acum e suspendat. A avut grijă Colţescu să-i dea galben şi să fie suspendat. Noi suntem ”team Andrea”. E un jucător pe care îl iubim şi îl apreciem enorm.

Nici când Gigi îl făcea zob, nu a declarat nimic. Doar când a zis că nu îşi vorbeşte cu bunicul şi nu poate să controleze ce declară acesta. Îl iubim. E un caracter extraordinar şi un profesionist cum rar ţi-e dat să vezi”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și