Închide meniul

Gigi Becali insistă pentru primul transfer al iernii la FCSB: „M-a întrebat de el! Pot să îi dau drumul cu nişte condiţii”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 decembrie 2022, 23:41

Gigi Becali insistă pentru primul transfer al iernii la FCSB: „M-a întrebat de el! Pot să îi dau drumul cu nişte condiţii

Gigi Becali insistă pentru un jucător din Liga 1

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali insistă pentru primul transfer al iernii la FCSB. Este vorba de fundaşul celor de la FC Botoşani, Kevin Boli. Acesta va intra în ultimele 6 luni de contract şi poate semna cu orice echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime a avut un mesaj direct pentru Gigi Becali. A spus că e dispus să îl lase pe Boli la FCSB încă din această iarnă, însă cu anumite condiţii. Cel mai probabil, Iftime nu vrea să îl dea gratis pe Boli, deşi i se termină contractul la vară.

Gigi Becali insistă pentru primul transfer al iernii la FCSB

Iftime a dezvăluit că Gigi Becali s-a interesat în ce condiţii l-ar lăsa încă din această iarnă pe Boli la FCSB.

”(n.r. Boli ajunge la FCSB în iarnă?) Nu ştiu. Boli are un an contract cu mine, în mod normal în iarnă poate semna cu oricine. Dar dacă copilul îmi spune că vrea să plece, îi dau drumul. Numai că îi dau drumul cu condiţii. Nu ştiu dacă poţi să iei nu ştiu ce bani pe el, dar pot să îi dau drumul cu nişte condiţii.

(n.r. au fost discuţii cu FCSB?) Nu eu, cred că impresarul lui a vorbit, m-a întrebat şi pe mine Becali dacă îi dau drumul, în ce condiţii, cam asta”, a spus Valeriu Iftime la orangesport.ro.

Reclamă

Kevin Boli a evoluat ultima oară în Turcia, la Samsunspor, înainte să semneze cu FC Botoșani. În Liga 1, fundașul ivorian a mai jucat la Viitorul și CFR Cluj, alături de care a cucerit, în total, 5 titluri de campion. La Botoşani, Boli are un salariu lunar de 7.000 de euro.

Boli ar putea semna cu FCSB pe 1 ianuarie, când va intra în ultimele şase luni de contract. .

Gigi Becali l-a dorit pe Kevin Boli şi în vară, când putea să îl ia gratis. Patronul FCSB nu s-a putut înţelege la bani cu fundaşul de la Botoşani. După mai multe discuţii cu Mihai Stoica şi Nicolae Dică, patronul de la FCSB a renunţat la această mutare.

Reclamă 4 / 0/3

„I-am dat 25.000 sau 50.000 pe Boli. 400.000 să aştepte. Foarte bine, omul nu face rău că cere. Dacă omul e deştept şi prost. Când a fost gratis m-am consultat cu colaboratorii. Am zis să îl luăm gratis. Cică ne facem de râs, că nu mai poate!

Acum nici pe Dică, nici pe MM nu mai întreb. Vreau fotbalist, iau fotbalist. De asta sunt patron. Ia verificaţi-l 6 luni. Vrei să joci la FCSB, să te verific… 6 luni la strung, să văd dacă ştii cu maneta”, spunea, vara trecută, Gigi Becali.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și