Închide meniul

Gigi Becali scoate o avere din buzunar pentru deplasarea FCSB la Arad! Cât îl costă cursa charter

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 august 2023, 11:01

Gigi Becali scoate o avere din buzunar pentru deplasarea FCSB la Arad! Cât îl costă cursa charter

Gigi Becali scoate o avere din buzunar pentru deplasarea FCSB la Arad!

Gigi Becali în lojă, cu bani, alături de Viorel Păunescu / Hepta

Gigi Becali scoate o avere din buzunar pentru deplasarea FCSB la Arad! Liderul Ligii 1 va juca luni, de la ora 21:30, în deplasare cu UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Planul era ca echipa lui Becali să găsească o cursă charter pe ruta Bucureşti – Arad – Bucureşti, dar acest lucru nu a fost posibil.

Gigi Becali scoate o avere din buzunar pentru deplasarea FCSB la Arad!

Potrivit gsp.ro, FCSB va zbura spre Arad cu o cursă charter, dar la întoarcere va trebui să ia un avion de linie din Timişoara. Numai pentru cursa charter de la dus Gigi Becali a trebuit să achite 20.000 de euro, la care se adaugă costurile pentru întoarcere.

FCSB are 15 puncte din 5 jocuri disputate în Liga 1. Pe roş-albaştri îi aşteaptă un meci dificil la Arad, cu echipa antrenată de Mircea Rednic.

UTA are mare nevoie de puncte, fiind pe locul 14 în Liga 1. UTA are numai 4 puncte din 5 meciuri jucate în campionat în acest sezon. Ca şi FCSB, UTA are o restanţă.

Reclamă

OFICIAL | FCSB – Universitatea Craiova se va disputa pe stadionul din Ghencea. S-au pus în vânzare biletele!

FCSB – Universitatea Craiova, meci din etapa a opta a Ligii 1, se va disputa pe stadionul din Ghencea. Oficialii vicecampioanei României au semnat actele şi au pus în vânzare biletele pentru meciul care va fi sâmbătă, pe 2 septembrie, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Conducătorii clubului roş-albastru au făcut anunţul oficial. Pentru că nu s-a putut disputa partida cu echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf pe Arena Naţională, şefii FCSB-ului au decis să revină pe Stadionul Steaua.

Biletele pentru derby-ul între primele două clasate pot fi achiziţionate de fani. Acestea au preţuri cuprinse între 30 de lei şi 200 de lei.

Reclamă 4 / 0/3

Biletele la FCSB – Universitatea Craiova s-au pus în vânzare

Bilete online pentru FCSB – Universitatea Craiova!

FCSB anunță că biletele pentru partida cu Universitatea Craiova, contând pentru etapa a opta a Superligii și care se va disputa pe Stadionul ”Steaua” (sâmbătă, 2 septembrie – 21:45), sunt disponibile online pe www.bilete-fcsb.ro.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

PELUZĂ – 30 LEI
TRIBUNA 2 – Inel 2 – 40 LEI
TRIBUNA 2 – Inel 1 – 50 LEI
TRIBUNA 1 – Inel 2 – 60 LEI
TRIBUNA 1 – Inel 1 – 100 LEI
VIP – 200 LEI

Biletele vor fi disponibile și la casele de bilete de la Stadionul ”Steaua”, conform următorului program:

VINERI, 1 septembrie – 11:00 – 19:00
SÂMBĂTĂ, 2 septembrie – 11:00 – 21:45

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

Reclamă

Suporterii care se vor prezenta cu biletele în format digital, pe telefonul mobil, trebuie să respecte următoarele condiții, pentru a se asigura că acestea pot fi citite corect de turnichet:

1. Să seteze luminozitatea ecranului la maximum.
2. Codul QR să nu fie maximizat pe ecran.
3. Să procedeze la trecerea de turnichet numai după ce biletul a fost validat de acesta (afișajul devine verde).

E-ticketele pot fi achiziționate până sâmbătă, 2 septembrie, la ora 19:00„, a fost comunicatul FCSB-ului.

Marius Lăcătuş, reacţie dură după când a aflat că FCSB revine pe Stadionul Steaua

Marius Lăcătuşa răbufnit când a aflat că FCSB va juca în Ghencea şi cu Universitatea Craiova. După meciurile cu CFR Cluj şi Nordsjaelland, în care FCSB a jucat cu stadionul plin, echipa lui Elias Charalambous va reveni pe stadionul Steaua.

Fostul mare jucător al Stelei a declarat că nu îl deranjează faptul că FCSB joacă ocazional în Ghencea, dar a recunoscut că le-ar fi interzis acestora să evolueze pe stadionul Steaua dacă ar fi fost Ministrul Apărării:

Obișnuință nu putem spune, obișnuință e când joci etapă de etapă meciurile de acasă în Ghencea. Când joci o dată la 3-4 meciuri, nu știu cât de obișnuit e. Asta e. Pe mine nu mă deranjează, dacă așa s-a hotărât.

Eu am zis și înainte, dacă așa se hotărăște, cine sunt eu să le interzic celor de la FCSB să joace în Ghencea? Da. (n.r. dacă ar putea, le-ar interzice). Dacă eram ministrul Apărării Naționale, poate o făceam. Dacă nu primeam ordin de la prim-ministru!Eu cred că nu acceptam, mi-aș fi dat demisia, păi ce mare lucru? Eu nu știu cariera domnului ministru al Apărării, dar mă îndoiesc că are una militară în spate.

Eu cred că, totuși, ar trebui puși oameni care sunt din domeniu. Poate vorbesc cu păcat. Nu doar la acel minister, ci peste tot ar trebui să fie oameni avizați, din domeniu”, a declarat Marius Lăcătuş, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și