Închide meniul

Gigi Becali insistă pentru transferul unui atacant: „Nu găsesc în România ce vreau eu”. Cât este dispus să plătească pentru David Miculescu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 iulie 2022, 17:56

Gigi Becali insistă pentru transferul unui atacant: „Nu găsesc în România ce vreau eu. Cât este dispus să plătească pentru David Miculescu

Basarab Panduru a dat de pământ cu Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali, patronul FCSB, insistă pentru transferul unui atacant în încercarea de a completa, pe ultima sută de metri, lotul lui Toni Petrea. În această vară, roş-albaştrii i-au transferat pe Joyskim Dawa, Rachid Bouhenna şi Joonas Tamm, toţi fundaşi centrali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se pregăteşte de debutul în noul sezon de Liga 1. Echipa antrenată de Toni Petrea va înfrunta U Cluj, în prima etapă, meci ce va avea loc duminică, de la ora 21:30. Partida va fi în format live text, pe as.ro.

Gigi Becali insistă pentru transferul unui atacant la FCSB

Gigi Becali a declarat că vrea să mai transfere un atacant, în această perioadă de mercato. Patronul FCSB a mărturisit că David Miculescu rămâne pe lista sa, însă UTA Arad cere prea mult în schimbul său. Totodată, şi Billel Omrani a fost dorinţa latifundiarului din Pipera.

„Eu zic să-mi facă Dumnezeu echipa. Dacă pleacă Olaru, îl iau pe altul. Singurul lucru e că eu vreau un atacant. Dar nu găsesc în România ce atacant vreau eu. Miculescu mă interesează, dar 500.000 (n.r. de euro). Nu dau eu un milion pe Miculescu, ce, sunt nebun? Nu văd un atacant care e ceea ce vreau eu.

Mie îmi plăcea Omrani, atacant. A cerut mult salariu. Vreo 50.000 de euro pe lună. Nu dau eu aşa ceva”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Reclamă

David Miculescu a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la UTA, în sezonul trecut. Atacantul cotat la 1,2 milioane de euro, a marcat 8 goluri în 38 de partide bifate.

De cealaltă parte, Billel Omrani a rămas fără angajament, după despărţirea din această vară de CFR Cluj. Pentru arădeni, Omrani a evoluat în 208 partide, a marcat 46 de goluri şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 42.

Gigi Becali dă milităria jos din pod la FCSB

Gigi Becali dă milităria jos din pod la FCSB. Patronul vicecampioanei i-a avertizat pe Octavian Popescu, Florin Tănase&co, cărora le-a transmis că trebuie să dea totul pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul FCSB l-a avertizat pe Toni Petrea, căruia i-a transmis că jucătorii trebuie să petreacă cel puţin 4 ore la sesiunea de antrenament.

„S-a dus Miron în Israel și a zis că nu mai poate să suporte. Păi, bă, dacă ești fotbalist, vrei 20 de mii de euro pe lună, păi tu te antrenezi pe o oră jumătate sau două? Băi, muncește omul în construcții opt ore, bă! Ia treci și tu și muncește opt ore, bă.

Bă, te rog frumos! Vrei iei zece mii de euro pe lună, scoate untul! Cât faci antrenamente? Două ore? Nu, mă, patru ore de acum în colo faci antrenamente. Cine nu vrea? Să-i tăiem salariu! Nu mai ia 20 de mii să ia două mii. Se plange, acasă! Acasă!”, a răbufnit Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Gigi Becali nu crede că Rapid l-a vândut cu 5 milioane de euro pe Rareş Ilie

Gigi Becali nu crede că Rapid l-a vândut cu 5 milioane de euro pe Rareş Ilie la Nice. Patronul FCSB spune că va crede doar în momentul în care va vedea contractul.

Transferul lui Rareş Ilie la Nice, pentru suma de 5 milioane de euro, atât căt a apărut în spaţiul public, a luat prin surprindere lumea fotbalului din România.

„Nu (n.r. – nu crede că a fost vândut cu 5 milioane). Ştii tu că au primit 5 milioane? Să văd contractul? Numai când văd contractul cred. Eu când vând ceva ce vă spun?! Atâţia bani, atâta procent, cutare, cutare. Zic eu că e confidenţial? Aşa zic şi eu confidenţial Man, 20 de milioane de euro. Nu se face aşa. Aici nu e confidenţial. E confidenţial e ceva secret. Nu e problema mea ce face Rapidul”, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Gigi Becali mai vrea un atacant la FCSB
  • FCSB va debuta împotriva celor de la U Cluj, în noul sezon de Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și