Închide meniul

Gigi Becali, ironii către Rapid după accidentarea lui Albion Rrahmani: „L-au pierdut pe Maradona!”

Viviana Moraru Publicat: 16 octombrie 2023, 20:26

Reclamă
Gigi Becali, ironii către Rapid după accidentarea lui Albion Rrahmani: „L-au pierdut pe Maradona!

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt! Dorin Rotariu, titular în FCSB - FC Voluntari

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a lansat ironii către rivalii de la Rapid, după accidentarea lui Albion Rrahmani. Patronul de la FCSB a declarat că atacantul kosovar este un jucător bun, însă nu excelează în faţa porţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani a fost operat, şi va lipsi cel puţin trei luni de la Rapid, după accidentarea suferită într-un meci al naţionalei sale, Kosovo.

Gigi Becali, ironii către Rapid după accidentarea lui Albion Rrahmani

Gigi Becali a fost întrebat despre accidentarea lui Albion Rrahmani, şi a răspuns ironic, declarând că giuleştenii „l-au pierdut pe Maradona”. Patronul de la FCSB a recunoscut că vârful de 23 de ani este un jucător valoros, însă nu excelează.

Latifundiarul din Pipera a declarat că atacantul rivalilor de la Rapid nu are forţă şi viteză, în ciuda prestaţiei solide din primele sale meciuri la formaţia giuleşteană.

„Da, l-au pierdut pe Maradona. Nu e, e bun fotbalist, dar nu mai exagerați. Spune-mi o calitate în care e excelent. Ca să ai luciditate în fața porții, trebuie să ai forță și mai trebuie să ai viteză și dribling, și după aia vine luciditatea în fața porții”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Reclamă

Din cauza accidentării suferite, Albion Rrahmani va rata şi derby-ul dintre FCSB şi Rapid, programat la începutul lunii noiembrie. Atacantul kosovar a fost transferat de giuleşteni la începutul sezonului, de la Ballkani, în schimbul sumei de 600.000 de euro. În cele şapte meciuri bifate pentru clubul de sub Grant, vârful de 23 de ani a marcat şase goluri şi a oferit două assist-uri.

Rapid, anunţ despre starea lui Albion Rrahmani

Rapid a făcut un anunţ despre Albion Rrahmani. Giuleştenii au emis un comunicat oficial, în care notează faptul că atacantul kosovar va fi operat, de acelaşi doctor care l-a operat şi pe Jayson Papeau.

În comunicatul oficial emis, oficialii de la Rapid mai transmit faptul că imediat după ce a ajuns la Bucureşti, Albion Rrahmani a fost supus unui RMN, pentru a se stabili exact gravitatea accidentării. Atacantul a suferit o fractură de peroneu, iar giuleştenii au transmis că acesta va lipsi de pe teren cel puţin trei luni.

Reclamă 4 / 0/3

„O seară ce trebuia sa fie perfectă pentru Albion s-a transformat într-una tristă, după ce, în minutul 65, a fost faultat de un adversar, iar jucătorul nostru a fost nevoit să părăsească terenul pe targă.

Acest rezultat înseamnă cel puțin trei luni în afara terenului pentru golgheterul Rapidului, acesta punctând de 6 ori în cele 7 meciuri jucate în alb-vișiniu.

Rrahmani va fi operat luni, de către Vlad Georgeanu, unul dintre cei mai buni medici specialiști în Ortopedie din țară, cel care l-a refăcut și pe Jayson Papeau, într-un timp mai scurt decât se preconiza inițial.

Suntem 100% alături de Albion, căruia îi vom oferi toate condițiile și sprijinul, și suntem siguri că va reveni mult mai puternic pe teren!„, au notat giuleştenii, pe pagina oficială de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și