Închide meniul

Rapid, anunţ de ultimă oră despre Albion Rrahmani! Verdictul primit, după ultimele investigaţii medicale

Viviana Moraru Publicat: 14 octombrie 2023, 20:28

Reclamă
Rapid, anunţ de ultimă oră despre Albion Rrahmani! Verdictul primit, după ultimele investigaţii medicale

Rapid, anunţ de ultimă oră despre Albion Rrahmani

Albion Rrahmani, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia

Rapid a făcut un anunţ de ultimă oră despre Albion Rrahmani. Giuleştenii au emis un comunicat oficial, în care notează faptul că atacantul kosovar va fi operat luni, de acelaşi doctor care l-a operat şi pe Jayson Papeau.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahamni traversa o formă de vis la Rapid, însă a suferit o accidentare horror în meciul echipei sale naţionale, Kosovo. Dan Şucu a trimis un avion privat după atacantul giuleştenilor, şi acesta a revenit în România vineri seara.

Rapid, anunţ de ultimă oră despre Albion Rrahmani

În comunicatul oficial emis, oficialii de la Rapid mai transmit faptul că imediat după ce a ajuns la Bucureşti, Albion Rrahmani a fost supus unui RMN, pentru a se stabili exact gravitatea accidentării. Atacantul a suferit o fractură de peroneu, iar giuleştenii au transmis că acesta va lipsi de pe teren cel puţin trei luni.

De asemenea, oficialii clubului de sub Grant au mai transmis că Rrahmani va fi operat luni, de acelaşi doctor care l-a operat şi pe Jayson Papeau, jucător care a suferit o accidentare gravă în urmă cu un an.

„O seară ce trebuia sa fie perfectă pentru Albion s-a transformat într-una tristă, după ce, în minutul 65, a fost faultat de un adversar, iar jucătorul nostru a fost nevoit să părăsească terenul pe targă.

Reclamă

Adus de urgență cu un charter, pus la dispoziție de club, Albion a efectuat imediat investigații medicale, în urma cărora diagnosticul a fost fractură echivalentă bimaleolară dreapta (fractură de peroneu).

Acest rezultat înseamnă cel puțin trei luni în afara terenului pentru golgheterul Rapidului, acesta punctând de 6 ori în cele 7 meciuri jucate în alb-vișiniu.

Rrahmani va fi operat luni, de către Vlad Georgeanu, unul dintre cei mai buni medici specialiști în Ortopedie din țară, cel care l-a refăcut și pe Jayson Papeau, într-un timp mai scurt decât se preconiza inițial.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem 100% alături de Albion, căruia îi vom oferi toate condițiile și sprijinul, și suntem siguri că va reveni mult mai puternic pe teren!„, au notat giuleştenii, pe pagina oficială de Facebook.

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani. ”Tancul” de 1,90 m cu care giuleștenii negociază intens

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani, după accidentarea teribilă a golgheterului din Giulești, în Andorra – Kosovo 0-3, care îl va ține departe de teren cel puțin trei luni.

Conform surselor Antena Sport, este vorba de Djordje Despotovic, atacantul de 31 de ani din Serbia, care are o cotă de piață de 700.000 de euro. Acesta a evoluat ultima oară în liga a doua din Rusia, la Arsenal Tula.

În stagiunea precedentă, el a disputat 11 meciuri pentru Arsenal, în care nu a marcat însă niciun gol. Totuși, de-a lungul ultimilor ani, el a înscris 28 de goluri în Rusia și alte 22 de goluri în Kazakhstan.

De-a lungul carierei, Despotovic a mai trecut pe la Spartak Subotica, Lokeren, Steaua Roșie Belgrad, Astana, Orenburg și Rubin Kazan, înainte de Arsenal Tula. La nivelul echipei naționale, el a înscris 3 goluri pentru Serbia U19, având și 12 selecții la nivelul de U21.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen Vezi toate știrile
Citește și