Închide meniul

Încă un jucător va pleca de la FCSB! Anunţul făcut de Mihai Stoica: „Deciziile aparţin patronului!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 mai 2023, 19:53

Încă un jucător va pleca de la FCSB! Anunţul făcut de Mihai Stoica: „Deciziile aparţin patronului!

Mihai Stoica a anunţat că un nou jucător va pleca de la FCSB

Jucătorii de la FCSB, la finalul unui meci/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES/ Hepta

Mihai Stoica a anunţat că un nou jucător va pleca de la FCSB, în această vară. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că Denis Haruţ va pleca sub formă de împrumut de la echipă, aceasta fiind decizia luată de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali pregăteşte o revoluţie la FCSB, şi a început curăţenia generală. Până acum, de la echipă au plecat Joonas Tamm, Răzvan Oaidă şi Iulian Cristea, şi vor urma şi Deian Sorescu şi Alexandru Creţu, printre alţii, după cum a anunţat patronul roş-albaştrilor.

Mihai Stoica a anunţat că un nou jucător va pleca de la FCSB

Mihai Stoica a mărturisit că Denis Haruţ va fi împrumut de FCSB la o altă echipă, în această vară. Gigi Becali a luat această decizie, fiind nemulţumit de fundaşul transferat de la Botoşani în 2021.

De asemenea, MM a mai declarat că regretă plecările lui Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă, deoarece era foarte apropiat de aceştia.

Pe de altă parte, managerul general de la FCSB a dezvăluit că se poartă negocieri cu alţi jucători, care să vină la trupa roş-albastră în această vară.

Reclamă

„Haruţ probabil că va fi împrumutat, aşa îmi spusese Gigi. Suntem în discuţii şi să vedem ce jucători vor veni. Deciziile aparţin patronului şi nu are nicio importanţă ce cred alţii. El decide, el plăteşte şi la momentul ăsta urmărim jucători interesanţi.

Şi pe Cristea îl regret, şi pe Oaidă. Ei stăteau perete în perete cu mine în cantonament. Ştiu cum le sună ceasul, telefonul”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

În acest sezon, Denis Haruţ a bifat 16 partide pentru FCSB, în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul pentru care Joonas Tamm nu a mai continuat la FCSB

S-a aflat motivul pentru care Joonas Tamm nu a mai continuat la FCSB! Presa din Estonia, ţară din care provine fundaşul central, a analizat decizia luată de Gigi Becali, şi a ajuns la concluzia că Tamm nu traversează o formă suficient de bună pentru a continua la gruparea roş-albastră.

Presa din Estonia a analizat, pe larg, plecarea lui Joonas Tamm de la FCSB. Fundaşul este un jucător extrem de apreciat în ţara sa, fiind desemnat jucătorul anului 2022.

„Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a confirmat că Joonas Tamm, membru al naționalei Estoniei, nu va continua la club și în sezonul următor.

Tamm a ajuns la FCSB în vara anului 2022 și a semnat un contract pe un an, plus unul opțional. Asta înseamnă că un an era garantat, iar celălalt ar fi fost posibil doar cu acordul părților. Acum este sigur că această opțiune nu mai este valabilă.

Motivul pentru care Becali nu îi prelungește contractul estonului este foarte simplu: Tamm nu este la un nivel foarte bun”, notează cei de la sport.postimees.ee.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și