Închide meniul

Gigi Becali, judecat miercuri de Comisia de Disciplină! FCSB riscă depunctarea! Decizia pe care a luat-o patronul roş-albaştrilor

Publicat: 8 octombrie 2024, 22:05

Reclamă
Gigi Becali, judecat miercuri de Comisia de Disciplină! FCSB riscă depunctarea! Decizia pe care a luat-o patronul roş-albaştrilor

Gigi Becali, judecat miercuri de Comisia de Disciplină!

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Gigi Becali e judecat miercuri de Comisia de Disciplină! Patronul roş-albaştrilor a decis să nu se prezinte la audieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a fost reclamat de Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA), în urma unor declaraţii pe care le-a dat despre arbitrii români.

Gigi Becali, judecat miercuri de Comisia de Disciplină! FCSB riscă depunctarea

FCSB riscă o depunctare cu 3 puncte. Regulamentul prevede că la a doua abatere a unui oficial al unei echipe, aceasta va fi penalizată printr-o depunctare cu 3 puncte.

Gigi Becali a mai primit o suspendare, de 6 luni, pentru anumite declaraţii făcute la adresa arbitrei Cristina Trandafir. La acea suspendare, pe care Becali tocmai a ispăşit-o, s-a adăugat şi o amendă de 50.000 de lei.

Potrivit gsp.ro, Gigi Becali le-ar fi transmis apropiaţilor că nu va merge la audieri fiindcă nu ar recunoaşte dreptul Comisiei de Disciplină de a-l judeca.

Reclamă
Reclamă

Nu merg! Nu am de ce să mă duc. Comisia nu este constituită legal”, le-ar fi transmis Gigi Becali apropiaților săi, potrivit sursei citate.

Tot miercuri va fi judecat şi cazul lui Dorinel Munteanu, care l-a bruscat pe David Maftei pe teren, în timpul meciului Oţelul – Dinamo. FRF s-a autosesizat în acest caz. Spre deosebire de Becali, Dorinel Munteanu a decis să se prezinte la audieri.

La fiecare abatere următoare, sancțiunea aplicată oficialului va fi stabilită prin dublarea sancțiunii aplicată anterior, iar clubul de care aparţine această persoană va fi sancţionat cu scăderea a 3 puncte din cele obţinute în campionatul în care participă echipa de categorie superioară”, se arată în regulament.

Reclamă

Declaraţia care l-ar fi trimis din nou la judecată pe Gigi Becali

Gigi Becali ar fi fost reclamat de Horaţiu Feşnic. Patronul FCSB-ului a făcut mai multe declaraţii dure despre central în urma meciului Hermannstadt – FCSB, disputat pe 25 august.

Feșnic e cu CFR, din acest motiv se comportă așa. Nici Istvan Kovacs, nici nimeni altcineva nu e atât de șmecher cum e el. Feșnic e singurul pe care îl poți compara, la șmecherie, cu arbitrii de pe vremuri. Are o perversitate de nedescris. El le dă pe față, e pervers. Darface acest lucru fiindcă tatăl lui e prieten cu CFR, deci e împotriva noastră. Pe el n-ai cum să-l dezlegi de CFR, e legat cu lanțuri de CFR”, a declarat Gigi Becali.

Recent, patronul roş-albaştrilor a cerut şi arbitri străini la meciurile echipei sale, solicitare ce a fost respinsă imediat de către FRF. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, chiar l-a avertizat pe Becali să cântărească bine atunci când dă declaraţii fiindcă acestea ar putea avea repercusiuni asupra arbitrilor români, care sunt delegaţi la meciuri din competiţiile europene.

Facem și noi legi, spunem în lege: «Fiecare echipă din competiție are dreptul de a solicita arbitri străini». Din Europa, eu din Europa vreau! Atunci, dacă vreau, am la toate meciurile străini. Plătesc și la revedere!

Luați voi meciul Sepsi – FCSB 0-1, să vedeți că nu s-a arbitrat cu aceeași măsură. Luați să vedeți și cu Petrolul. Credeam că nu e nimic concertat, dar acum cred că e. Nu au probabil curaj să le spună, dar le dă direcție: «Nu ai văzut cum face Becali?». Ca să nu existe probe vreodată, să zică vreunul: «Da, domnule, am avut ordine să arbitrez împotriva lor»”, declara Gigi Becali.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:20

Mircea Lucescu, gest uriaş pentru Mihai Lixandru: „Dacă el face asta, nu e o palmă pentru cei de dinainte?!”

23:18

Frances Tiafoe şi-a cerut scuze după ce a înjurat un arbitru de scaun! Mesajul tenismenului american

22:51

EXCLUSIVDenis Alibec a spus care e cel mai mare vis al Generaţiei de Suflet: „O să dăm totul pentru asta”!

22:46

Mihai Stoica, anunţ teribil la FCSB! Titularul care ratează meciurile cu Dinamo, Rangers şi Rapid: „Nu poate interveni!”

22:21

Scene scandaloase cu Gigi Becali şi Mihai Stoica de faţă: „Să-ţi batem copiii! Era o doamnă scuipată din cap până în picioare!”

21:45

CSM Oradea a câştigat dramatic primul meci din Liga Campionilor la polo

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 5 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și