Închide meniul

Gigi Becali l-a avertizat pe Mirel Rădoi: „Vei avea probleme”. Cum se poate impune în faţa lui Mihai Rotaru, după ce a exclus patru jucători din lot

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 noiembrie 2022, 0:15

Gigi Becali l-a avertizat pe Mirel Rădoi: „Vei avea probleme. Cum se poate impune în faţa lui Mihai Rotaru, după ce a exclus patru jucători din lot

Gigi Becali l-a avertizat pe Mirel Rădoi: "Va avea probleme"

Gigi Becali, mesaj pentru Mirel Rădoi / Colaj Hepta

  • Gigi Becali l-a avertizat pe finul său, Mirel Rădoi
  • Ce a spus despre problemele de la Universitatea Craiova

Gigi Becali l-a avertizat pe Mirel Rădoi după victoria obţinută de FCSB în Bănie, scor 2-0, în deplasarea cu FC U Craiova 1948. Patronul roş-albaştrilor este sigur că finul său poate avea probleme la Universitatea Criova după ce a exclus patru jucători din lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera i-a transmis lui Rădoi că este obligat să câştige următoarele meciuri. În caz contrar, Gigi Becali se aşteaptă ca Mihai Rotaru să intervină şi să ia măsuri.

Gigi Becali l-a avertizat pe Mirel Rădoi. Semnal de alarmă pentru antrenorul Universităţii Craiova

Sergiu Hanca, Andrei Ivan, Jovan Markovic şi Ionuţ Vînă sunt fotbaliştii care l-au înfuriat pe Mirel Rădoi şi au fost lăsaţi acasă.

Reclamă

Mie mi-a plăcut foarte mult de Mirel cum a vorbit acum. Numai că părerea mea, dacă va avea rezultate în următoarele două meciuri, are câştig de cauză. Dacă nu, câştigă Rotaru. Că Rotaru vrea bani. Dacă câştigă meciurile zice: ‘Bravo, Mirele’. Dacă nu, zice că pierde bani… că Markovic.

Cum ar fi Pintilii să îl scoată pe Tavi Popescu, pe nu ştiu cine. Dar eu nu mă bag dacă nu are rezultate. L-a băgat pe Coman numai 5 minute, dar are rezultate. Aşa şi Mirel, dacă va avea rezultate, va avea câştig. Dacă nu, va avea probleme că vine şi se impune Rotaru. Mi-a plăcut sinceritatea şi bărbăţia lui Mirel. Îmi place că spune adevărul. Îi spun ca naş: ‘Finule, dacă îţi va ieşi, vei avea câştig de cauză’„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Patronul lui FCSB a ţinut să transmită că nu ar fi acceptat niciodată ca patru jucători să fie trimişi la echipa secundă. Ar fi renunţat la antrenor!

Îi spuneam: ‘Stai tu la echipa a doua’. Cum să îmi scoţi 4 jucători. La mine e vorba de bani. De exemplu pe Tavi Popescu nu poţi să mi-l scoţi pentru că nu ai cum. Orice ar face, nu!„, a precizat omul de afaceri.

Mirel Rădoi, reacţie furibundă, după Rapid – Universitatea Craiova

Mirel Rădoi nu a iertat pe nimeni, şi i-a criticat pe toţi cei patru jucători pe care i-a exclus din lotul Universităţii Craiova. Tehnicianul s-a declarat nemulţumit de simulările lui Andrei Ivan, cât şi de prestaţia lui Sergiu Hanca, din remiza cu Ocna Mureş.

Reclamă 4 / 0/3

Le-am atras atenția. Eu te aștept. Ai greșit o dată, îți dau și a doua șansă, pentru că și eu am fost jucător, și eu am greșit și mi s-a acordat a doua șansă. A treia șansă, îmi pare rău, trebuie să pleci. Indolența, suficiența… Eu nu stau să mă rog de niciun jucător, le explic ce au de făcut. Nu stau să îi cântăresc în fiecare zi.

Putem să-i luăm pe fiecare să vedem că fiecare a avut șanse. N-am nimic cu niciunul dintre ei. Pe Ivan l-am avut la tineret, l-am rugat ‘nu mai simula, te rog frumos!’, am pus și amenzi. Ce face? Simulează cu Voluntari, accidentare.

De Marko mă rog. Dacă am ajuns noi să ne dorim mai mult decât el, problema e la el, nu la noi. Sergiu a jucat titular când am venit. După o semi-rușine pe care am avut-o la Ocna Mureș, putea fi o rușine mai mare. Ține adversarul întruna, de parcă eram la o miuță între noi. Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Era cu Nistor. Dan a știut să profite de șansă, el, nu. Îmi pare rău.

Sunt excluși, vom vedea pe ce perioadă, vom decide zilele viitoare. Toată lumea trebuie să înțeleagă. Eu când am vorbit de evaluare, am fost foarte serios. Am fost sincer cu toți, le-am spus ce trebuie să facă. Dacă cineva crede că din șase zile se poate antrena doar cinci, greșește. Pentru ziua aia în care nu se antrenează nu va juca și nu va face parte din grupul ăsta

Dacă voiam, îi ţineam în lot, daca cineva se crede mai presus de reguli, se înşală amarnic. Cât timp voi fi aici, eu decid regulamentul, de indolență, suficiență. Nu stau să ma rog de nimeni. Toti jucătorii ar trebui să înţeleagă. Ai greşit odată, îţi ofer a doua sanşă. La a treia, te rog să pleci„, a spus Rădoi după Rapid – Universitatea Craiova 2-2.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu