Închide meniul

Mirel Rădoi, discurs furios după Rapid – Universitatea Craiova 2-2: „Nu stau să mă rog de nimeni, nu pot să-i cântăresc mereu!” + Mesaj genial pentru pentru fanii giuleşteni: „Nu am auzit nicio înjurătură”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 noiembrie 2022, 23:10

Mirel Rădoi, discurs furios după Rapid – Universitatea Craiova 2-2: „Nu stau să mă rog de nimeni, nu pot să-i cântăresc mereu! + Mesaj genial pentru pentru fanii giuleşteni: „Nu am auzit nicio înjurătură

Mirel Rădoi, reacţie furibundă după Rapid - Universitatea Craiova

Mirel Rădoi, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova/ Hepta

Mirel Rădoi i-a luat la ţintă pe toţi cei patru jucători excluşi din lot, înainte de Rapid – Universitatea Craiova 2-2. Tehnicianul oltenilor şi-a explicat decizia, care îl are în centru chiar şi pe Andrei Ivan. Totodată, antrenorul a transmis un mesaj superb şi pentru fanii giuleşteni, care au făcut din nou spectacol în Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea duelului cu Rapid, din etapa a 18-a din Liga 1, Mirel Rădoi a anunţat că Andrei Ivan, Ionuţ Vînă, Sergiu Hanca şi Jovan Markovic au fost excluşi din lot. La finalul partidei din Giuleşti, antrenorul a expus motivele pentru care a luat această măsură drastică.

Mirel Rădoi, reacţie furibundă, după Rapid – Universitatea Craiova

Mirel Rădoi nu a iertat pe nimeni, şi i-a criticat pe toţi cei patru jucători pe care i-a exclus din lotul Universităţii Craiova. Tehnicianul s-a declarat nemulţumit de simulările lui Andrei Ivan, cât şi de prestaţia lui Sergiu Hanca, din remiza cu Ocna Mureş.

Cât despre duelul cu Rapid, Mirel Rădoi a declarat că fanii giuleşteni au avut un aport uriaş în revenirea trupei lui Adi Mutu. Rădoi susţine că suporterii au creat o atmosferă de vis, şi chiar a transmis un mesaj savuros.

O primă repriză în totalitate controlată de noi. În repriza a doua, ne aşteptam, ca prin atmosfera incendiară, sa împingă jocul în jumatatea noastră. Chiar şi aşa, în repriza a doua am fi putut să marcăm. Dominarea din repriza a doua vine din partea publicului. Trebuie să ne mulţumim cu un punct în seara asta.

Reclamă

Trebuie să-i felicit, nu am auzit nicio înjurătură, spre deosebire de vremea în care eram jucător, îi felicit pentru cum s-au comportat. Şi în celelalte partide, publicul a fost punctul lor forte. Din nou, nu reuşim să absorbim presiunea adversarului, ne poziţionăm mereu în spatele atacanţilor, trebue să învăţăm, pierdem puncte pe care le aveam în mână. Va fi o luptă aprinsă pentru primele şase poziţii. 

Le-am atras atenția. Eu te aștept. Ai greșit o dată, îți dau și a doua șansă, pentru că și eu am fost jucător, și eu am greșit și mi s-a acordat a doua șansă. A treia șansă, îmi pare rău, trebuie să pleci. Indolența, suficiența… Eu nu stau să mă rog de niciun jucător, le explic ce au de făcut. Nu stau să îi cântăresc în fiecare zi.

Putem să-i luăm pe fiecare să vedem că fiecare a avut șanse. N-am nimic cu niciunul dintre ei. Pe Ivan l-am avut la tineret, l-am rugat ‘nu mai simula, te rog frumos!’, am pus și amenzi. Ce face? Simulează cu Voluntari, accidentare.

Reclamă 4 / 0/3

De Marko mă rog. Dacă am ajuns noi să ne dorim mai mult decât el, problema e la el, nu la noi. Sergiu a jucat titular când am venit. După o semi-rușine pe care am avut-o la Ocna Mureș, putea fi o rușine mai mare. Ține adversarul întruna, de parcă eram la o miuță între noi.  Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Era cu Nistor. Dan a știut să profite de șansă, el, nu. Îmi pare rău.

Sunt excluși, vom vedea pe ce perioadă, vom decide zilele viitoare. Toată lumea trebuie să înțeleagă. Eu când am vorbit de evaluare, am fost foarte serios. Am fost sincer cu toți, le-am spus ce trebuie să facă. Dacă cineva crede că din șase zile se poate antrena doar cinci, greșește. Pentru ziua aia în care nu se antrenează nu va juca și nu va face parte din grupul ăsta

Dacă voiam, îi ţineam în lot, daca cineva se crede mai presus de reguli, se înşală amarnic. Cât timp voi fi aici, eu decid regulamentul, de indolență, suficiență. Nu stau să ma rog de nimeni. Toti jucătorii ar trebui să înţeleagă. Ai greşit odată, îţi ofer a doua sanşă. La a treia, te rog să pleci.

Nici nu ştiu dacă să mă bucur că Săpunaru joacă si acum. Mă bucur că şi noi, prin Mitrea, Arlauskis, echilibrăm lotul. Săpunaru este un exemplu, îmi pare rău ca n-am putut evolua în aceeaşi echipă, şi nu eu la Rapid, ci el la Steaua”, a declarat Mirel Rădoi, la Digi Sport.

Decizie drastică luată de Mirel Rădoi! A exclus patru jucători din lotul Universităţii Craiova, pentru partida cu Rapid

Mirel Rădoi a luat o decizie drastică, şi a exclus din lotul Universităţii Craiova patru jucători, înaintea partidei cu Rapid. Antrenorul a fost nemulţumit de evoluţia echipei din ultimul meci, şi anume remiza ruşinoasă din Cupa României, cu Ocna Mureş.

Sergiu Hanca, Andrei Ivan, Jovan Markovic şi Ionuţ Vînă nu au fost în lotul Universităţii Craiova, pentru duelul cu Rapid. Toţi cei patru jucători au fost titulari în egalul din ultimul meci, egal ce l-a nemulţumit extrem de tare pe Mirel Rădoi.

„Sunt patru jucători care nu au prins lotul. Pe lângă cei doi (n.r. Andrei Ivan şi Jovan Markovic), mai sunt Vînă şi Sergiu Hanca.

Reclamă

Sunt deciziile după meciul din Cupa României (n.r. egalul cu Ocna Mureș) şi după ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Nu sunt accidentaţi, sunt bine, sunt deciziile mele, disciplină, program şi tot ce înseamnă la echipă”, a declarat Mirel Rădoi, pentru Digi Sport, înainte de Rapid – Universitatea Craiova.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și