Închide meniul

Gigi Becali l-a comparat pe Adrian Mititelu cu Sir Alex Ferguson: „Acolo cine e antrenor? Mai e și fii-su!”

Alexandru Ivan Publicat: 12 noiembrie 2022, 13:32

Gigi Becali l-a comparat pe Adrian Mititelu cu Sir Alex Ferguson: „Acolo cine e antrenor? Mai e și fii-su!

Adrian Mititelu, prima reacţie după Sepsi - FC U Craiova 1948 4-0

Adrian Mititelu, într-o conferință de presă / AS.ro

  • Gigi Becali l-a comparat pe Adrian Mititelu cu Sir Alex Ferguson
  • Ce a spus latifundiarul din Pipera

Gigi Becali l-a comparat pe Adrian Mititelu cu Sir Alex Ferguson. Patronul FCSB s-a amuzat pe seama ordinelor pe care Mititelu la dă antrenorilor de la FC U Craiova 1948. Latifundiarul din Pipera susține că și Adrian Mititelu Jr. se implică în viața echipei!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali susține că Adrian Mititelu dictează schimbările la FC U Craiova 1948. L-a comaparat cu Sir Alex Ferguson, omul care făcea de toate la Manchester United.

Gigi Becali l-a comparat pe Adrian Mititelu cu Sir Alex Ferguson

Păi şi la el acolo cine e antrenor? Sunt doi, mai e şi fii-su. Managerul poate da antrenor peste antrenor şi peste fii-su. Ce, Ferguson nu putea să dea schimbările? Mititelu e Ferguson de la noi.

Reclamă

Să îl vedem pe Mititelu. Înainte aveam curaj să vorbesc, să încurajez echipa. Dar acum mi s-au întâmplat lucrurile astea şi nu mai am curajul. Să nu mai joace echipa nimic, 4 pase, nu îmi venea să cred”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

Nicolo Napoli a revenit a noua oară la FC U Craiova 1948

Nicolo Napoli a avut o reacție genială după ce a revenit a noua oară la FC U Craiova 1948. Antrenorul italian a dezvăluit că se afla în croazieră cu soția când a fost contactat de Adrian Mititelu.

Reclamă

Napoli încă nu a renunțat la visul de a prinde play-off-ul cu FC U Craiova 1948. Italianul e convins că echipa din Bănia a jucat cel mai bun fotbal sub comanda sa.

„Eram în croazieră cu soția când m-a sunat Adrian Mititelu și mi-a spus că are nevoie de mine. M-a convins și am acceptat să mă întorc la Craiova. Soția mi-a spus: «E meseria ta, faci ce e mai bine pentu tine». Obiectivul este să fac echipa să joace bine, cum o făcea în urmă cu șase luni. Știu că e dificil. Trebuie să începem să adunăm puncte și să urcăm în clasament.

Sperăm încă să ajungem în play-off. Nu e distanță mare. Speranța moare ultima. Cred că fanii vor reveni lângă echipă, atunci când vor vedea că jucătorii luptă până în ultimul minut. Lotul e bun, nu ca al celor de la CFR, dar sunt jucători cu calitate. Trebuie să-și recapete încrederea”, a spus Nicolo Napoli, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolo Napoli este noul antrenor al lui FC U Craiova 1948

Nicolo Napoli este noul antrenor al lui FC U Craiova 1948. Acesta este al nouălea mandat al italianului la echipa condusă de Adrian Mititelu.

Celelalte mandate ale lui Nicolo Napoli la Craiova au fost în 2004, 2007-2009, 2011, 2013-2014, 2017, 2018-2019, 2020 și 2022. El este şi antrenorul care i-a salvat pe olteni de la retrogradare, în play-out-ul stagiunii precedente.

Nicolo Napoli o găseşte pe FC U Craiova 1948 pe locul 14, în Liga 1, cu 16 puncte obţinute după primele 17 etape. Oltenii au 7 meciuri consecutive fără victorie, ultimul succes fiind cu Rapid, 1-0, pe 10 septembrie.

Pentru FC U Craiova 1948, urmează meciul cu FCSB, de pe teren propriu, din etapa a 18-a. Duelul e sâmbătă, de la ora 21:00 şi e în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”