Închide meniul

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Billel Omrani, după FCSB – CFR Cluj 0-1: „Gata, cam la revedere! A pierdut toate mingile!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 decembrie 2022, 22:56

Reclamă
Gigi Becali l-a desfiinţat pe Billel Omrani, după FCSB – CFR Cluj 0-1: „Gata, cam la revedere! A pierdut toate mingile!

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Billel Omrani

Gigi Becali este patronul FCSB / Inquamphotos / Inquam Photos via Hepta

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Billel Omrani, după FCSB – CFR Cluj 0-1. Patronul FCSB a spus că Billel Omrani are zilele numărate la FCSB. Atacantul francez a fost dur contestat de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus că prefera ca David Miculescu să fie titular, în locul lui Billel Omrani, în partida cu CFR Cluj.

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Billel Omrani, după FCSB – CFR Cluj 0-1

Am făcut o greșeală eu. Trebuia să joace David Miculescu de la început, ca atacant. Și ar fi fost alta situația. Omrani deja nu mai… cam la revedere cu el! A pierdut toate mingile. Asta e, o să plece în vară și cu asta basta. Poate asta vrea, să rămână tot timpul liber. Poate asta-i place lui. 

Am zis că e mai atacant decât David Miculescu. Și Cordea a fost mort, trebuia să joace Miculescu în dreapta, Cordea n-a avut nicio realizare”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

FCSB a pierdut derby-ul cu CFR Cluj

FCSB – CFR Cluj 0-1. Echipa lui Dan Petrescu a fost prea puternică pentru Leo Strizu și Mihai Pintilii. Roș-albaștrii s-au văzut învinși în derby-ul de pe Arena Națională. Ardelenii au egalat liderul Farul. După o primă repriză fără ocazii, FCSB și CFR Cluj au oferit un adevărat spectacol după pauză. Au fost ocazii mari de ambele părți. Oaspeții au fost însă cei care au plecat acasă cu toate punctele.

Reclamă

Prima ocazie a FCSB-ului a venit în minutul 49, când Scuffet a respins în față un șut al lui Malcom Edjouma. CFR Cluj a replicat prin Boateng, care a reluat puțin pe lângă poartă din centrarea lui Deac.

Au urmat alte două ocazii mari pentru CFR, ratate, pe rând, de Andrei Burcă și Cristi Manea. Ulterior, apărarea FCSB-ului a cedat și a venit deschiderea scorului. Janga a înscris din câțiva metri în minutul 69, după o minge respinsă de Andrei Vlad la o lovitură liberă.

FCSB a avut șansa să egaleze prin Florinel Coman, care a șutat direct în Scuffet din situație de unu versus unu. Un minut mai târziu, Edjouma și Șut au reușit o combinație de efect în careul CFR-ului, însă șutul francezului a fost peste poartă.

Reclamă 4 / 0/3

În urma succesului de pe Arena Națională, CFR Cluj a acumulat 44 de puncte, tot atâtea câte are și liderul Farul, însă ardelenii sunt dezavantajați de meciurile directe cu echipa lui Gică Hagi. De cealaltă parte, FCSB a rămas pe poziția a patra, cu 35 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și