Închide meniul

Gigi Becali l-a distrus pe Dawa după Sepsi – FCSB 0-1: „Nu ai voie!” Nici Florinel Coman nu a scăpat: „M-a dezamăgit!”

Alexandru Ivan Publicat: 24 octombrie 2022, 23:46

Reclamă
Gigi Becali l-a distrus pe Dawa după Sepsi – FCSB 0-1: „Nu ai voie! Nici Florinel Coman nu a scăpat: „M-a dezamăgit!

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe la Palat / Hepta

Gigi Becali i-a criticat pe Joyskim Dawa, Florinel Coman și Malcom Edjouma după Sepsi – FCSB 0-1. Patronul roș-albaștrilor nu a avut milă de jucătorii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dawa a făcut un penalty în prima repriză, dar FCSB a fost salvată de parada lui Târnovanu. Florinel Coman a rezistat doar 45 de minute pe teren, fiind înlocuit la pauză cu Omrani. Edjouma a ieșit și el în minutul 57.

Gigi Becali i-a criticat pe Joyskim Dawa, Florinel Coman și Malcom Edjouma după Sepsi – FCSB 0-1

Eu cred că așa ar trebui să se arbitreze. Eu sunt adeptul acestui tip de arbitraje. Dacă ești fundaș central (Dawa), de ce să îl tragi de tricou pe Tudorie? Nu ai voie să îl tragi! Nu că mai ușor sau mai tare. Pune piciorul la minge, că nu se joacă fotbalul cu mâna pe tricou.

M-a dezamăgit Coman, dar și Edjouma. Malcom era favoritul lui, dar noi jucam în 10 oameni azi. El încurca echipa, le zicea lor să vină să o ia, că el nu vrea să paseze. Și acum am încredere în el, dar trebuie să știe că nu se joacă așa fotbal. În meciurile tari, cu OSK, trebuie să fii atent”, a spus Gigi Becali, conform primasport.ro.

Becali, impresionat de Compagno și Pantea

Patronul roș-albaștrilor a avut și remarcați. Compagno și Pantea i-au „furat ochii” lui Gigi Becali.

Reclamă
Reclamă 4

„Spunea cineva că dacă nu era Târnovanu… Bine, bă, atunci îl scoatem și jucăm fără portar. E prea tânăr acum ca să îl vindem. E sub 21, poți face ce vrei cu jucătorii de câmp.

Mi-au plăcut Pantea și Comapagno. Orice minge a avut, a făcut ceva cu ea. Chiar și Crețu și-a revenit. Compagno și-a scos deja banii. Dacă era alt jucător în locul lui, nu mai câștigam meciurile. El ne-a salvat vreo 3 meciuri!”, a mai spus Gigi Becali.

Sepsi – FCSB 0-1. Compagno a adus a patra victorie la rând pentru roș-albaștri în Liga 1

Sepsi – FCSB 0-1. Golul lui Andrea Compagno a adus a patra victorie la rând pentru roș-albaștri în Liga 1! Echipa lui Nicolae Dică a urcat pe loc de play-off. Sepsi putea să deschidă scorul în cofruntarea cu FCSB în minutul 27, când a beneficiat de un penalty. Joyskim Dawa l-a tras de tricou în propriul careu pe Alexandru Tudorie. Arbitrul Marcel Bîrsan s-a dus la marginea terenului să verifice faza la monitorul VAR și a dictat penalty pentru gazde. De la 11 metri, același Alexandru Tudorie a capturat balonul ca să execute. Atacantul lui Sepsi a șutat moale, iar Târnovanu i-a apărat execuția.

Reclamă

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a reacționat nervos după ratarea lui Alexandru Tudorie. Finanțatorul covăsnenilor nu a mai putut să-și stăpânească nervii. Camerele l-au surprins pe Dioszegi în timp ce a aruncat cu un telefon mobil în perete. Imaginile s-au viralizat.

În repriza secundă, Italianul Compagno a căzut de lângă Denis Ciobotariu în careul lui Sepsi. Atacantul lui FCSB a fost tras ușor de fundașul advers și a căzut pe spate. Marcel Bîrsan a arătat direct punctul cu var. De la 11 metri, Andrea Compagno l-a învins fără probleme pe Niczuly. Atacantul italian a ajuns la 11 goluri în actuala stagiune, fiind golgheterul Ligii 1.

În urma acestui succes, FCSB a urcat pe locul șase în Liga 1. Sepsi este pe poziția a opta.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:11

FotoGestul superb al tricolorilor după ce au fost eliminaţi de la EURO! Jucătorii lui Edi Iordănescu au avut şi un mesaj pentru gazde

11:27

Duel românesc în primul tur al WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY. Bernadette Szocs, direct în turul 2

10:56

Noutăţile din sport ale lunii iulie, în AntenaPLAY

10:47

Lovitura primită de Brazilia, înaintea sfertului de finală cu Uruguay, de la Copa America

10:40

Presa maghiară a făcut praf naţionala lui Edi Iordănescu, după România – Olanda 0-3: „Teribil de slabi”

9:35

Presa din Olanda recunoaşte că un jucător al lui Ronald Koeman ar fi trebuit eliminat: „E de roşu, intervenţie de rugby”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și